Almanya da yasayanlarin CEYIZ kö$esii buyrunn paylasalim

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
merhabaa Alamanci gizlarr sizi kaydirigubbakcemile3bu topigi acmamin sebebi sudur: Ceyizlere bakiyorum ama hepsi TR den oldugu icin cogunu biz alamiyoruz almanyadaki yasiyan kizlara sölüyorumm

o yüzden aldiginiz ceyizlik seyleri paylasinki nereden aldin diye sorabileyimm, fikir icabii.... fotograflari paylasalimm ne dersinizz

cok memnun olurmm

ben allah kismet ederse 2011 haziranda evlenecegimm, nisanim ise 14.11.2010 da

HOSGELDINIZ turkbayragi

Son düzenleme:
merhabaa Alamanci gizlarr sizi kaydirigubbakcemile3bu topigi acmamin sebebi sudur: Ceyizlere bakiyorum ama hepsi TR den oldugu icin cogunu biz alamiyoruz almanyadaki yasiyan kizlara sölüyorumm

o yüzden aldiginiz ceyizlik seyleri paylasinki nereden aldin diye sorabileyimm, fikir icabii.... fotograflari paylasalimm ne dersinizz

cok memnun olurmm

HOSGELDINIZ turkbayragi

Güzel düşünce.
Ama bu kez de biz beğendiklerimizi sorup alamayacağız:roflol:. Şaka bir yana bakalım Almanya'dan neler almış bizim gurbetçi kızlarımız. Şahsen merakla bekliyorum.

simdilik aldiklarim bunlar

bettwaesche.jpg
tabagim.jpg
tencere.jpg

simdilik aldiklarim bunlar, hepsi neckermann.de den

Güzel düşünce.
Ama bu kez de biz beğendiklerimizi sorup alamayacağız:roflol:. Şaka bir yana bakalım Almanya'dan neler almış bizim gurbetçi kızlarımız. Şahsen merakla bekliyorum.

valla öle eyvaah hehe...........görücezz

gel vatandass geeeel hehe

Çok hoşlar canım, iyi günlerde kullan.
Bu arada ikinci resimdekinin içeriği, parçaları nedir acaba?

hmmmm, valla türkcem yeticekmi bilemicem, bi deniyim

12 parca hepsii:

fincan
alt tabagi
pasta tabagi
normal tabak
büyük tabak

tsk ederim bu arada

17 temmuz TR ye ucuyoruz ailecek, ordaki halk pazarlarina gitmezsem aylin degilimm kaydirigubbakcemile3 kendimi kaybederim ben orda herseyi almak isterim yaaa
ufak tefek ceyizlik bohcalik seyler alinicak.... bornoz takimi, catal birak kasik seti sandikli cekmeceli, vs vs, yine TR den vazgecemiyoruzz

17 temmuz TR ye ucuyoruz ailecek, ordaki halk pazarlarina gitmezsem aylin degilimm kaydirigubbakcemile3 kendimi kaybederim ben orda herseyi almak isterim yaaa
ufak tefek ceyizlik bohcalik seyler alinicak.... bornoz takimi, catal birak kasik seti sandikli cekmeceli, vs vs, yine TR den vazgecemiyoruzz

Vazgeçilecek gibi değil ki. Ülkem ülkem canım ülkemopuyorumnanaktan

Back
X