Almanya'da kayyımın hazırladığı ilk zaman gazetesi yayınlandı

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63.651
Puanlar
598
image.jpeg

Almanya'da yayınlanan bir show programı, Zaman gazetesine el konulmasının ardından kayyım tarafından hazırlanan gazetenin nasıl olacağını gösterdi. Program için alternatif bir Zaman gazetesi hazırlanırken, Erdoğan'a göndermelerde bulunuldu.
EMRE KOÇALİ - HABERDAR / ÖZEL - Zaman gazetesine kayyım atanarak el konulması Dünya basınında da geniş yankı buldu. Almanya'da yayınlanan Heute isimli bir show programı, hazırladığı Zaman gazetesi üzerinden Erdoğan'a göndermede bulunuldu.

Programda "Yeni Zaman gazetesi böyle olacak" denilerek, hazırlanan gazetede, manşetten spor haberlerine kadar her yere Erdoğan ile ilgili espirili haberler konuldu.

GALATASARAY BAYERN MÜNİH'İ 12-0 YENDİ, GOLLERİN HEPSİNİ ERDOĞAN ATTI"

Hazırlanan gazetenin sürmanşetinde "Galatasaray Bayern Munih'i 12-0 yendi. Tüm golleri ise Erdoğan attı" denilirken, manşetinde ise "Deha Erdoğan Nobel Fizik Ödülü'nü aldı" ifadesi kullanıldı. Haberde Erdoğan'ın ödülü 'Parçacık hızlandırma alanında gösterdiği performanstan' dolayı aldığı belirtildi.

"ERDOĞAN, AB'NİN TÜRKİYE'YE KATILMASINA İZİN VERDİ"

Galatasaray haberinin hemen yanında Rabia işareti yapan Erdoğan resminin altında "Erdoğan'ın dev elleri" başlığı kulanılırken, diğer tarafta ise "Erdoğan AB'nin Türkiye'ye katılmasına izin verdi" denildi.

Logonun hemen altına slogan olarak da "Simdi daha yeni daha iyi tarifli" yazıldı.

"ERDOĞAN ONLİNE İLE YÜKSEK HIZDA İNTERNET"

Gazetede reklam kısmı da pas geçilmedi. İnternete ve özellikle sosyal medyaya yönelik yasaklara gönderme yapılan reklamda "Erdoğan online ile yüksek hızda internet" sloganı altında "Dakikası sadece 19 Erdoğan" denildi. Buradaki Erdoğan kısmının ise para birimi olarak kullanılması dikkat çekti.

ERDOĞAN ANKETTE YİNE BİRİNCİ!

Show programı için hazırlanan gazetede, bir de anket sonuçlarına yer aldı. Ankette tüm zamanların en iyi politikacısı seçilirken, Erdoğan'ın Hitler ve Gandhi'yi geçerek birinci olduğu belirtiliyor.

"TÜM ZAMANLARIN EN SEKSİ ERKEĞİ"

Hazırlanan gazetede ayrıca Erdoğan "Tüm zamanların en seksi erkeği" olarak seçilmiş. Bu haberin hemen altında ise "İnsan üstü Erdoğan Chuck Norris'i kolayca dövdü" başlıklı bir habere yer veriliyor.

Gazete hava durumu da unutulmamış. Hava durumunda ise "Yüksek basınç 'Erdoğan' Avrupa'ya sevinç ve güneşli hava getiriyor" deniliyor.

Erdoğan'a ve yönetimi devralan kayyıma göndermelerin yapıldığı gazetede son olarak günün bulmacası yer alıyor.

"BARIŞ VE ŞANS GETİREN LİDER?"

"Dünyanın tek lideri?", "Tüm zamanların en zeki ogrencisi?", "Facebookta en çok like alan politikaci?", "Çeşitli alanlarda nobel sahibi?", "Barış ve şans getiren?", "İPhone nun mucidi?", "Justin Bieber'in en iyi arkadasi?", "Bulmacanın mucidi?", "Ampulün mucidi?" "En sadık koca?" sorularının bulunduğu ankette tüm cevaplar ise "Erdoğan" olarak belirlenmiş.

Gazetenin künyesi ise şöyle;
image.jpeg

http://m.haberdar.com/medya/almanya...igi-ilk-zaman-gazetesi-yayinlandi-h20893.html

:KK48: merkel ile ilgilide yapmışmı aynı show programı merak ettim :KK66:

:KK48: merkel ile ilgilide yapmışmı aynı show programı merak ettim :KK66:

Devlet kanalında yayınlanan bir program ve ülkesindeki politikacıları merkel de dahil çok güzel mizah yoluyla eleştiriyor. Ne ilginç dimi lamelif.. Devlet televizyonu yahu, başbakanı bakanları neyim eleştirebiliyor.. Vay beee...

Devlet kanalında yayınlanan bir program ve ülkesindeki politikacıları merkel de dahil çok güzel mizah yoluyla eleştiriyor. Ne ilginç dimi lamelif.. Devlet televizyonu yahu, başbakanı bakanları neyim eleştirebiliyor.. Vay beee...
:-)örneklerini görmek isterim sephora ;) evet siyasiler hakkında mizah yapabilmeliyiz -geçenlerde gördüm çokta hoşuma gitti birisi aynı ses tonuyla cbnin konuşmasını taklit etmişti

ülkemizde cumburbaşkanı ile ilgili yapılan mizah programları yokmu yok evet çünkü yapmaya kalktıklarında mizah değil hakarete çeviriyorlar

yalnız merkel ve benzerleri ile ilgili olan mizah programlarını bana çevirerek atarsan sevinirim, no speak english ( doğrumu yazdım onu bile bilmiyorum:-)

:-)örneklerini görmek isterim sephora :KK66: evet siyasiler hakkında mizah yapabilmeliyiz -geçenlerde gördüm çokta hoşuma gitti birisi aynı ses tonuyla cbnin konuşmasını taklit etmişti

ülkemizde cumburbaşkanı ile ilgili yapılan mizah programları yokmu yok evet çünkü yapmaya kalktıklarında mizah değil hakarete çeviriyorlar

yalnız merkel ve benzerleri ile ilgili olan mizah programlarını bana çevirerek atarsan sevinirim, no speak english ( doğrumu yazdım onu bile bilmiyorum:-)

Malesef ingilizce değil almanca. Onu ben de bilmiyorum ama kanal ve program hakkında yazılan türkçe yazılara google türkiye sayfasına heute yazarak ulaşabilirsin.

Bizimkiler hakarete çevirmiyorlar, cumbaba ve arkasındaki kitle tarafından her şey hakaret olarak algılanıyor sadece.

Malesef ingilizce değil almanca. Onu ben de bilmiyorum ama kanal ve program hakkında yazılan türkçe yazılara google türkiye sayfasına heute yazarak ulaşabilirsin.

Bizimkiler hakarete çevirmiyorlar, cumbaba ve arkasındaki kitle tarafından her şey hakaret olarak algılanıyor sadece.

hakaret olarak algılanan mizehları atarsan onlar içinde sevinirim;)

dur o dediklerini yapmaya çalışayım ne olurdu sanki hazır atıverseydin :KK12:

hakaret olarak algılanan mizehları atarsan onlar içinde sevinirim:KK66:

dur o dediklerini yapmaya çalışayım ne olurdu sanki hazır atıverseydin :KK12:

Şu pankartı asan çocuklara hakaret davası açıldı mesela çok değil bi hafta on gün önce. Büyük harfle yazıyorum bak HAKARET...

image.jpeg

ıyy iğrenç bu mizahmı şimdi -alıntı yapmıyorum ,peki ne anlatmak istemiş ve hangi gazete,mizah programı-dergi vs. yapanlar hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmamış mı ? bunlar hakkındada bilgi verirsen memnun olurum @lingen

ıyy iğrenç bu mizahmı şimdi -alıntı yapmıyorum ,peki ne anlatmak istemiş ve hangi gazete,mizah programı-dergi vs. yapanlar hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmamış mı ? bunlar hakkındada bilgi verirsen memnun olurum @lingen

Kusura bakma da dostum mizahın m'sinden anlamıyorsun. Mizah muhaliftir, mizah müstehcendir. Bu ikisi olmazsa mizah olmaz zaten.

Back