- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
Hemen şey etme ya, mesajlarını falan okuyordur. Cherry genelde nokta atışı yapar ya o manada... İyimserim epey.1.5 senedir kadini neden takip ediyorsun? Staj icin degil heralde???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen şey etme ya, mesajlarını falan okuyordur. Cherry genelde nokta atışı yapar ya o manada... İyimserim epey.1.5 senedir kadini neden takip ediyorsun? Staj icin degil heralde???
hayır tabii ki de buranın bi networking sitesi olmadığının farkındayım , misal ekşi sözlükte nasıl beğenilen cok yazan üyeler olur onların yazdıklarını takip edersiniz ben de oyle takip ediyorum staj yeri bulmam için surem baya azaldığı için bugun aklıma böyle bi fikir geldi lütfen alakasız seyler de yazmayın altına böyle bana yardımcı olmuyorsunuz1.5 senedir kadini neden takip ediyorsun? Staj icin degil heralde???
hayır tabii ki de1.5 senedir kadini neden takip ediyorsun? Staj icin degil heralde???
mesela sizde ozel mesaj at gözüküyor ama kendisinin profilinde gözükmüyor belki de ben anlayamadım bilmiyorum o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım :/Konuda biz etiketledik, siteye girince görür muhtemelen.
Özelden mesaj da atabilirsiniz profilinden.
Şu anda banlı olduğu için mesaj atamıyorsundur. Cezası bitince muhtemelen sana yazar.hayır tabii ki de buranın bi networking sitesi olmadığının farkındayım , misal ekşi sözlükte nasıl beğenilen cok yazan üyeler olur onların yazdıklarını takip edersiniz ben de oyle takip ediyorum staj yeri bulmam için surem baya azaldığı için bugun aklıma böyle bi fikir geldi lütfen alakasız seyler de yazmayın altına böyle bana yardımcı olmuyorsunuz
hayır tabii ki de
mesela sizde ozel mesaj at gözüküyor ama kendisinin profilinde gözükmüyor belki de ben anlayamadım bilmiyorum o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım :/
Aynen ben genel olarak mesela bi derdim var kosesindeki baslıklara bakıyorum bi de miss cherry blossom un ayrıca yorumlarına varsa kendisiyle ilgili baslıklara bakıyordum. Eksi sözlükte de takip ettiğim bi kaç yazar var gereksiz abartıldı bence .Hemen şey etme ya, mesajlarını falan okuyordur. Cherry genelde nokta atışı yapar ya o manada... İyimserim epey.
Bence sen mune'yi takip et. Burda en guzel yazan o.hayır tabii ki de buranın bi networking sitesi olmadığının farkındayım , misal ekşi sözlükte nasıl beğenilen cok yazan üyeler olur onların yazdıklarını takip edersiniz ben de oyle takip ediyorum staj yeri bulmam için surem baya azaldığı için bugun aklıma böyle bi fikir geldi lütfen alakasız seyler de yazmayın altına böyle bana yardımcı olmuyorsunuz :/