Almanyada üniversite okuyanlar buraya

hatice15

Karamel
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
214
1
Almanyada üniversite okuyanlar yada mezun olmuş bayanlar...
Türkiyede üniversite okuyorum bölümüm bilgisayar programcılığı.almanyada bilgisayar öğretmenliği yada bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum.Almanyadaki üniversitelere türkiyeden üniversite öğrencisi yollayan danışmanlıklar var onlarla irtibat halindeyim üniversite bitince gelmeyi düşünüyorum.Üniversite okuyanlardan yardım almak istiyorum...Yazıma cevap verirseniz çok sevinirim...

hangi sehre gelmeyi düsünüyorsun canim..nrw tarafinaysa ben elimden geldigim kadariyla yardimci olurum. bende burda üniversiteyi bitirmedim ama butun kagitlarimi verdim hazirladim suanda dsh prufunga hazirlaniyorum sende gecmen lazim olan bi sinav almanyada üniv okumak isteyen tüm yabancilar bunu gecmek zorunda. üniv düzeyinde almanca yeterlilik sinavi canim bu..ben 10 senedir burdayim ama ben bile yapmak zorundayim yani oyuzden univ ile beraber calisan dil okullarindan birine kayit olmani tavsiye ederim. tr den ogrenci getiren sirketlerin kayit yaptirdigi dil okullarinda pek is yok oyuzden cok iyi arastirman lazim..

Canım beni bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum...Almanyada üniversite okumak için düşündüğüm herhangi bir bölge yok,tek sıkıntım almanca bilmiyorum...Önce Almancayı öğrenmem gerek buda zaman kaybı ancak yine de zaman bana ne gösterir bilemem ilgi ve alakan için tekrar teşekkür ediyorum:KK71:

Slm hatice, zamaninda ben xxxx derneginde baskan yardimcisiydim, berlindeki ogrenci derneklerinden ve orda okuyan arkadaslarim cok. Her sekilde yardimci olabilirim...

Özelden yazarsin :KK66:

X