Bence internetten avukatlık bürolarını bulup başvurabilirsin. İngilizce olarak yazabilirsin yazını eğer Almanca yeterli değilse. Erasmus olunca genelde kabul ediyorlar. Ayrıca staj hareketliliği için eğitim hareketliliğinde olduğu gibi anlaşmalı kurumlar yok mu?Sevgili miss cherry blossom 1.5 senedir kadınlar kulubunu daha doğrusu seni ilgiyle takip ediyorum. Ancak uye olmadan okuyordum sadece sitede yazılanları. Turkiyenin en iyi hukuk fakültelerinden birinde okuyorum ve erasmus staj hareketliliği sınavının sonucu neticesinde avrupada staj yapmaya hak kazandım. Ancak bi yer ayarlamam ve Mayısa kadar davet mektubu alıp okula vermem lazım. Ustelik hiçbir ucrette talep etmiyorum. Hepsi erasmus bütçesinden karsılanacak.Surem daralıyor ve ben hala bi yer bulamadım. Uzun suredir gerek diğer üyelere yaptığınız yorumlardan gerek de kendinizle ilgili yazdığınız seylerden ve almanyadaki konumuzdan tanıdığınız avukat olma ihtimalini düşünerek üyelik aldım ve bu mesajı yazıyorum. Acaba tanıdığınız avukatlık bürosu ya da avukat var mı beni ücretsiz staj yapmak için onerebileceginiz benimle ozelden iletişime geçerseniz cok sevinirim.
Not: diğer üyelerin de almanyada tanıdığı avukat varsa benimle iletişime geçerlerse cok sevinirim.
Yürü be cherryMissCherryBlossom ,
hiç böyle onore edilmedik, adına konu başlığı açıldı
konu sahibi sanırım cherry her zamanki gibi banlı
bizim tr de ki gibi barolar birliği vs varsa oraya yazman daha iyi olmaz mı ? yada avukatlar nereye hangi kuruma bağlıysa orada. derdini anlatıp yol göstermelerini rica etsenOlabilecek butun sorulara ithafen genel bi cevap yazıyorum. Birazdan derse gireceğim çünkü.
1 devlet üniversitesinde okuduğum için maalesef anlaşmaları yok
2 sınava İngilizceden girdim c2 profiency seviye İngilizcem var. Almancam oldukça yetersiz
3 internetten bulduğum yaklaşık 85 büroya mail attım zaten İngilizce ve turkce olarak ve mail atmaya da devam ediyorum
4 staj bulan aynı okuldam arkadaşlarımdan birisi 400 yere mail attı 3 ü donmus 1 inde de staj yaptı bana donen su an için yok
5 staj bulan diğer arkadaşım da tanıdık tavsiye vasıtasıyla yaptı
6 misscherryblossoma ozelden atmayı az once denedim ama başaramadım pasif olduğu için sanırım nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim
7 ozellikle kendisine yazdım cunku sadece onu okuyorum gibi bi şey. ama diğer üyelerin de yardımlarına acıgım
8 yapıcı olan yani yardımcı olan önerilere acıgım, alakasız seyler yazmayın lütfen alta
Bence internetten avukatlık bürolarını bulup başvurabilirsin. İngilizce olarak yazabilirsin yazını eğer Almanca yeterli değilse. Erasmus olunca genelde kabul ediyorlar. Ayrıca staj hareketliliği için eğitim hareketliliğinde olduğu gibi anlaşmalı kurumlar yok mu?
kendisiyle başka bi sekilde iletişime geçmem mumkun mu bi bilginiz var mıMissCherryBlossom ,
hiç böyle onore edilmedik, adına konu başlığı açıldı
konu sahibi sanırım cherry her zamanki gibi banlı
Bu yönde uluslararası anlaşma var o yüzden yapılabilir. Zaten bu staj sonrasında orada avukat olabilir anlamına gelmiyor. Sadece tecrübe edinmiş oluyor.bi yardımım olmayacak ama merak ettim siz bildiğiniz Türk kanunlarıyla Almanya'da nasıl avukatlık stajı yapacaksınız her yerin hukuku farklı onu hiç anlayamadım.
1.5 senedir kadini neden takip ediyorsun? Staj icin degil heralde???Sevgili miss cherry blossom 1.5 senedir kadınlar kulubunu daha doğrusu seni ilgiyle takip ediyorum. Ancak uye olmadan okuyordum sadece sitede yazılanları. Turkiyenin en iyi hukuk fakültele2rinden birinde okuyorum ve erasmus staj hareketliliği sınavının sonucu neticesinde avrupada staj yapmaya hak kazandım. Ancak bi yer ayarlamam ve Mayısa kadar davet mektubu alıp okula vermem lazım. Ustelik hiçbir ucrette talep etmiyorum. Hepsi erasmus bütçesinden karsılanacak.Surem daralıyor ve ben hala bi yer bulamadım. Uzun suredir gerek diğer üyelere yaptığınız yorumlardan gerek de kendinizle ilgili yazdığınız seylerden ve almanyadaki konumuzdan tanıdığınız avukat olma ihtimalini düşünerek üyelik aldım ve bu mesajı yazıyorum. Acaba tanıdığınız avukatlık bürosu ya da avukat var mı beni ücretsiz staj yapmak için onerebileceginiz benimle ozelden iletişime geçerseniz cok sevinirim.
Not: diğer üyelerin de almanyada tanıdığı avukat varsa benimle iletişime geçerlerse cok sevinirim.
kendisiyle başka bi sekilde iletişime geçmem mumkun mu bi bilginiz var mı