Ayrı ulaşım aracı uygulaması: Kadınlar İngiltere'de de mi ikinci sınıf olacak?

Kısa vadede çabuk sonuç alma açısından kadınlar adına rahatlatıcı olabilir...Bu,cezaların artırılmasına,erkeklerin eğitilmesine,toplu taşıma araçlarına alınacak yolcu sayısının düzenlenmesine engel değil...Saydıklarım sağlandığında ki uzun yıllar sürebilir özellikle erkeklerin eğitilme kısmı,zaten pembe otobüse falan gerek kalmaz.

şimdi öncelikle mesele edebli ahlaklı adaplı bir nesil yetiştirmek ile başlıyor
bunun eğitimi ise bana göre taa anne karnında başlıyor
bir anne değilim ancak şöyle etrafımdakilere bir bakıyorumda aman ALLAH ım kız yada erkek farketmiyor umurlarında değil kimsenin
özellikle televizyonlara mahkum edilmiş hayatları var
ve bende öyle bi anne olmaktan çok korkuyorum :KK43:
diziler öylesine iğrenç ve irite ediciki ahlak yozlaşması yaşanıyor
geçen sene anaokulunda velilerime bile kızdım
çocukların ağzında kiraz mevsimi tarz benim gibi tv programları duyuyorum rica edicem izletmeyin dedim
onlarda haklılığımı kabul ettiler tabi

neysee konunun özüne gelirsek pek bi hoş olur
bunun nedenide ankara 297 nolu batıken-kızılay hattı bilenler bilir :63:anam o ney öyle 2-3 kez bindim bin pişman oldum
otobüs şöförleride ayrı kardeşim nefes alacak yer yok
çok şükür taciz vb.öyle bişey ömrümce yaşamadım
ancak hayatımın en zülum edici yolculuklarıydı
onçün hiç fena olmaz

birde nasıl ikinci sınıf olacak kadın ayrı otobüste gidince ne alaka nasıl bağladınız hiç anlamadım:KK64:

biri video eklemiş anam bacım olsun diyor
bre insafsız senin bacın falan değilim ben
senin gibi bi insanın bacısıda kardeşide olmam edebsiz
kadının tesettürü var evet ama seninkide göz kapakların
Hz Yusuf kendini neyden sakındı bre cahil
böyle insanları görünce iki tane çakasım ağzını burnunu kırasım geliyor:KK67:

baştan yenilgiyi kabul etmişsiniz bakıyorum.Erkekler adam olur hemde nasıl olur.Yeterki sen ,ben ,biz iyi erkek evlat yetiştirelim.Bak 10 -15 sene sonra pırıl pırıl bir gençlik gelsin.Unutmayın yıllar içinde zorla edinilmiş haklarda o adam olmayan erkeklerle mücade eden ,çocuğunu iyi yetiştiren anneler sayesinde oldu.
Ay canm ne yenilgisi savasdamiyiz bu benim tercihim benim secimim oyle anneler varki evladi pirlanta zannediyor evde kadina teror estiriyor.Insanoglu cig sut emmis ve erkeklerin geninde var egoistlik hepsine guvenim 0 Benim evladimi ben ne kadar guzel ahlakli yetistirsemde cevre faktoru agir basicak egosu one cikacak daha nelerr neler

Neyi eğitiyiruz ya sokakta binbir türlü sapık var
Tacize uğrayıp OKB hastası olan insanlar var
Otobüse binip saniyede bir arkama bakacağıma evet başıma birsey gelmeyecekse destekliyorum

Hırsız gelmesin diye evimizi bile çeşitli güvenlik önlemleri ile koruyoruz
Aman canım ne korucam onlar egitilsin mi diyoruz
Malimizi bile böyle gözümüz gibi koruyoruz da kendimize gelince mi aman canım egitilsinler diyoruz hem öyle dedik de ne oldu ne gelişti bari bu olsun ya

baştan yenilgiyi kabul etmişsiniz bakıyorum.Erkekler adam olur hemde nasıl olur.Yeterki sen ,ben ,biz iyi erkek evlat yetiştirelim.Bak 10 -15 sene sonra pırıl pırıl bir gençlik gelsin.Unutmayın yıllar içinde zorla edinilmiş haklarda o adam olmayan erkeklerle mücade eden ,çocuğunu iyi yetiştiren anneler sayesinde oldu.

iyi erkek evlat yetiştirecek bir kadın toplumu görüyor musun ortada kito? hatta ayırmayayım, şu forumda iyi evlat yetiştirecek kaç kadın var?

Boş lakırdılar bunlarr taciz için ayrı otobüs isticem yok artık bana taciz edenin kafasını kırarım daha iyiii.. her taciz edilenin kafası kırılsa bak bakayım bir daha ediyorlarmı yok öyle ayrı otobüs motobüss..:KK11:
Kakao, bir yere giderken seni çağırmak lazım bacı:-)Of'lu dayağı yesinlerde kendilerine gelsinler:KK14:

Bence olabilir ama korunmak için değil öyle seyahat etmek isteyenler olduğu için.

Bunun göze batmaması için önce gerçekten caydırıcı , cezası çok yüksek kanunlar yapılmalı.
Diğeri teferruat.

Yine parti savunuculuğuna, yine din eşittir ahlak olayına gelmiş konu. Çürütelim o zaman.

Japonya'da devlet adamları adları bir suça karışırsa, iftira olsa dahi istifa ediyorlar direkt, kimi intihar bile ediyor.
Okuma yazma oranı %100. Dünyanın en güvenilir 3. ülkesi, suç oranı inanılmaz düşük.
Ve Japonya %98 ateist. Hani din? Hani dinin sağladığı güzel ahlak. Aksine ateist olunca vicdanlarıyla hareket ettikleri için bu güzellikleri.
Sadece 1 konuyu dine, partiye bağlamadan geçebilseniz keşke. Her alanda mecbur muyuz bunları okumaya? Ülke sandığınız gibi %99 Müslüman değil, kabullenin artık.

Iyi ayiralim sonra karışık otobuse bineni de fişleriz.
Tacize ugramak istemeseydin pembeye binerdin derse tacizci haklı olur birde.
:KK11:

Yine parti savunuculuğuna, yine din eşittir ahlak olayına gelmiş konu. Çürütelim o zaman.

Japonya'da devlet adamları adları bir suça karışırsa, iftira olsa dahi istifa ediyorlar direkt, kimi intihar bile ediyor.
Okuma yazma oranı %100. Dünyanın en güvenilir 3. ülkesi, suç oranı inanılmaz düşük.
Ve Japonya %98 ateist. Hani din? Hani dinin sağladığı güzel ahlak. Aksine ateist olunca vicdanlarıyla hareket ettikleri için bu güzellikleri.
Sadece 1 konuyu dine, partiye bağlamadan geçebilseniz keşke. Her alanda mecbur muyuz bunları okumaya? Ülke sandığınız gibi %99 Müslüman değil, kabullenin artık.

bunlara ek olarak kimin nasıl çocuk yetiştireceği kimseyi bağlamaz.. bu ülkede bilmem kaç milyon farklı kadın, farklı karakter var.. biri için "hadi oğlum şeyini göster" bir güç göstergesiyken başkası için aynı olay "ayıp" kategorisinde yer alıyor.. bana ne milletin çocuğunu ne kadar edepli, ahlaklı yetiştirmesinden? onların yanlışlarının bedelini neden tacize uğrayarak ödemek zorundayız ki?

bunun için olay yetiştirmede değil ceza sisteminde.. "sen öyle gezersen ben de laf atarım" deme cüretini yetersiz cezalardan alıyorlar merak etmeyin..

cevre faktoru agir basicak egosu one cikacak daha nelerr neler

iyi erkek evlat yetiştirecek bir kadın toplumu görüyor musun ortada kito? hatta ayırmayayım, şu forumda iyi evlat yetiştirecek kaç kadın var?

Umudumu bazen yitiriyorum.Kadının en büyük düşmanı kadın derim hep.
Yetiştireceğimiz çocuklar diyorum çevre diyor,çevre sen ve beniz.İyi yetiştir adam olsun diyorum.Pırlanta pipili çocuklarını kızların tacizinde kullanmasınlar.Eğitim gerçekten şart hemde herkese şart.

evlaefe evlaefe Zamanında kızlar okumuyordu erkek egoları ve bencilliği yüzünden Bak şimdi her yerde çalışan eğitimli kadınlar .
var.Çaba göstermeye değer diyorum.Yenilgi yalnızca savaşta olmaz.

bunlara ek olarak kimin nasıl çocuk yetiştireceği kimseyi bağlamaz.. bu ülkede bilmem kaç milyon farklı kadın, farklı karakter var.. biri için "hadi oğlum şeyini göster" bir güç göstergesiyken başkası için aynı olay "ayıp" kategorisinde yer alıyor.. bana ne milletin çocuğunu ne kadar edepli, ahlaklı yetiştirmesinden? onların yanlışlarının bedelini neden tacize uğrayarak ödemek zorundayız ki?

bunun için olay yetiştirmede değil ceza sisteminde.. "sen öyle gezersen ben de laf atarım" deme cüretini yetersiz cezalardan alıyorlar merak etmeyin..

Cezayı uygulayanlarıda biz yetiştiriyoruz :KK48: temelinde hak veren zihniyet olmasa o şekilde ceza öngermezlerdi.

Kakao, bir yere giderken seni çağırmak lazım bacı:-)Of'lu dayağı yesinlerde kendilerine gelsinler:KK14:
munem ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında annemler ise anadolu yakasında ve haliyle ailemi ziyarete gitmem gerekiyor 15 günde bir anacıma ..babacıma .. abilerime giderimm.. ve özel arabamız yok sattırdım adama ev aldık çünkü:KK53::KK53:....ve ben metrobüsle bayağı haşır neşirim.. iş yerim yakın yürüyerek gidip geliyorumm..ve bu taciz olaylarına bayağı denk geliyorum ama bir başkalarına. ben şu yaşıma kadar 4 kez taciz edildim oda biri kafasına kaldırım taşı yedi (kii denk geleceğini sanmıyordum geldi çocuk neredeyse baygınlık geçiriyordu) o zaman yaş 19 idi ve sonradan pişman oldum tabi allah korusun gözüde çıkabilirdi.. diğer 3 üde otobüste metrobüste denk geldi onlar kocaman heriflerdii. bayağı bildiğin atladım heriflerin üstüne bu konuda alttan alamıyorum çıkarıyorum o cırtlak sesimii ..haa şimdide cazibemmi kalmadı nedir daha kendime taciz olayları olmuyor ..ama diğer bayanlarda görüyorum gene dayanamıyorumm oğlum kucağımda çatıp çatıp gidiyoruz annemlere dört sene aikido kursuna gittim belkide o yüzdendir bu güven bende artık tacizcilerde anladı herhal yaklaşmıyorlar bana bazı bayanlarımızda utandıkları için ses çıkaramıyorlarr .. işte o zaman daha bir delleniyorumm...bilmiyorum ne olcak böyleee.. yaşlı teyzelere yer vermiyorlar müdahele,, taciz olayları oluyor müdahele,, ede ede gidiyoruz anamaa :KK49::KK49:

kavun, yazdiklarina tamamen katiliyorum, cok dogrular, ama haberin sonlarini gormedin mi?
"Japonya yaklaşık on yıldan beri bazı metro ve tren hatlarında kadınlara özel vagonlar kullanıyor, çünkü yapılan araştırmalara göre Tokyo’da trene binen kadınların yarısından fazlası elle tacize uğramış."
Japonya gibi, kaliteli insanlar ulkesinde, bu nasil bir tezatlik, ben de sasirdim dogrusu:KK57:

kavun, yazdiklarina tamamen katiliyorum, cok dogrular, ama haberin sonlarini gormedin mi?
"Japonya yaklaşık on yıldan beri bazı metro ve tren hatlarında kadınlara özel vagonlar kullanıyor, çünkü yapılan araştırmalara göre Tokyo’da trene binen kadınların yarısından fazlası elle tacize uğramış."
Japonya gibi, kaliteli insanlar ulkesinde, bu nasil bir tezatlik, ben de sasirdim dogrusu:KK57:
Taciz her yerde maalesef. Kadının rızası var demişler mi, kadın açık giyinmiş denmiş mi, kadın alkollüydü denmiş mi bunlara bakmak lazım. Demiş mi efendim Japonya'daki her hangi bir yetkili?
Hangi şehirdi o; köyüne cami yaptıran hacı gibi küçücük çocuğa tecavüz etmiş mi ben inançlıyım diyen bir Japon? Ya da köydeki 11-12 kişi sıra sıra tecavüz etmişler mi?
Taciz var diye gelmeyin bana, şu yazdıklarıma evet diyorsanız onun kaynağı ile gelin.

X