ayy 46 gün kalmisssss insalalh bundan sonrada öyle gecer croiselle canimmbu arada hamileleigim sorunsuz gecti simidye kadar. az bi zaman kaldi sikintisiz atlatirsam süper olacak.
Kizlar konuyu gorunce hemen atlamak istedim bende almanyada yasiyorum ama burdan ve doktorlarindan nefret ariyorum ben ucbucuk aylik hamileligim ama ne yasadigimi allah biliyor daha once iki dusuk yaptim kan pihtilasmasi varmis tabi bunu benim doktorum bulamadi yani ilgilenmedi bile kavga ettik baska bi doktora gectim sorunum bulundu hamile kaldim doktorum dusuk onleyici fitil ve kan sulandirici igne verdi igneyi doguma kadar kullanicam suan cok agrilarim var doktorumu ariyorum bebege bisey olduysada bisey yapanayiz termini bekle diyor ne sacma artik yalanlara basvurdum dustum cok agrim var diyorum bekle diyor zaten iki dusuk yapmisim pskoloji sifir agrilardan uyuyamiyorum bebege bisey olcak diye aglamaktan bi hal oldum terminimede iki hafta var daha allah bilirde kizlar icimden bi his bebegimin iyi olmadigini soyluyor bilmiyorum belkide ben abartiyorum insallahta ben abartiyorumdum
bu arada hamileleigim sorunsuz gecti simidye kadar. az bi zaman kaldi sikintisiz atlatirsam süper olacak.
Bu arada 15 haftalik hamileyimSlm yasakhayal cok uzuldum durumuna canim evet kontak halinde olalim yardimimiz dokunabilir birbirimize
Canim ben hamile kalmadan once kullandim ass hamile kaldim ultrogestan ve 0,6 lik fraxpirine Inge kullanmaya basladim kanamam yok allaha sukur ama yinede korkularina engel olamiyorrum canim sen kaclik igne kullaniyordun neden igne kullandigin halde dusuklerin oluyor yani igne fazlami geliyormus azmi benim faktorun ne oldugunu bilmiyorum acikcasi doktor soylemedi bende sormadim sonuclarimada bakiyorum ama anlamiyorum cok zor bi durum allah kimseye yasatmasin hastaneye gitmek istiyorum ama benim oturdugum yere 45 dakika arabamiz yok aslinda hepsi bahane yine gidilirde bisey yoksa esimi telaslandirmis olcam bide benim kaynana herseye cok karisir ve cok konusur onunlada ugrasmak istemiyorum durum bu canim
Slm yasakhayal cok uzuldum durumuna canim evet kontak halinde olalim yardimimiz dokunabilir birbirimize
Canim ben hamile kalmadan once kullandim ass hamile kaldim ultrogestan ve 0,6 lik fraxpirine Inge kullanmaya basladim kanamam yok allaha sukur ama yinede korkularina engel olamiyorrum canim sen kaclik igne kullaniyordun neden igne kullandigin halde dusuklerin oluyor yani igne fazlami geliyormus azmi benim faktorun ne oldugunu bilmiyorum acikcasi doktor soylemedi bende sormadim sonuclarimada bakiyorum ama anlamiyorum cok zor bi durum allah kimseye yasatmasin hastaneye gitmek istiyorum ama benim oturdugum yere 45 dakika arabamiz yok aslinda hepsi bahane yine gidilirde bisey yoksa esimi telaslandirmis olcam bide benim kaynana herseye cok karisir ve cok konusur onunlada ugrasmak istemiyorum durum bu canim
Bu arada 15 haftalik hamileyim
kizlaaar ben geldim bana da yeriniz varmi:92::92:
ohh ne guzzel cnimm dogumu nerede yapicaksin merak ettimdarisi bizim basimiza insallah
laylamm nerdesin minikkusumm öslemistim seniiii
hic canim buralardayim ama girmiyorum sadece
bende sizi özledim vallah sizi kontorol ediyordum tekrar cikiyordum
kac defa girdim sen yokdun tekrar cikiyordum
laylamm artikin burdayiz bide http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...eklerimiz-bizimle-olsun-571.html#post28993445 burdayiz ......
öylemi laylammmmmmmmsimdi karsilastik sükürler olsunnn
hmm tmm canim sagol söyledigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?