Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

siyah kesinlikle dügünde istemiyorum...
kirmizi olacak gibi veya yesil...

mix von beiden

aynen saol regen
zümrüt yesili
ayy cok sik bi renk yaa
belki kina elbisemi o renk alicam hihi

bencede öyle canim:)

kizlar ya kina dedimde aklima geldi..
acikcasi biraz caresizim..
yani kina elbisemi cok güzel olsun istiyorum
gören hayran kalsin istiyorum
ama nisanimda balon elbise giymistim pudra renginde ^^
görenler cok begenmisdi de asil sorun orda böyle resimlerini baskalarina gösterdigimde kizim sen kinada ne giyiceksin dediler
die haben mich auch gefragt wie ich das toppen will..
napcam ben simdii

mix von beiden

aynen saol regen
zümrüt yesili
ayy cok sik bi renk yaa
belki kina elbisemi o renk alicam hihi

rica ederim canim

siyah kesinlikle dügünde istemiyorum...
kirmizi olacak gibi veya yesil...

bencede öyle canim:)

tamam canim renk belirledin kafanda... elbise modlin güzel ama üstünde giydiginde güzel duran baska modeller de olur mutlaka...

yazik ya insanin kendi evi olmayinca hevesi bile kalmiyor...ben olsam yapamazdim herhalde sanki her yaptigim hareket onlara batiyor gibi gelirdi rahat hareket edemezdim bile ...hala kaynananlarlami yasiyorsunuz???? insan okadar özen gösteriyor heves ediyor okadar sey yapiyor sonra kullan(a)miyor...bende okadar emegin bosuna gitmesine üzülüyorum cünkü gercekten ne kendi evimizde nede baska yerlerde bu tür havlulari kullandiklarini görmedim....ama o evleniyoruzlu havlu gercekten cok hos keske buralardada o tür seyler olsa

kizlar meraba yarin b1 sinavim var ya korkuorum giren varmi sina yardim edin lütfen tecrübeliler

mrb caniim hosgeldin
sana yardimci olmayi isterdim ama ben kücük yasta buraya geldim
korkmana gerek yok basarirsin ins.
dua edicem senin icin yarin sevincli haberlerini bekliyorum burda :)

Canim bu havlular son elimde kalanlar bende dantel yapmadigim icin boncuk olsun dedim..
Ama nette cok güzel seyler gördüm evlendikten sonra deniycem ablamin ceyizine koyarim yapipta hihi..

Das erste Kleid ist wunderschön.. Kayninin dügünü icin de ideal olur bence..

yok canim sükür simdi kendi evimdeyim... canim tr'de coook böyle seyler gidince bakarsin alirsin kendine... kullanirsin sevgiyle

mrb caniim hosgeldin
sana yardimci olmayi isterdim ama ben kücük yasta buraya geldim
korkmana gerek yok basarirsin ins.
dua edicem senin icin yarin sevincli haberlerini bekliyorum burda :)

cnm bnm ya ne kadar iyisin sagol gercekten tamda cikis yapmayi düsünüyodum üyelikden ama senn gibi biri oldu icin coook memnunnum

ja banada haber verirsin artik canim:) , sorma ya schwachsinnig iste.. evlenmek icin gidiliyor dünyanin evragi
dedigin gibi en sacmasida doktor raporu,, hadi trde yapiliyorda burda neyin nesi..

hele birde türk konsolosu ya, adama illalah cektiriyorlar, su eksik git yarin gel, su yok git yarin gel
hic demiyorlar insanlarin isi gücü vardir, veya uzaktan geliyorlardir.. suratlar hep 1 karis, kendini üstün görmeler.. hepsini bogasim geliyorrr

ama yapicak birsey yok mecburen artik katlanacaz.. ya biran önce basvuru falan yapin canim sizin zaman geliyor az kaldi..

islemler sürüyor zaten hemen gidip sorun basvurun canim ist das beste.. bunlara belli olmaz su bu derken birde zaman gecer..

ay konsolosluktaki tipler var yaaaaaaaaaaaaaaaa kendilerini ne saniyorlar acaba?????? gerizekali bana 1 senelik pass verdi mal herif önümüzdeki ay gitcem yine.. yazik valla insanlara, bi aileyi gönderdiler öyle.. insanlar zaten zor bela gidiyorlar.. hic sevmiyorum ya..

ah canim allah kolaylik versin ya..malesef cok giciklar.. kendilerini bisey saniyorlar iste.. insanin isi düsünce mecbur cekilecek

hahaha ich helfe dir gerne bogmakta
aynen ya hepsi suratsiz bööö insanlar

ben gitmeden önce ararim galiba yada kaynima sorariz neler lazimdi diye tabi oda hatirlarsa..
tabi canm ögrenince sanada bildiririm
iyiki essenda kaliyorum iki tane konsolosluk var burda :)
bidee kaynimlar secebilmisler ob konsolat oder standesamt bizde standesamt da evleniriz :))

cnm bnm ya ne kadar iyisin sagol gercekten tamda cikis yapmayi düsünüyodum üyelikden ama senn gibi biri oldu icin coook memnunnum

o ne demek canim lafi bile olmaz
hem inan burdaki kizlarin hepsi birbirinden degerli ve özel :)
ne zaman istersen yardimci olmaya calisiriz

eee sinav nasil gecti?

kizlar merhaba..supersiniz yaaa:)bayagi bir yazmissiniz,cogunu okudum..su pullu havlulalara da bayildim,cok guzeller gercekten,hem kendin kullan,hem hediye et.benim de kenari dantelli havlularim var...hic kimseye vermedim onlari,annem onlari ozene bozene yapti,hem cok guzel ve kaliteliler,begeniyorum yani..simdilik cikardim bir kac tane kullaniyorum,onlar eskiyince yenilerini kullanirimama soyle guzel havlular bulursam ben de boyle pullu suslu havlular
yapicam hediye etmek icin...

hosgeldin canim :)

yaa benim niye hic merakim yok dantellere pullu havlularaaa
birisi yazmisti hic kullanani görmedim diye
bende görmedigim icin yani annemde kullanmadi hic bende pek nakis seveni olmadigim icin hic elime bile almiyorum..
bitanecik anneannem o yüzden bana boncuktan danteller yaptirmis cok gülmüstüm die bestehen nur aus perlen
bi gün resmini cekip yüklerim buraya:)

pammy merhaba...:)ben ne zaman buraya baksam kimsecikler olmuyor diye gecirirken icimden ,sen geldin:)

:)) biz herzaman burdayiz diyomusum
isden cikicamda babami bekliyorum beni alsin diye
oda geldi simdi ben cikiyorum yani
ama grsrz daha

selam kizlaaarr... ay dökülüyorum resmen yaaaaa
niyeee? noldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…