Almanya'da master için yardımlarınıza muhtacım :(

vivianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
933
435
Kızlar merhaba,

Burada üni. bitti ve gelecek dönem Almanya'da master yapmayı düşünüyorum İngilizce. Fakat hangi belgeler lazım neyi nasıl yapacağım hiç bilmiyorum, danışmanlıklar da çok para istiyor (250 € önce, 1000 € kabulden sonra). Çok çaresiz kaldım, yol yordam bileniniz daha önce gideniniz var mı

deutschstudent diye bir paylaşım sitesi var, orada oldukça iyi bilgiler alabilirsin. Onun haricinde söyleyebileceğim, not ortalaması yüksek olmalı ve İngilizce MA için B2 seviyesi Almanca lazım. İngilizce MA veren çok az üniversite var, bunlar da pek iyi değil. İmkanın varsa İngiltere'de yap derim.
Berlin'de Humboldt biliyorum İngilizce eğitim veren, ama giriş zor. Özellikle senin dalında NC varsa giriş daha da zor. Öncelikle üniversiteleri araştır, uni-assist üzerinden başvuracaksın nasılsa, oranın İngilizce sayfasından MA için neler istendiğine bak. Ama dediğim gibi genel bilgi almak için önce o başta belirttiğim siteye git.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…