• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

almanyada olmaz öyle seyler demeyin!

kalemlisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
507
93
123
Almanya
Internetten bir sey siparis ettim,
ne esya geldi nede parami iade ediyorlar,

musteri haklarini koruma yerleri de uzerinden 45 gun gecmis birsey yapamayiz diyorlar.

oysa 45 gun gecmesinin sebebi saticinin, maillere cevap vermemesi telefona ciktiginda ise bugun yatacak paraniz yarin yatacak seklinde insani oyalamasiydi.
Polise sikayet bildirisinde bulundum cevap yok...

su yasadigim olay almanyada yasadigim olaylardan bir tanesi sadece...

BU ülkede dogmus oldugum icin kendimi gercekten nasipsiz hissedyorum. Nefret ediyorum almanyadan.

Bu ülke asla memleketime dil uzatma hakkina sahip degildir. Asla....

Böyle insanlarin arasinda yasiyor olmaktan muzdaribim
allahim sen beni bu ülkeden kurtar hayirlisiyla
Amin!

Son düzenleme:

musteri haklarini koruma yerleri de uzerinden 45 gun gecmis birsey yapamayiz diyorlar.

oysa 45 gun gecmesinin sebebi saticinin, maillere cevap vermemesi telefona ciktiginda ise bugun yatacak paraniz yarin yatacak seklinde insani oyalamasiydi.

BU ülkede dogmus oldugum icin kendimi gercekten nasipsiz hissedyorum. Nefret ediyorum almanyadan.

Amin!

bu tip sorunlar her ülkede oluyor.. açın şikayetvar'a bakın, burada ne şikayetler var..

elbette her ülkede var oldugu gibi Almanyadada var iste... ( orlarda olmaz oyle seyler diyenlere bilgi olsun istedim)

Almanya ile ilgili ayri bi anti pati yasamaktayim.
Insan haklarindan bahseden ve musluman kadinlar baski altinda olduklarini idddia eden bu gercekleri carpitan halk, niye ses cikarmiyorlar gazzeyle ilgili?

bakiniz alman gazete mansetlerine! Gazzeye degil de 3 kayip israil gencine vurgu yaparak, israilin bu canice bombardiman hareketini mesrulastirmaya calisan böylesi zalim bi ülke...

Nefret ediyorum Almanyadan!

Son düzenleme:

Amin!
Hangi alisveris sitesi bu?

Hic birsey olmamis gibi bu hatayi kabullenemeyip
Polise suc bildirisinde bulunmustum
aradan bir ay kadar gectikten sonra polis tarafindan kendilerinede ifade verilmesi icin haber ulasmis olsa gerek ki parayi 5 ay sonra da olsa iade etmisler nihayet. Problem cözüldü.

yani insAllah cözülmüstür. cunki suc bildirisinde bulununca kolay kolay geri cekemiyormusum sikayetimi diye duydum,
nihayet Paranin ödendigini ve sikayetimi geri almak istedigimi ifade ettim polise ama bakalim insallah konu daha fazla uzamadan kapanir ve kimsenin basi agrimaz.

Böyle kücük bir mesele icin polisi mesgul etmek istemezdim ama bazen zorluyorlar insani ve böyle yapmadan hakkini alamiyorsun. Umarim onlara ders olmustur ve bundan sonra bu tarz ihmalkarliklar yapmazlar diger müsterilere

Son düzenleme:
Back