Almanya da yasayanlarin CEYIZ kö$esii buyrunn paylasalim

Hani çeyizlikler nerde pamuk_helvacım :roflol:

türkiyeye bir gidip geleyim topigimi yenileyecegim resimlerle...

cokkk sevindimmm, ozaman paylasmanida beklerizzz

sen 2011 gelin olacak topiginde degilmisin? benmi karistirdim

yok canim karistirmadin...

evet aynenn kendiside TR ye gidiyor sanirim
bend göstericemm bendee

canim siz ucakla gidiyorsun sanirim getirmesin zor olucak bizim icin ama....

tmm tanidim seni ozaman hehe hosgeldinn
valla evet ucakla gidiyoruzz
cok birsey almicam zaten
catal kasik bicak seti almam lazim, baharatliklar, bornoz takimi, pike takimi yapilicak felan....

burdan fazla esya getirmicem zaten

canim gördüm topigini........ baya seyler almissin masallah

tatlimm biz eskidik,3 sene bitti..
ama sana bikac minik tavsiyem olcak elbette ;)
bardaklarini leonardodan alma canim..
inan bana ikea bardaklari bile daha kaliteli cikiyor..

caydanlik,fincan setleri,bornoz,baharatliklar..bunlar en iyisi türkiyeden almak..
catal kasikta wmf bence epey iyi dayaniyor..justinus diye ucuz bi marka var aman haa diyorum..
acayip paslaniyor durduk yerde..

minik ev aletlerinide eger ki kuzeydeysen hollandadan almani tavsiye ederim daha uygun gelmisti bana..
tefal outlet var,biliyorsundur..

aklima gelirse yazarim yine..kusura bakma canim resim ekleyemiyorum cünkü gecti bizdeeennnn:))

tmm tanidim seni ozaman hehe hosgeldinn
valla evet ucakla gidiyoruzz
cok birsey almicam zaten
catal kasik bicak seti almam lazim, baharatliklar, bornoz takimi, pike takimi yapilicak felan....

burdan fazla esya getirmicem zaten

hosbulduk canim....ben kütahyadan misafir yemek takimi, kahvalti takimi, catal bicak takimi, baharatlik almayi düsünüyorum...iste birde nevresim takimlari, uyku setiy, yatak örtüsü, bornoz seti, pike takimi falan almayi düsünüyorum...ama ailem allahtan arabayla gidiyorda getirecekler ben calistigim icin sonradan gidicem....ama kesin semt pazarlarindan ufak tefek seyler alirim...

tatlimm biz eskidik,3 sene bitti..
ama sana bikac minik tavsiyem olcak elbette ;)
bardaklarini leonardodan alma canim..
inan bana ikea bardaklari bile daha kaliteli cikiyor..

caydanlik,fincan setleri,bornoz,baharatliklar..bunlar en iyisi türkiyeden almak..
catal kasikta wmf bence epey iyi dayaniyor..justinus diye ucuz bi marka var aman haa diyorum..
acayip paslaniyor durduk yerde..

minik ev aletlerinide eger ki kuzeydeysen hollandadan almani tavsiye ederim daha uygun gelmisti bana..
tefal outlet var,biliyorsundur..

aklima gelirse yazarim yine..kusura bakma canim resim ekleyemiyorum cünkü gecti bizdeeennnn:))

tskler yorumun icin.
bende yazdigin gibi düsündüm kaydirigubbakcemile5

hosbulduk canim....ben kütahyadan misafir yemek takimi, kahvalti takimi, catal bicak takimi, baharatlik almayi düsünüyorum...iste birde nevresim takimlari, uyku setiy, yatak örtüsü, bornoz seti, pike takimi falan almayi düsünüyorum...ama ailem allahtan arabayla gidiyorda getirecekler ben calistigim icin sonradan gidicem....ama kesin semt pazarlarindan ufak tefek seyler alirim...

pazara gitmeden dönermiyim hicc alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

Tatlimmm :) cok iyi düsünmüssün, ben kirik yil düsünsem böyle bi fikir aklima gelmezdi..
Dedigin gibi, trde alinan bicok ürün burada bulunmuyor..
Sunu samimiyetle söylebilirimki trde cesit daha bol..
Ben hem türkiyeye gelin gidecegim icin hemde secenek daha fazla oldugu icin
almanyadan fazla bisey almamak icin zor tutuyorum kendimi :)
Bide onlari oraya tasima sorunum var..
Aldigim bicok seyi trye zar zor götürdük.. burda olanlardan bikac denesini eklerim yarin :)
Bide topikte sohbetten ziyada resimler olursa amaca ulasmis oluruz..
topigi sürekli takip edeyim, fikir alisverisi yapalim..

kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Benim zevkime uyanları alman gurbetcisi akrabamız ordan getirip Türkiyedeki evinde kullanıyor bayılıyorum vallahi..aldıklarında cok güzel aylin.. güle güle kullan.. toplansın bakalım alamancılar.

simdilik aldiklarim bunlar

bettwaesche.jpg
tabagim.jpg
tencere.jpg

simdilik aldiklarim bunlar, hepsi neckermann.de den
bunlar guselmis..alkisalkisalkis

Tatlimmm :) cok iyi düsünmüssün, ben kirik yil düsünsem böyle bi fikir aklima gelmezdi..
Aldigim bicok seyi trye zar zor götürdük.. burda olanlardan bikac denesini eklerim yarin :)

memnuin olurum canimm paylasirsann, evet güzel fikir olduu bu topik

Benim zevkime uyanları alman gurbetcisi akrabamız ordan getirip Türkiyedeki evinde kullanıyor bayılıyorum vallahi..aldıklarında cok güzel aylin.. güle güle kullan.. toplansın bakalım alamancılar.

zevk meselesi zaten bunlarr... cokkk güzel seyler olabilir, cok da cirkin seyler olabilir...

neresi daha iyi???

türkiyede daha fazla cesit oldugunu düsünüyorum

ben iyi oldugunu söylemedim okuduysaniz, FARKLI olabiliyor dedim...
evet dogru TR de daha cok cesit var cünkü ceyiz dedigimiz sey zaten sadece Türklerde mevcut... almanyada zor buluyoruzz... ama almanyadanda düzebiliyoruz cexyizimizi alabiliyoruzz.....
ben esyalar farkli olabilir dedim... kalite farkli olabilir dedim.... hepsi zevk meselesi..

bunlar guselmis..alkisalkisalkis

tsk ederimmm

resimlerini merakla bekliyoruz canim...sen sanlisin türkiyeye gelin gidecegin icin cünkü herseyin daha güzeli orada...almanyada da güzel seyler var ama fiyat acisindan cok daha yüksekler...bende buraya almanyaya nasil getirecegim diye düsünüyorum...gerci biraz zor olacak ama...

resimlerini merakla bekliyoruz canim...sen sanlisin türkiyeye gelin gidecegin icin cünkü herseyin daha güzeli orada...almanyada da güzel seyler var ama fiyat acisindan cok daha yüksekler...bende buraya almanyaya nasil getirecegim diye düsünüyorum...gerci biraz zor olacak ama...

aynennnnnnnnn
ah neler getirmek istiyorum oradann ahhhh

cok gzl bir topik olmus :) aldigin yemek takimi cok gzl bende cok begendim ama burdan alip bide götürmesi oldugu icin alamamistim :( bende paylasirdim ama ilkin resimlerini bulmam gerekicek..

cok gzl bir topik olmus :) aldigin yemek takimi cok gzl bende cok begendim ama burdan alip bide götürmesi oldugu icin alamamistim :( bende paylasirdim ama ilkin resimlerini bulmam gerekicek..

sevinirim canimmm tsk ederimm
bencede güzel topik olduu
iste evlenmeme yakin olunca daha cok paylasimlar olucak insallah aldiklarimi felann

Bunlarda benim en son aldiklarim gerci aldigim cogu seyi kendi topigime ve ceyiz topigine eklemistim ama burayada eklemek istedim....hepsi gecen gün elime ulastilar annemle yerlestirdik...aldikca burayada eklerim...

bunu elinde kaldigi icin sagolsun katalog fiyatindan düse verdi...

mini peynir dünyasi

kepceyi anneme aldirdim...hehe

Saklama kaplarim...

bu da hediyesi buzdolabi icin saklama kapi...

soyacakla, fircayida sagolsun annem aldi....

peynir kutum ben 2 tane aldim, birini peynir kutusu birini un icin kullanmayi düsünüyorum...

mutfak tartim benimki beyaz tchibodan almistim 9 Euroya

Bu da tencere setim...bayildim bunlara temizlemesi cok kolay...cok sekerler ya...gören herkezin cok hosuna gitti....yalniz benim krep tavam ve kücük olan tavam yok onuda öbür ay almayi düsünüyorum...

Zeytinligim...alali beya oldu ama öbür topigede eklememistim resmini ekleyim dedim...

bu zeytinlik çok hoşuma gitti yaa, Bu arada tencerelerini kaça mal ettin canım.yurt dışında tupperwarelar çok mu pahalı.Mesela senin aldıklarından plastik olanlar indirim zamanlarında almış olsaydın 200 TL falan tutardı.Orada ne kadar?

Back
X