• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada Doktorlar

Evacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
141
1
96
Almanya
Arkadaslar, acaba Almanyada ameliyat olanlar varmi?
Benim merak erttigim öncelikle burun estetigi.
Fiyat konusunda Türkiyeninde artik cok geride kalmadigini düsündügüm icin, belki ALmanyada kalip burda ameliyat olmanin daha mantikli oldugunu düsünüyorum.
Estetik ameliyati yani sira yurtdisindan gelenler icin bilet otel gibi masraflar olusucak.
Bu durumda Almanyadaki standard estetik fiyatlarina ulasmis olunucak.
Sizler ne düsünüyorsunuz bu konu hakkinda.
Türkiyedeki doktorlar dahami iyi acaba?
Fiyatlarda ve doktorlarda ne tür seyler gördünüz yasadiniz, paylasirmisiniz?!

Saygilar

:teytey:

Arkadaslar, acaba Almanyada ameliyat olanlar varmi?
Benim merak erttigim öncelikle burun estetigi.
Fiyat konusunda Türkiyeninde artik cok geride kalmadigini düsündügüm icin, belki ALmanyada kalip burda ameliyat olmanin daha mantikli oldugunu düsünüyorum.
Estetik ameliyati yani sira yurtdisindan gelenler icin bilet otel gibi masraflar olusucak.
Bu durumda Almanyadaki standard estetik fiyatlarina ulasmis olunucak.
Sizler ne düsünüyorsunuz bu konu hakkinda.
Türkiyedeki doktorlar dahami iyi acaba?
Fiyatlarda ve doktorlarda ne tür seyler gördünüz yasadiniz, paylasirmisiniz?!

Saygilar

:teytey:

ben iki kez almanyada ameliyat oldum canim...hic memnun kalmadim...sonuncu ameliyatim istanbulda oldu ve cok memnunum...almanyada sigortanin bi kismini karsiladigi halde ben 5000€ ödemistim...:S

türkiyede hesaplasan...bilet otel ameliyat...toplam en fazla 3000€ ödersin...tabi doktoruna göre...trdede ucuk fiyatlar isteyen doktorlar var...

türkiye ve almanya arasinda karsilastirma yapmam gerekiosa...kesinlikle türkiye derim...en azindan kendi doktorum hakkinda öyle diyebilirim...ötekilerini bilmiyorum...:)
daha ilgili ve tecrübeli bence...hastaya önem veriyor...almanyada pek bunu görmedim...bes dakkalik görüsme...trde doktor sana zaman ayirio...isteklerini dinliyor...beraber tasarimla karar veriliyor nasil olmasi gerektigini burunun...vs...

sagol yorumun icin,
ama haklisin galiba, bende bir an önce dogru bir doktor bulup yaptirmak istiyorum.
daha önce seninde resimlere baklistim, cok güzel olmus...tamamiyla cok güzel olmussun.

sadece düsüncelerimi söyledim canim...:)

cok tsk ederim iltifat icin...:)

Ben Ingiltere de yasiorum ama burda olmayi hic dusunmuorum ameliyatimi, zaten hepsinin hokka gibi burnu war o yuzden doktorlar cok tecrube kazanamio :D tr deki doktorlar oyle diilki kac ameliyata girmis. tr dekilere daha cok guveniorum acikcasi.

Back