- Konu Sahibi xKaderimsin
-
öyle olacak valla.. zormus bu isler..
dügünde kirmizi elbise düsünüyorum.. da ist es ja eigentlich egal..:)
eklerim:)
öyle gercektende:) ya dügünde ist es egal dedigin gibi ..
bende kirmizi giymeyi düsünüyorum cousinenin dügününde:) ist auch eine sehr schöne farbe..
Das Kleid ist sehr hübsch canim. Das kannst du dann auch später wo anders anziehen.
canim kiyafetin cok guzel,biraz etek ksimi daha farkli olabilirdi ama en onemlisi senin begenmis olman,rengide guzel iyi gunlerde kullan:)
Halllii hallooooo :)
wo sind denn alle :44:
Freut mich :)
Wie geht es dir ?
Hallo mädls.
Heute sind die Betwäsche die ich vom universal bestellt hab gekommen.
Überhaupt nicht das was ich mir vorgestellt hab.
Bis auf eines werde ich alle zurück schicken.
üzüldüm tatlim yaa... internetin de bu riski kötü iste
Hallo mädls.
Heute sind die Betwäsche die ich vom universal bestellt hab gekommen.
Überhaupt nicht das was ich mir vorgestellt hab.
Bis auf eines werde ich alle zurück schicken.
o mandas ist ja echt scheiße..
internettin böyle riski var iste regen in dedigi gibi..o yüzden pek birsey almiyorum internetten
canim ich hab jetz wochenwerbung angeschaut, haftaya montag NORMA ya cok güzel bettwäscheler geliyor
ich hab 2 kissen und 2 decken gekauft, herkez kendisi rahatca örtünsün diye, ona göre aliyorum ebayde cok güzeller var
155 x 200 benim deckeler biraz büyük aldim yaylanalim diyeNORMADA 1kissen 1 decke bezug 25 euro haftaya
ben ebayden 2 kissen 2 deckenbezuga 25 verdim gecen :) satin geldi hatta cok beyendim
ama ich werde einen matratzen bezug kaufen 200 x 200 (en büyügü, matratze daha kücük olsa bile farketmez) 9,95 euro renkler var bisürü:)
bence sende bi bak sizin orda varsa NORMA
Wie schön güle güle kullan canim.
Das ist wieder eine andere Sache. Ich kenn mich mit den Größen noch immer nicht aus. TRde ve burda ayni degil sanirim.
Ich hab mir heute vom Vögele ein Nachthemd gekauft. Leopar desenli cok sekssüüü
o mandas ist ja echt scheiße..
internettin böyle riski var iste regen in dedigi gibi..o yüzden pek birsey almiyorum internetten
canim ich hab jetz wochenwerbung angeschaut, haftaya montag NORMA ya cok güzel bettwäscheler geliyor
ich hab 2 kissen und 2 decken gekauft, herkez kendisi rahatca örtünsün diye, ona göre aliyorum ebayde cok güzeller var
155 x 200 benim deckeler biraz büyük aldim yaylanalim diyeNORMADA 1kissen 1 decke bezug 25 euro haftaya
ben ebayden 2 kissen 2 deckenbezuga 25 verdim gecen :) satin geldi hatta cok beyendim
ama ich werde einen matratzen bezug kaufen 200 x 200 (en büyügü, matratze daha kücük olsa bile farketmez) 9,95 euro renkler var bisürü:)
bence sende bi bak sizin orda varsa NORMA
canim sen simdi en büyügünü aldin ya.. yatagin bundan kücük olursa hep kayar.. rahat edemezsin..auch wenn es mit gummi ist das hält dann nicht richtig..
ben daha hic almadim bundan weil ich nicht weiß wie wir das bett kaufen werden..
da hast du recht ama biz büyük yatak almayi düsünüyoruz , zaten normal matratze für eine person 90 x 100 oluyor ,
iki kisi icin 180 x 200 :) benim aldigimda 180 /200 x 200 :) simdiye kadar 1 tane aldim lila passend zur bettwäsche
babamda dedi alma onlari sona dogru aliriz diye bende öyle yapicam sanirim.. wenn dann kauf ich nur noch eins yinede belli olmaz dedigin gibi
matratzen bezug ist eh nicht so teuer :) haklisin bende sona birakim en iyisi bunu hic düsünmemistim kayar diye :26: allahtan bi tane aldim
evet canim.. bunlar ufak seyler gider hemen alirsin..:)
yeni yiliniz simdiden kutlu olsun bayanlar... son bekar yilbasiniz bu, tadini cikarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?