Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panpa ne ya :) bian bi erkekle konusuhom sandımValla panpa maaş iş ilanında yazar genellikle. Denk gelmedin mi?
Maaş konusunu çok bilmiyorum ama sözleşmeli memurlar yurtdışında , Türkiye’den daha zor şartlar altında çalışıyorlar şöyle ki ; normal bir memur çocuk yardımı eş yardımı vs . Euro üzerinden alırken , sözleşmeli TL üzerinden alıyor . Şu anda da Euro ve TL karşılaştığında gerçekten çok komik bir rakam çıkıyor .
Tabi belki değişmiştir , ama böyle olduğu için çalışan bir arkadaşım isyan ediyordu . En iyisi konsolosluk ile görüşmek , ama memurların memnuniyetsiz iş yapması maalesef burda da aynı. Alman devlet dairesine gidip (hatta bazen gitmeden telefonda ) her işimi hallediyorken, konsolosluğa gitmem gerekiyorsa karnıma ağrı giriyor. En iyisi bir görüş bakalım . Umarım herşey güzel olur senin için![]()
Oh-- sizin yasadiginiz sehir rahatmis. ben hamburgdayim. 12 haftadir kurdugum sirketin vergi numarisi bekliyorum ve tasindigim zaman anmeldung icin randevu almam gerekiyordu ve randevu 14 hafta sonraya verilmisdi :)
telefonla iyiymis. ben daha bir isimi bile telefonla yaptiramamdim.
hamburg türk konsoloslugu cok rahat. saygili ve isini dakik yapan memurlara denk geldim ben.
hannover hamburgla kiyaslaninca daha kötü...ama onlarda baya güzel calisiyorlar. toplamda vatandaslikdan cikmam 3 ay sürdü. ben iki konsolosluktanda memnunum
Ben Berlin’deyim . Burda bir tane güler yüzlü memura rastlamadım şimdiye kadar konsoloslukta . Termin olayları evet biraz uzun oluyor kağıt kürek :/ kolay gelsin ne diyim :)
Hamburg ve Hannover süper. gercekden cok cok iyi calisiyorlar.
Aslinda almanlar vergi kelimesini duyunca ucurlar ama hala bekliyorum :) bakalim. sene sonunda gelir ceremesi :)
Aynen . Aynısını şimdi ben düşündüm . Vergide de bu kadar bekletiyorlar mı yahu diyordum tam![]()
Aynen . Aynısını şimdi ben düşündüm . Vergide de bu kadar bekletiyorlar mı yahu diyordum tam![]()
Yok panpa vergi icin 109393847 tane mektup gonderip hemennnn tahsil etmek icin atliyorlar![]()
bende saskinim. sadece vergi numarasi gerek aslinda. sene sonu kesin güzel bir hamle yapar poncikler :)
Valla kanka ben usandim artik o yuzden basip tasinicam. Kagitlar, kagitlar, kagitlar, formlar, mektuplar, 1 tane numara almak icin form doldur ona mektup gonder sonra 3 hafta bekle...bayik yani. Basip gidicem buralardan.