- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
B1 şart elbette hem burda kendi işinizi kimselere muhtaç olmadan halledebilmeniz ve işe başlayabilmeniz için şart olması çok iyi .Artı buraya gelince de iş bitmiyor B1 seviyesine kadar zorunlu kursa gitmen lazm ve bir de almanyanin genel kültür tarih vs ile ilgili bir sınav daha var onu da gecmen lazm gibi gibi ağlamayana meme yok yani
Minik Duduklu Tencere
Dikkat et orda bir Hans' a kalbini kaptırma ne de olsa gecici işçi olacaksınArkadaşlar ben almanyaya gidiyorum allaha emanet olun
Menenjit aşısı bizim bebeğe alerji yaptı. Doktor diğer dozları tavsiye etmedi. Zaten bizim Ülkemizde de bu mikroba pek rastlanılmamış.Valla bende niye yazdım bilmiyorum.Sizi görünce yazasım tuttuAy sizi buldum yineMenenjit aşısıyla ilgili bi şey sormuştum özel mesajla ama görmediniz Sizin gibi çok kafam karıştı ama çözdüm şükür
Konu sahibi gibi ben de niye yazdım bilmiyorum ama yazdım sizi görünce
Menenjit aşısı bizim bebeğe alerji yaptı. Doktor diğer dozları tavsiye etmedi. Zaten bizim Ülkemizde de bu mikroba pek rastlanılmamış.Valla bende niye yazdım bilmiyorum.Sizi görünce yazasım tuttu
Sorma ya ben buraliyim ,sizleri almanyaya çağriyorum ki banada Türkiyede yer olsunPeki sen ne kadar donanımlisin.
Ayyy.. çok geçmiş olsunMenenjit aşısı bizim bebeğe alerji yaptı. Doktor diğer dozları tavsiye etmedi. Zaten bizim Ülkemizde de bu mikroba pek rastlanılmamış.Valla bende niye yazdım bilmiyorum.Sizi görünce yazasım tuttu
Evet zorunlu olması çoğu kadinlar için avantaj.B1 şart elbette hem burda kendi işinizi kimselere muhtaç olmadan halledebilmeniz ve işe başlayabilmeniz için şart olması çok iyi .
Kazandığım parayla geri dönüp benim türkish hansla ezeyim diyordum ama kalıcı olmak da cazip geldi heeeDikkat et orda bir Hans' a kalbini kaptırma ne de olsa gecici işçi olacaksın
Valla özür dilerim bebenin tel elimdeyken kudurduğu bir ana denk gelmiş demek kiAy sizi buldum yineMenenjit aşısıyla ilgili bi şey sormuştum özel mesajla ama görmediniz Sizin gibi çok kafam karıştı ama çözdüm şükür
Konu sahibi gibi ben de niye yazdım bilmiyorum ama yazdım sizi görünce
Her gün düzenli uçuşa geçiyorum uykusuzluktan ama bu sayılmıyor değil miSen uçuş görevlisimiydin?
Çokkk çook teşekkür ederimValla özür dilerim bebenin tel elimdeyken kudurduğu bir ana denk gelmiş demek kibaşka aklınıza takılan ne olursa yazın bana. Hiç çekinmeyin lütfen
Şast, şmats, şmek :)Welcomme,wie geht es dier,wohin gehst du dedim mi tamamdır,işe alındım ben gidiyom
Aslında almanca kaba bir dildir,rahatlığı çoğu yazıldığı gibi okunmasıdır,benimde teeee okuldan kalma bunlar unuttum bile:))Şast, şmats, şmek :)
Bunlar işimi görüyor benim
Bir de ih möhte, ih habyn , danke, bite ,meine liebe falan var.
En sevmediğim dillerden biri ya, hiç cazibesi yok. Rusça bile daha kolay geliyor bana, en azından yazıldığı gibi okunuyor
keske bizim ulkede boyle sartlar olsaArtı buraya gelince de iş bitmiyor B1 seviyesine kadar zorunlu kursa gitmen lazm ve bir de almanyanin genel kültür tarih vs ile ilgili bir sınav daha var onu da gecmen lazm gibi gibi ağlamayana meme yok yani
Minik Duduklu Tencere
Ben az mama icmedim boyleSeni yerim aşırı tatlısın ablacım
Evet ya bir de bak aklıma başka bi şey geldi, kahvem vardı benim de, zehirleme suçlarına karşı görevli onun yanında bir yudum almamı istemişti geçmeden. Çok şaşırmıştım ilk defa o gün böyle bir uygulama olduğunu öğrenmiştim. Ne cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?