• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya Detayli Ultrason

heybabyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
33
13
3
Kizlar ben almanyada yasiyorum. suan 19 haftaligim.
doktoruma detayli ultrasonun ne zaman yapilacagini sordugumda almanyada gecen seneden itibaren kaldirildigini cünkü zararli bulduklarini söyledi. suan türkiyedeyim sizce burdayken bir özel hastanede yaptirsam mi sonucta organ büyüklüklerine normal olup olmadigina bakiliyor
kararsiz kaldim

doktoruma detayli ultrasonun ne zaman yapilacagini sordugumda almanyada gecen seneden itibaren kaldirildigini cünkü zararli bulduklarini söyledi. suan türkiyedeyim sizce burdayken bir özel hastanede yaptirsam mi sonucta organ büyüklüklerine normal olup olmadigina bakiliyor
kararsiz kaldim
herhangi bir problem yasayan oldu mu detayli ultrasondan dolayi? hic sanmiyorum aslinda ama

Valla Türkiye’de her gebeye yapılıyor çocuklarda doğuyor yani organlara bakılıyor tek tek bir sıkıntından mı diyr neresi zararlıymış hiç anlamadım

kararsiz kaldim
Türkiyedeyken yaptırmanız öneririm.

Back
X