Almanya da hamilelik

valla jeylocum burdan okudugum kadariyla DM den filan aldim bisiler. Bikere C vitamini kesin kullanmasi lazim diye biliyorum. Ondan aldim ama uyduruk olandan degil. icinde baska seylerde var. sonra propolis diye birsey var. iyice incelersen görürsün DM de vitaminlerin orda. ondan icti. sonra Qynzym Q 10 diye bir sey var ondan kullandi.

ben bunlari su linkden yardim alarak buldum. orada immortalbeloved ve bohemia diye arkadas var. inanilmaz mücadele ediyorlar. ve cok arastirma yapmislar. bende esimin sonuclarini türkceye cevirip onlara konuya yazdim. cevap verdiler sagolsunlar. o sekilde yani. immortal da simdi hamile. sanada mutlaka cevap verir. bir dene yani.

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...n-evicaptrental-quanzim-q10-kullanan-var.html

bu arada hamileleigim sorunsuz gecti simidye kadar. az bi zaman kaldi sikintisiz atlatirsam süper olacak.

Kizlar konuyu gorunce hemen atlamak istedim bende almanyada yasiyorum ama burdan ve doktorlarindan nefret ariyorum ben ucbucuk aylik hamileligim ama ne yasadigimi allah biliyor daha once iki dusuk yaptim kan pihtilasmasi varmis tabi bunu benim doktorum bulamadi yani ilgilenmedi bile kavga ettik baska bi doktora gectim sorunum bulundu hamile kaldim doktorum dusuk onleyici fitil ve kan sulandirici igne verdi igneyi doguma kadar kullanicam suan cok agrilarim var doktorumu ariyorum bebege bisey olduysada bisey yapanayiz termini bekle diyor ne sacma artik yalanlara basvurdum dustum cok agrim var diyorum bekle diyor zaten iki dusuk yapmisim pskoloji sifir agrilardan uyuyamiyorum bebege bisey olcak diye aglamaktan bi hal oldum terminimede iki hafta var daha allah bilirde kizlar icimden bi his bebegimin iyi olmadigini soyluyor bilmiyorum belkide ben abartiyorum insallahta ben abartiyorumdum

havva canim benimde ayni sorunum var tam bes hamileligim oldu 6 bebek kaybettim kan pihtilasmasi yüzündenn..en son 5 hafta önce 8 haftalikken ikizlerimi kaybettim maleseff..benimde 2.düsükten sonra anlasildi cünkü birinci düsükler hem burda hem tr de normal görülüyo..kanaman varmi .benimki hep kanamali oluyo.sonra kaybediyorumm.en büyügü 15. haftalikken kaybettimm,,tam 3 hematolog degistirdimm onlarda ellerinden geleni yapiyo sürekli igne degistiriyom yine olmuyoo düsük önleyici fitil bende hic fayda etmedi sürekli kullanmama ragmen..:26:cünkü kan pihtilasmasi düsügüne hic fayda etmiyo malesef:26:hep doktorlar öyle diyo düsecek seyi biz engeleyemeyiz diyolar...ama agrim var deyince cagirip durumuna ve bebege ultrasonda bakmaliydi.benim doktorum öyle arayinca hemen gel diyo..peki hastaneye gitsen bence onlar daah ilgili gözetim altinda bile tutuyolarr..ben gittigimde herzaman burda kal durumunu takip edelim diyolarr..bence kanaman yoksa korkma canim su an kac haftaliksinn.bide kanamasiz agrilar cok asiri krampli olmadigi müddetce normall..rabbim yardimcin olsun insaalhhh yawrun seni birakmazz..bide hangi faktörlerde pihtilasman var.kaclik igne kulaniyosun..ass kullaniyomusunn..burda paylasirsak iyi olur cünkü ayni sorunumuz varmis..irtibat halinde olalim burda...:26:

slmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmmmm uzun bı aradan sonra yıne sızlerleyim

Slm yasakhayal cok uzuldum durumuna canim evet kontak halinde olalim yardimimiz dokunabilir birbirimize
Canim ben hamile kalmadan once kullandim ass hamile kaldim ultrogestan ve 0,6 lik fraxpirine Inge kullanmaya basladim kanamam yok allaha sukur ama yinede korkularina engel olamiyorrum canim sen kaclik igne kullaniyordun neden igne kullandigin halde dusuklerin oluyor yani igne fazlami geliyormus azmi benim faktorun ne oldugunu bilmiyorum acikcasi doktor soylemedi bende sormadim sonuclarimada bakiyorum ama anlamiyorum cok zor bi durum allah kimseye yasatmasin hastaneye gitmek istiyorum ama benim oturdugum yere 45 dakika arabamiz yok aslinda hepsi bahane yine gidilirde bisey yoksa esimi telaslandirmis olcam bide benim kaynana herseye cok karisir ve cok konusur onunlada ugrasmak istemiyorum durum bu canim

Bu arada 15 haftalik hamileyim

canim benim igne bazen malesef bi cözüm olmuyo inslalah sende faydasi olur..yaw ignemi sürekli hemotoloji doktorum ayarliyo testlere göre veriyo .doktora göre igne dozunda sorun yok ama yine olmuyo yine olmuyo3. hamilelikte ögrendim pihtilasmayi .3.sünde fragmin 5000 yani (0,2ml) lik kullnadim 15 .haftada kaybettimm..ass kullaniyodum doktor biraktiyodu kanamayi tetikler diye..4.de ise yine fragmin 7500 yani 0,3 lik kullandim 5 haftada kaybettimm...5.sinde igne dozum artirildi günde 2 defa mono embolex 3000 yani 0,3 lik kulandim yine olmadi yani günde tpolam 0,6 lik oluyo ikizlerimi kaybettim 8 .haftada ..valla napacagimi sasirdimm..doktorum hamile kalince yine baska igne kullanacan diyo..hematoloji doktorum ass hamilelikte kullanmami hic istemiyo kanama yapar diye..benim hamileliklerim hep kanamali oluyodoktor igne az yada cok demiyo biz diyo tüm testleri yapiyoz saan en uygun dozu veriyoz diyo ama iste ignede bi yere kadarr..doktorlarda sasirdi napacagini.simdi ise korunmadayim hematoloji doktoru belki pihtilasmadan degil baska sebep olabilir diyo .bagikliktan yada omatizmadan dolayi o yüzden martta bunlara bi baktiracammm.......

canim benim kaynana basindamii.. :26nlar hic susmaz zaten benimki biraz uzakta ama hic sevmem konusmuyoz ..kanaman yoksa korkma ama sürekli dinlen agir is ne yapma..ultragestani bende kullaniyodum ama hic bi fayda etmedi.hamiel kalmaya korkar oldumm..

benim faktörlerrrr sunlarr...

Prothrombin 20210 heterezigot en önemlisi bu diyo hep gittigim hemotoloji doktorlarii bunun üzerinde duruyolar hepp..

PAI homozigott

faktör 13 heterezigott

ve ace homozigott..

ama tüm gittigim doktorlar Prothrombini önemsiyolar digerlerini hice sayiyolarr:26:

benimkiler böyle keske bide seninkini ögrenseydimm.esine bi sorsan belki obiliyodurrr..

bide senin igneni kim yaziyo hemotoloji doktorumu kadin dogumcumu..benimkini kadin dogumcu hic karismiyo hep hemotoloji doktorum yaziyo.ayda gidip kan alip ona öre ignemi ayarliyo..aslinda cok ilgileniyolar aam nasip olmuyo iste..inslalahh sen alirsin yawrunu kucagina..gelismeleri buraya yaz canim benimmm:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…