Almanya da yasayanlarin CEYIZ kö$esii buyrunn paylasalim

bu zeytinlik çok hoşuma gitti yaa, Bu arada tencerelerini kaça mal ettin canım.yurt dışında tupperwarelar çok mu pahalı.Mesela senin aldıklarından plastik olanlar indirim zamanlarında almış olsaydın 200 TL falan tutardı.Orada ne kadar?

canim o zeytinlikten güral porselenden bulabilirsin sanirim...canim ben 4 tencere ve büyük kapakli tavaya katalog fiyatiyla 1350 tl falan ödemem gerekiyordu. Yalniz saticisi bizim komsumuz oldugu icin birde ceyizim icin aldigim icin kendi indirim fiyatlariyla aldi ve 1020 tl falan ödedim sagolsun beya yardimci oldu....mini sef haric geri kalanina 340 tl falan ödedim, evet malesef cok pahali ama kalitesi tartisilmaz üstelik türkiyede nasil bilmiyorum ama burada tupperware ürünlerine 30 yil garantisi var....

gerci öbür topigede eklemistim ama burayada eklemek istedim..dün is cikisi aldiklarim tchibodan...mutfak havlulari ve aliminyüm tencerelerim ben mor olanlarindan aldim...biri 2,3 lt. diyeri ise 4 lt.

Bunlarda benim en son aldiklarim gerci aldigim cogu seyi kendi topigime ve ceyiz topigine eklemistim ama burayada eklemek istedim....hepsi gecen gün elime ulastilar annemle yerlestirdik...aldikca burayada eklerim...

bunu elinde kaldigi icin sagolsun katalog fiyatindan düse verdi...

mini peynir dünyasi

kepceyi anneme aldirdim...hehe

Saklama kaplarim...

bu da hediyesi buzdolabi icin saklama kapi...

soyacakla, fircayida sagolsun annem aldi....

peynir kutum ben 2 tane aldim, birini peynir kutusu birini un icin kullanmayi düsünüyorum...

mutfak tartim benimki beyaz tchibodan almistim 9 Euroya

Bu da tencere setim...bayildim bunlara temizlemesi cok kolay...cok sekerler ya...gören herkezin cok hosuna gitti....yalniz benim krep tavam ve kücük olan tavam yok onuda öbür ay almayi düsünüyorum...

Zeytinligim...alali beya oldu ama öbür topigede eklememistim resmini ekleyim dedim...

gerci öbür topigede eklemistim ama burayada eklemek istedim..dün is cikisi aldiklarim tchibodan...mutfak havlulari ve aliminyüm tencerelerim ben mor olanlarindan aldim...biri 2,3 lt. diyeri ise 4 lt.

Tchiboyu alip götürmüssün valla hehe
cok tatlilar aldiklarin
güle güle kullan
tencere takimin fiyati ilgimi cekti
AMC mi bunlar? yoksa WFM miydi neydi markasi markasi ne kizzz

Fissler hosuma gidiyor... Silit de iyi...
ben alicam daha baska...

o tartidan bende alicammm
KODI de vardiii 15 euroo
pahaliydii

tchibonun sayfasina baktim takip etmeli valla
aldiklarini orda gördüm
ama onlari almam icin baya bi zamanim var daha
erken... ama güzel seyler var

Son düzenleme:
Aranizda AMC tencere takimi alan varmi?!
Ben aldim.... icinde düdüklü kapaklari, lazanya tepsisi, firin tepsisi, kaynana tenceresi (cok üyük) vakuum makinesi, posetleri, sonra cay seti, caydanlik, semaver, kettle, kepce seti..... var

bende yemek takimini ya karaca yada kütahya düsünüyorum tr den yani, zaten bir cok seyi türkiye`den almayi düsünüyorum...

Bardaklari Leonardo`dan almayin diye arkadas.... gercekten Ikeanin bardaklari daha mi kaliteli?! Buna gercekten cok sasirdim ben...

saklama kaplari (Tupperware`ye) gelince.... yengem temsilci olarak calistigi icin zaten simdiden bir sürü seyim var, ve yengem bana ceyiz seti hazirliyor, yani sanirim Tupperware`de ne varsa olacak bende :-)

bu arada ben nisanli degilim evlilikte daha yok hnüz, ama hosuma giden birse yolursa yavas yavas aliyorum bazi seyleri...

Bu topik pek ilgi görmüyor galiba yaaa:14:

Bu arada kizlar Türk markalarini alabilecegimiz magazalar veya siteler biliyormusunuz?
Ben mesela Yemek, kahvalti catal Bicak Bardak takimlarini falan karaca, kütahya istiyorum, ama burda bulunmuyor, TRden mi getirmek gerek ya:37:
Ayrica TR de ki gibi nevresim ve pikeler burda bulunmuyor bornoz takimi falan:37:

Bende genelde Tchibo`yu takip ediyorum, begendigim birsey olursa aliyorum, Tupper`de yengem yapiyor o bana ceyizlik hazirladi, birazda ben aldim

Bu topik pek ilgi görmüyor galiba yaaa:14:

Bu arada kizlar Türk markalarini alabilecegimiz magazalar veya siteler biliyormusunuz?
Ben mesela Yemek, kahvalti catal Bicak Bardak takimlarini falan karaca, kütahya istiyorum, ama burda bulunmuyor, TRden mi getirmek gerek ya:37:
Ayrica TR de ki gibi nevresim ve pikeler burda bulunmuyor bornoz takimi falan:37:

Bende genelde Tchibo`yu takip ediyorum, begendigim birsey olursa aliyorum, Tupper`de yengem yapiyor o bana ceyizlik hazirladi, birazda ben aldim

evet canim malesef ilgi görmüyor bende artik ceyiz isine beya bi sogudum eskisi gibi birsey almiyorum hatta beyadir birsey almiyordum gecen tchibodan aldim...

canim alkapida.com alisveris yapabilirsin ben henüz yapmadim yani ne kadar güvenilir hic bilmioyurm cünkü ben yemek yakimlarimi, catal bicak takimimi, kahalti takimini kutahyadan aldim ve türkiyeden getirdim. Bornoz takimida cok sey getirdim yani ama burdanda tupperware ve tchibodan cok aldim ve bazi yerlerde bardak, kaseler gibi seyler satiliyor bizim burda ufak bir yer vardi ordan aliyordum türkiyeden gelen ürünlerden. Birde büyük sehirlerde oluyor genelde zucaciyeler mesela aachen köln falan var biz cok gittik bir kac nevresim takimi, sürahi falan almistim...sen nerde yasiyorsun canim???

evet canim malesef ilgi görmüyor bende artik ceyiz isine beya bi sogudum eskisi gibi birsey almiyorum hatta beyadir birsey almiyordum gecen tchibodan aldim...

canim alkapida.com alisveris yapabilirsin ben henüz yapmadim yani ne kadar güvenilir hic bilmioyurm cünkü ben yemek yakimlarimi, catal bicak takimimi, kahalti takimini kutahyadan aldim ve türkiyeden getirdim. Bornoz takimida cok sey getirdim yani ama burdanda tupperware ve tchibodan cok aldim ve bazi yerlerde bardak, kaseler gibi seyler satiliyor bizim burda ufak bir yer vardi ordan aliyordum türkiyeden gelen ürünlerden. Birde büyük sehirlerde oluyor genelde zucaciyeler mesela aachen köln falan var biz cok gittik bir kac nevresim takimi, sürahi falan almistim...sen nerde yasiyorsun canim???

Evet öyle maalesef...
Ben senin buraya ekleigin ceyizleri göremedim yaaa :43:
O siteyi bende biliyorum ve sürekli bakiyorum ama dedigin gibi ne kadar güvenilir ama mesela ceyizevi.de var yeni acilmis sanirim, orda da var güzel seyler ama türkiyedeki sitesi gibi degil, orda cok daha farkli güzel seyler var....
Ben Münih`te kaliyorum ya burda türk magazalari var ama öyle tek tük seyler satiliyor öyle Züccaciye tarzinda pek degil, yani var mutfak ürünleri ama cesit cok degil. Gecenlerde Stgt gittim arkadasimin yanina orda resmen TR de ki gibi ceyiz evleri var, ama yine öyle her istedigin bulunmuyor :59:

alkapidayi tavsiye etmiyorum kizlar
geri göndermek istiyorsaniz bütün masraflar sizden oluyor, kendileri geri almiyorlar

size optimum marketingi önerebilirim, schafer, brillant ve elart satiyorlar taksitli
ben ordan aldim büyük bi ksimini ceyizimin, temsilci eve geliyor...

ayrica karaca istiyorsaniz duisburg marxlohda karaca shop var, onlarda taksit yapiyor

güzel ceyizlik esyalari uygun bi sekilde schalke pazarindada bulabilirsiniz

ayrica strauss sitesini takip etmenizide tavsiye ederim, mallari cok harika, ve cok tatli seyler geliyor...

Evet öyle maalesef...
Ben senin buraya ekleigin ceyizleri göremedim yaaa :43:
O siteyi bende biliyorum ve sürekli bakiyorum ama dedigin gibi ne kadar güvenilir ama mesela ceyizevi.de var yeni acilmis sanirim, orda da var güzel seyler ama türkiyedeki sitesi gibi degil, orda cok daha farkli güzel seyler var....
Ben Münih`te kaliyorum ya burda türk magazalari var ama öyle tek tük seyler satiliyor öyle Züccaciye tarzinda pek degil, yani var mutfak ürünleri ama cesit cok degil. Gecenlerde Stgt gittim arkadasimin yanina orda resmen TR de ki gibi ceyiz evleri var, ama yine öyle her istedigin bulunmuyor :59:

resimler selinmis malesef:5:

özellikle nrwde cok var canim zuccaciyeler :31: beya secenekler oluyor ama tabi öyle türkiyedeki gibi degil birde sana pahali oluyor haliyle mesela ben bi surahi almistim 5 euroya hani su basucu sürahileriden türkiyede 5 tl yani iki katini ödedim fiyatin. Türkiyede hem ürün dha cok var hemde daha güzeller ve daha uygun fiyatlari ama getirmesi iste asil mesele...bakalim ben bu yil neler getirecegim gerci eskisi gibi merakim yok, 6 ay önce sözlümden ayrilmistim birde okula baslayinca merakim iyice gitti...:43:

geri göndermek istiyorsaniz bütün masraflar sizden oluyor, kendileri geri almiyorlar

size optimum marketingi önerebilirim, schafer, brillant ve elart satiyorlar taksitli

ayrica karaca istiyorsaniz duisburg marxlohda karaca shop var, onlarda taksit yapiyor

ayrica strauss sitesini takip etmenizide tavsiye ederim, mallari cok harika, ve cok tatli seyler geliyor...

cok sagol önerilerin icin
optimum marketing internet siparisi veriliyormu?
Duisburg`da karacami var?! :66: Taaaa orayami gitcem ben :59:
Schalke pazarida sanirim yine Ruhrgebiet`te?!

resimler selinmis malesef:5:

özellikle nrwde cok var canim zuccaciyeler :31: beya secenekler oluyor ama tabi öyle türkiyedeki gibi degil birde sana pahali oluyor haliyle mesela ben bi surahi almistim 5 euroya hani su basucu sürahileriden türkiyede 5 tl yani iki katini ödedim fiyatin. Türkiyede hem ürün dha cok var hemde daha güzeller ve daha uygun fiyatlari ama getirmesi iste asil mesele...bakalim ben bu yil neler getirecegim gerci eskisi gibi merakim yok, 6 ay önce sözlümden ayrilmistim birde okula baslayinca merakim iyice gitti...:43:

aaaaaa cok üzüldüm neden ayrildin canim

ya evet birde iki kat fiyat ödüyoruz maalesef:58:

Ya NRW`de cok vardir orda Türk daha cok sanirim, birde maalesef Münih cok pahali cok sosyete bir sehir oldugu icin yok :43:

aaaaaa cok üzüldüm neden ayrildin canim

ya evet birde iki kat fiyat ödüyoruz maalesef:58:

Ya NRW`de cok vardir orda Türk daha cok sanirim, birde maalesef Münih cok pahali cok sosyete bir sehir oldugu icin yok :43:

ah canim ya ben hiiiiiiiiic üzülmedim nedenine gelince bana ya ailen ya ben dedi ya okulun ya ben dedi bende bitirdim sözü attim...

Tabi kolay olmadi ama onunla ilgili kismini cabuk atlatim ne yalan söyleyim. Ki suanda hayatimda kimse yok ama bi aday var :69:o yüzden yani hic eskide takilip kalmiyor:69:

hmm munih hic gitmedim bende orayi bilemeyecegim evet nrw gercekten cok türk var o yüzden herhalde kölnde cok zuccaciye var mesela...

bilgiler icin cok tesekürler canim aklimda bulunsun...

ah canim ya ben hiiiiiiiiic üzülmedim nedenine gelince bana ya ailen ya ben dedi ya okulun ya ben dedi bende bitirdim sözü attim...

Tabi kolay olmadi ama onunla ilgili kismini cabuk atlatim ne yalan söyleyim. Ki suanda hayatimda kimse yok ama bi aday var :69:o yüzden yani hic eskide takilip kalmiyor:69:

hmm munih hic gitmedim bende orayi bilemeyecegim evet nrw gercekten cok türk var o yüzden herhalde kölnde cok zuccaciye var mesela...

Hiiiii demek öyle, ozaman cok iyi yapmissin... Öyle secenek verdigine göre zaten uygun kisi degilmis, insallaho damat adayi olumlu olur ve mutlu olursun ayrica tekrar hevesle ve zevkle ceyiz alirsin :69:
Demek ben ya Stuttgart, NRW yada TR`den alcam ceyizimi.... bu arada su optimum marketing`e bakiyorum gercekten güzel seyler var:54:

Hiiiii demek öyle, ozaman cok iyi yapmissin... Öyle secenek verdigine göre zaten uygun kisi degilmis, insallaho damat adayi olumlu olur ve mutlu olursun ayrica tekrar hevesle ve zevkle ceyiz alirsin :69:
Demek ben ya Stuttgart, NRW yada TR`den alcam ceyizimi.... bu arada su optimum marketing`e bakiyorum gercekten güzel seyler var:54:

sagol canim insallah bakalim daha yeni tanisiktik insallah hayirlisi olur :77::69:

türkiyeden getirmesi biraz zor oluyor canim ya...biz arabayla gittimiz icin gecen yil beya getirebildim bu yilda gidicez o zamanda kalanlari getiricem...

cok sagol önerilerin icin
optimum marketing internet siparisi veriliyormu?
Duisburg`da karacami var?! :66: Taaaa orayami gitcem ben :59:
Schalke pazarida sanirim yine Ruhrgebiet`te?!

evet cnm ben nrwdenim o yüzden sadece burda olanlari biliyorum maalesef.
biraz uzak sana sanirim.
optimum marketing nettende satis yapiyor, ama yerinde olsam direk bi temsilciyle görüsür öyle siparis veririm, istiyorsan eger...
schalke gelsenkirchende, ve gercekten cok büyük ve güzel bi pazar.

benim ceyiz alis verisi yaptigim yerler schaefer, ikea, strauss, tchibo, schlake pazari.
tabi trde gibi olmuyor cogu sey, ama yinede hos seyler bulunuyor.

bilgiler icin cok tesekürler canim aklimda bulunsun...

rica ederim tatlim....

kampanyalar falan görürsek burdan paylasalimda haberimiz olsun

sagol canim insallah bakalim daha yeni tanisiktik insallah hayirlisi olur :77::69:

türkiyeden getirmesi biraz zor oluyor canim ya...biz arabayla gittimiz icin gecen yil beya getirebildim bu yilda gidicez o zamanda kalanlari getiricem...

Evet arabayla gidilince getirebiliniyor yoksa cok zor,
insallah hayirlisi olur canim bu sefer olumlu olur ve cok mutlu olursun...:71:

evet cnm ben nrwdenim o yüzden sadece burda olanlari biliyorum maalesef.
biraz uzak sana sanirim.
optimum marketing nettende satis yapiyor, ama yerinde olsam direk bi temsilciyle görüsür öyle siparis veririm, istiyorsan eger...
schalke gelsenkirchende, ve gercekten cok büyük ve güzel bi pazar.

benim ceyiz alis verisi yaptigim yerler schaefer, ikea, strauss, tchibo, schlake pazari.
tabi trde gibi olmuyor cogu sey, ama yinede hos seyler bulunuyor.

rica ederim tatlim....

kampanyalar falan görürsek burdan paylasalimda haberimiz olsun

Cok sagol canim... Schäffer`de güzel ama nedense Karacayi daha cok begeniyorum ve Schäfer daha pahali sanirim...
Stuttgart`a gidebilirim, ailem Bodensee tarafinda oturuyor, bir gün oraya gidebilirim ceyiz alis verisi icin, ama NRW uzak degermi bilemem, ama su Schalke pazarini cok merak ettim :61:

karaca schaferden biraz daha pahali canim, ama cok daha kaliteli kesinlikle
ben schafer ceyiz seti aldim...
kahvalti seti ve CKB takimi cok kalitesiz geldi basta, bi kac kez degistirmek zorunda kaldim.

stuttgartdada güzel seyler vardir muhakkak....

Back
X