- Konu Sahibi xKaderimsin
-
kizlaar ben geldiim :))
bugün ablamlar disari attik kendimizi erst nach 17 uhr saat altida carsidaydik
iki saatcik bi zamanda bol bol ciciler aldim kendimee
cok mutlu oldum ya hihi
du bi düsüniim 8-10 takim ic camasiri aldim in verschiedenen farben
iki tane strapse aldiim
bi tane strümpfe passend zu den strapsen
bi tanede korsa gibi bisey mit diesen strapse steckern
burda (in essen) h&m var sadece ic giyim ordada indirim vardi
bhs für 5-7 und das passende höschen (tanga, hotpans usw.) für 3 euro
isterseniz sizde bi bakin
C&A'dan BH ismarladim bende. Normalde hep Bügel BH kullanirdim. Ama artik wattierter BH denicem. Galiba push up gibi kalin olmuyor onlar. Deniycem iste. 5€ya ucuzlayanlardan ismarladim. Bakalim nasil bisey :)
Gecende H&Mden Badehandtuch ismarladim. Ben akillim sadece bornoz takimi aldim ceyizim icin normal büyük havlu almamisim. TRden alana kadar da burdan alirim dedim. :)
ohh iyi yapmisin canim.. :)
ucuzluk olunca iyi olur.. valla aslinda bosuna aliyoruz.. immer sale abwarten
H&Mdeki handtuchlardan bende aldim.. onlarda cok iyi
Gercekten ya. Simdi yakinda Winterschlussverkauf'da olur heralde.
O zaman kislik mont ve kislik bot almak istiyorum ceyizim icin.
Evlendikten sorna keseyi bayagi bir kismamiz lazim cünkü ev almayi düsünüyoruz.
Simdiden aldiklarim bana sonradan kar kalacak :)
Echt? Iyi o zaman aldigima pisman olmiycam demek ki.
Ama daha da almayi düsünüyorum. Bir iki tane yetmez cünkü.
Bornozu her zaman kullanamayacagimi biliyorum umständlich olur.
Normal banyo havlusu iyi olur birde misafir icin iyi olur.
tatlim bornoz seti alirsan icinden 2tane bornoz, 2tane büyük havlu, 2tane de kücük yüz havlusu cikiyor.. ben öyle yapmistim.. ama tr'Den aldim burda nerde vardir bilmiyorum iste..
Echt? Ay bak bunu da bilmiyordum yaTRden aldim bende canim bornoz takimini. Ama olsun yine ekstradan 2-3 tane misafir icin havlu almak mantikli olur dimi. Ailem kalabalik hani ne olur ne olmaz.
Bide canim teyiz topicinde sordum ama yanit gelmedi burdan da sorayim.
Ben pike takimi bi tane yatak örtüsü bi tane aldim.
Ama 3 tane battaniyem var.
Battaniyeleri yatak örtüsü niyetine kullanabilirmiyim?
Yoksa günlük yatak örtüsü almak sart mi?
o senin kullanimina kalmis tatlim.. pikeleri yatak örtüsü olarak kullanabilirsin mesela.. ama battaniye mesela kaynanam kullaniyo yatak örtüsü niyetine.. yani su gelin gibi olan yatak örtüleri var ya, arkadasin ondan var yeniyken kullandi, simdi koyacak yer bulamiyor.. hani bazi insan pek kullanamiyor ona göre ayarla.. ben de pike kullaniyorum mesela.. rahat yani, katlayip elbise dolabina bile koyabilirsin.. yani o kabarik kabarik olanlara cok özendim ama koycak yerim yok.. kendi evime gecince dolaplarim olursa yaptiririm..
Regencim bende de ayni o dedigin kabarik ayni gelinlik gibi olandan var iste :26:
Pikte takimim bir tane var. O zaman bende battaniyeleri kullanirim.
Illede sart degil demek ki yatak örtüsü.
Üstelik yatak odami da herkese gösterecek degilim nihayetinde orasi benim özel odam olacak.
:44:
yani tabiki canim.. ama pikelerini de örtebilirsin.. hani o da yatak örtüsü sonucta yani öyle gözüküyorevini görmeye gelen olacagi zaman serersin örtünü.. onlar coooooooooook güzel duruyorlar..
kizlar yatak ortusu demisken..malum pek guzel biseler bulamamistim buralarda,ama boyle duz renkli sade ortu almistim bitane onu kullaniyordum,hatta kendim susledim falan odaya gore:)sonra bir ortu gordum vuruldum resmen .iste resmi bu
Patchwork-Tagesdecke natur/bunt - Tagesdecken im Wohnen-Shop auf heine.de,cok severek kullaniyorum.bundan bikana kadar almayi dusunmuyorum.bence bir taneden fazlasina gerek yok,cunku hep yeni seyler cikiyor,bu seferde ay bundanda alayim diyorsun,hep gereksiz masraf,bi tane olsun,temiz olsun,herseye uysun yeter..:)
Sende haklisin canim fuzuliye gerek yok. Benim yatak örtüm dedigim gibi su gelinlik gibi olandan var. Ama bitane pike takimim var üc tane de battaniyem var. Zaten ne yalan söyleyim her gün yatagimi yapabilecekmiyim bilmiyorum eger ki calisan bir bayan olursam. Misafir yada kaynanamlarin gelecegi günlerde atarim üzerine bi battaniye oldu bitti dimi?
Gercekten ya. Simdi yakinda Winterschlussverkauf'da olur heralde.
O zaman kislik mont ve kislik bot almak istiyorum ceyizim icin.
Evlendikten sorna keseyi bayagi bir kismamiz lazim cünkü ev almayi düsünüyoruz.
Simdiden aldiklarim bana sonradan kar kalacak :)
Echt? Iyi o zaman aldigima pisman olmiycam demek ki.
Ama daha da almayi düsünüyorum. Bir iki tane yetmez cünkü.
Bornozu her zaman kullanamayacagimi biliyorum umständlich olur.
Normal banyo havlusu iyi olur birde misafir icin iyi olur.
kizlar yatak ortusu demisken..malum pek guzel biseler bulamamistim buralarda,ama boyle duz renkli sade ortu almistim bitane onu kullaniyordum,hatta kendim susledim falan odaya gore:)sonra bir ortu gordum vuruldum resmen .iste resmi bu
Patchwork-Tagesdecke natur/bunt - Tagesdecken im Wohnen-Shop auf heine.de,cok severek kullaniyorum.bundan bikana kadar almayi dusunmuyorum.bence bir taneden fazlasina gerek yok,cunku hep yeni seyler cikiyor,bu seferde ay bundanda alayim diyorsun,hep gereksiz masraf,bi tane olsun,temiz olsun,herseye uysun yeter..:)
Sende haklisin canim fuzuliye gerek yok. Benim yatak örtüm dedigim gibi su gelinlik gibi olandan var. Ama bitane pike takimim var üc tane de battaniyem var. Zaten ne yalan söyleyim her gün yatagimi yapabilecekmiyim bilmiyorum eger ki calisan bir bayan olursam. Misafir yada kaynanamlarin gelecegi günlerde atarim üzerine bi battaniye oldu bitti dimi?
haklisin canim.. ben simdiden basladim valla.. kisiyorum artik.
gerekenleri aliyorum sadece.. oda ev icin...n
off ben bunlari daha hic almadim.. korkuyorum biraz hepsini toparlayamiycam diye..
ama annem alirsagolsun o benden daha cok stress yapiyoooor..
haklisin canim... ama buda cok güzelmis.. renklerini begendim :)
güle güle kullan ve eskit :)
sagol tatlimdaha guzelleri senin olsun insallah:)
amin...
ama ben bunlari en sona birakmayi düsünüyorum.. hatta annem alacak türkiyeden..
cünkü yatak hangi büyüklükte olacak belli degil ve odayada uysun istiyorum..
evet,bence de iyi bir karar olur bu,cunku bir ortu alirsin guzeldir ama aldigin yatakta egreti durur.o yuzden yerinde bir karar canim,en azindan mobilyana o zamanki ruh haline gore uygun bir karar vermis olursun..:)
evet öyle.. ama iste herseyide sona birakinca... bulamazsam sinir olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?