• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya'da haremlik-selamlık tartışması

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.101
12.355
448
http://www.mynet.com/haber/dunya/almanyada-haremlik-selamlik-tartismasi-2277631-1
Almanya toplu taşıma araçlarında kadınların tacizden korunması için haremlik-selamlık uygulamasını tartışmaya başladı.

Almanya yılbaşı gecesi Köln’de yaşanan taciz olaylarının ardından kadınları nasıl daha iyi koruyabileceğini tartışıyor. Özellikle otobüs ve taksilerde kadınların tacizden korunması için haremlik-selamlık uygulaması gündeme getirildi.

İyi de Almanya'da taciz pek yok(tu) ki.

Toplu taşımayı temizleseler bile sokaktaki sapıklar nolcek?

Onun yerine toplum düzenini bozan mültecileri sınırdışı etsinler. Sen adamın ülkesine yalvar yakar sığıntı olarak git, sonra da orda azıt yok daha neler??? Şükredip edepleriyle oturacakları yerde nankörlük eden mültecileri ben olsam dimdirek sınırdışı ederim.

bu uygulamalarda yanlıs geliyor bana halının altına tozu topragı supurmek gibi yanlısı yapanlara en esaslısından cezaları verin bu uygulamaları yapacagınıza eminimki bu tarz uygulamalardan sonra herhangi bir taciz durumunda kadın suclanacak neden kadın taksicinin kullandıgı arabaya binmedin neden haremlik selamlık otobuse binmedin diye pisligi yapan da arada kaynıycak

Geçen bir alman milletvekili gece gasp'a uğramış çantasını gasp etmişlerdi açıklaması şöyleydi artık dar ve tenha sokaklardan yanlız geçemediğini işyere yakın olmasına rağmen arabası ile gittiğini ve şehirde bu olayın vuku bulduğu ambulans 40 dakika sonra gelmiş poliste çok yardımcı olamamış diye şikayetlenmişti ki ben birde normal vatandaş olmama rağmen pek gereken ilgiyi ve korumayı göremedim demiş buraya gelen mülteciler size ve mini eteklerimize kültürümize alışacak ve uyumsağlayacak bunu beceremeyende gidecek diye demeç vermişti , şu an almanya'da da kaos var mültecilerden dolayı

bu uygulamalarda yanlıs geliyor bana halının altına tozu topragı supurmek gibi yanlısı yapanlara en esaslısından cezaları verin bu uygulamaları yapacagınıza eminimki bu tarz uygulamalardan sonra herhangi bir taciz durumunda kadın suclanacak neden kadın taksicinin kullandıgı arabaya binmedin neden haremlik selamlık otobuse binmedin diye pisligi yapan da arada kaynıycak
Bende bu sebeple yanlış buluyorum. Bu çözüm değil aksine daha büyük sorunlar yaşatır. Bi ara burada da pembe otobüs tartışması vardı.

amazon kadınları gibi olalım. erkeklerin tümüne kibrit suyu dökelim.. anne olmaya karar verdikmi seçelim içlerinden :KK53::KK53:basalım nikahı sonrada boşayalım. anca çözülür bu dert..:KK53:

Akşam çay keyfini kimle yapacan :)
profilin yalan söylüyor o zaman : p
işte zaten beni o durumlar alıkoyuyor amazon kadını olmaktan efidem..yoksa bu erkek milleti islah olmayacak.o kadar tarif yapıyorum kime yediririm , ilk kurban olup kim tadar.:KK53::KK53:bazen evde amazonlaşıyorum ama gör baba oğul birlik oluyorlar hele oğlum anne hiç kusura bakma sen bu konuda haksızsın diyor babası fişfikliyor 7 si neyse 70 şide aynı bu erkek milletin cicim..

Back