Almanya işci aliyor

Arkadaş öyle bir yazmışsın ki Almanya Havaalanından şu ah bildiriyorsun sandım

Menenjit aşısı bizim bebeğe alerji yaptı. Doktor diğer dozları tavsiye etmedi. Zaten bizim Ülkemizde de bu mikroba pek rastlanılmamış.Valla bende niye yazdım bilmiyorum.Sizi görünce yazasım tuttu

Menenjit aşısı bizim bebeğe alerji yaptı. Doktor diğer dozları tavsiye etmedi. Zaten bizim Ülkemizde de bu mikroba pek rastlanılmamış.Valla bende niye yazdım bilmiyorum.Sizi görünce yazasım tuttu

Hangisi o alerji yapan Bexsero mu Nimenrix mi?
İkiside farklı tip menenjit için. İkisinide yaptırmak lazımmış
Bende yaptırıcam dayanamadım yazdım bebelerim alerjik başıma gelebilir

Ayyy.. çok geçmiş olsun ne biliyim yaptırmayı ben de istemem ama korkuyorum risk alamıyorum.

Valla özür dilerim bebenin tel elimdeyken kudurduğu bir ana denk gelmiş demek ki başka aklınıza takılan ne olursa yazın bana. Hiç çekinmeyin lütfen

Welcomme,wie geht es dier,wohin gehst du dedim mi tamamdır,işe alındım ben gidiyom
Şast, şmats, şmek :)
Bunlar işimi görüyor benim
Bir de ih möhte, ih habyn , danke, bite ,meine liebe falan var.
En sevmediğim dillerden biri ya, hiç cazibesi yok. Rusça bile daha kolay geliyor bana, en azından yazıldığı gibi okunuyor

Aslında almanca kaba bir dildir,rahatlığı çoğu yazıldığı gibi okunmasıdır,benimde teeee okuldan kalma bunlar unuttum bile:))

Ben az mama icmedim boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…