Almanya da hamilelik

Neden tok karninia degil ?
Ben tam bos migdeye yapmiyorum icemiyorum cünkü faydasi olmazmi acaba ?
Yani yemekden sonra degilde 1-3 saat sonra yapiyorum mesela

jeylomm ibrahim saracoglunun orjinal sitesinde ve tv lerde hep öyle dedi...amaca ancak ac karnina yapilirsa ulasilir deyo..hamile kalanlar hep tam kürü istenilen sekilde yapinca hamile kaliyo

ben tam olarak uymadim insallah genede sonuc gösterir:)))))

amin amin amin bu ay hamile olmak sart oldu gibi birsey , insallah allah yüzüme güler hayirlisi olsun insallah

croiselle yawrucugun güle güle kullansinn yataginiii canimmmmcok güzellllkuzucuk misil misil huzurlu bi sekilde uyusun inslalahhh

tesekkür ederim canim cook tesekkur ederimm

biz once bi ebeyle görüstük "artik 200 euro almak zorundayiz krankenkasse ödemiyor " dedi. ok dedik düsünelim. aok yi aradik . dediler ki ebe lerin insiyatifinde . isteyen alir isteyen almaz dediler. ama almak haklari dedi. sonra baska bi ebe bulduk cok tatli daha cana yakin bisi.
ona dedik biz sizi istiyoruz ama su an da bunu karsilayamayiz dedik daha sonra versek olurmu dedik.

olur tabii dedi hatta vermesenizde olur dedi. önemli olan size yardimci olabilmem dedi. ayy bayildik

yani istersen bi kac ebeyle görüs sonra vercem filan de. bakalim nediycekler. olmazsada olmaz canim hastane de ebeler var dogum sirasinda zaten giriyorlar.

croiselle canimmm azra ismini bende cok seviyorumm.hep kizim olursa onu koyarim diyodumm.demek sizde koyacaktinizzz:26:doru istemedigin bi kisi ayni ismi koyunca insan soguyo isimden haklisinn..belki baska isim nasiptir üzülme canim benimmm

ay canim bakalim insallah bulucaz bisi. en olmadi azra yi koyariz

gelirim yasakhayalim ama anlamiyorum ki ebe falann ebe tutuyoruz niye para veriyoruz sigortadan bi ebe secemiyomuyuz

yasakhayalim oldum bugun ya fena yorgunum hee

zaten sigortandan para aliyor ebeler canim. ama onun disinda da ayrica 200 euro vermen gerekiyormus. Sigortanin bize soyledigi bu. Yukaridada dedigim gibi insafli oluyo bazilari demeki bizede ölesi denk geldi.

jeyloo canim seni cok iyi anliyorum. maalesef ben de frankfurt da degilim. ama kinderwunsch merkezleri var bildigim kadari ile. oraya gittinmi? yada dr un seni neden oralara yönlendirmiyor.
kapsamli bir arastirma yapilmasi lazim aslinda. ama burda bende ilk gittigimizde bir sene oldu dedik deniyoruz. tamam dedi. kan tahlili yapti yumurtlamama bakmak icin.
yumurtlamada prob cikmadi ama tiroid hormonlarimda cikti. hap verdi iki uc ay sonra düzene girer dedi.
bu arada ultrasondan bakmadi ama rahmime.

hakkatende uc ay sonra hamile kaldim. kontrole gittik ultrasonda bebegimizin kesesini görüp sevinecekken miyom um oldugunu ögrendik. uyuz oldum dr a . o zaman baksaydi haberimi olacakti miyomdan.
ama önemsemedik. cok büyük engel degilmis. bugune kadar geldik sükür.

madem senin esinde bir sorun yok. o zaman dedigim gibi sürekli bir sürü doktora git hepsine anlat derdini. sonuc alana kadar birakma. Allahim en hayirli zamanda sanada versin bebisini insallah canim. ve bütün isteyenlere.

Kızlar ben yine kötüyüm çıkıyorum.şimdik de kusarsam 5 edecek mide boş birazda onun etkisi var galıba

ayy cok kötü bisi canim yaa allahtan bende hic olmadi bulanti filan masallah diyiym. herkesde farkli oluyor :26:

bizim hatunlar burdaymış yakaladım sizi bende geldim almanyadan değil ama genede aalınn ya olma mıııı

hosgeldin canim nerden olursan ol tabiikide hosgeldin.

kizlar sohbetimize burdan devam edelimmm buyurunn..jeylomm sende gelll ordada hamilelik icin güzel paylasimlar oluyo

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...rsa-olsun-bebeklerimiz-bizimle-olsun-129.html

yasakhayal hep sen bu kizlari ayartiyosun hee,. topigimi terketmek haa cok aglarim ama

Son düzenleme:

kuzum benim valla ayartmiyorummburda baya konustuk sonra almanyadan olmayan arkadaslarimiz cekiniyoz gelemiyoz ne deyince bide sadece hamilelik degil kürlerden günlük yasamdan ne konusuyoruzzz bi yer degirtirelim dedik..senin icinde sakincasi yoksa tabi sürekli geliriz buraya..bizim icin daha iyi burada sohbet icin ikinci evimiz olurr

Son düzenleme:

Canim ya cok tsk ederim haklisin....
Ben tüp bebek merkezine gitmek istemiyorum eviminyakininda var ama oralara pek güvenmiyorum nedense , sanki para kazanmak icin tüp bebege iter gibi geliyorlar.
Ama dedigin gibi yapacagim yeni yeni dr lara gidip denemeliyim herseyi.
Birinden biri birsey buluru, heralde...
yada bulmaz ve ben o ara hamile kalirim insallah.

Bende bir ara trioit vardi , 2 yil önce dr bana hapi biraktirdi bir problem yok diye, bende kac kez kan aldirdim trioit cikmiyor.
Ama bana kalirsa sanki bende hala trioit sorunu var gibime geliyor, acaba böyle gizli trioit varmidir.

jeyloo canimm hiper troit olsun yada hipo troit olsun bunlar kanda kesin cikar.sadece guatrr yada nodül icin ultrasonla bakmak gerekirrr

yilda bi kez kanda ve ultrasonda kontrol amacli baktirr..daha yeni baktirdiysan kanda kafana takma tiroid sorunun yok ozamannmesala bendede 3 yil önce yavas calisma vardi sadece 6 ay hap kulllandim bide jodsalz kullanmiyorum yilda bikere baktiriyorum düzeni tam normal hap ne kullanmiyorum bende artik..demekki seninkide gecmiski doktorun hapini kesmiss..

Son düzenleme:

Yaptiriyorum tahlilerimi ultraon vs, kan 2-3 ayda bir aldiriyorum :)
Evet bende 2 sene ictim dr kesti 3 sene önce , ne bilim cocuk olamayinca aklim ona gidiyor acaba gizli seker gibi ola bilirmi falan diye :)

Yaptiriyorum tahlilerimi ultraon vs, kan 2-3 ayda bir aldiriyorum :)
Evet bende 2 sene ictim dr kesti 3 sene önce , ne bilim cocuk olamayinca aklim ona gidiyor acaba gizli seker gibi ola bilirmi falan diye :)

kuzum benim cok kafani karistirmaa..sen özellikle iyi bi kadin dogumcu bul kadinlik hormonlarina yumurtlama oluyomu ona bakilsin..bilmiyorum gittinmi hic kinderwunsch zentrumlari daha iyi bakiyo.ben en son 5 ay önce orda yaptirdim herseyimi.sürekli gittigim kadin dogumcum oldugu halde..

bugün gyn i aradim, dedim bir hormon testi yapsaniz olmazmi, dedi 100 ksür€ o neden dedim , e siz sitiyorsunuz diye dr. gerek görseydi yazardi dedi, iyide dedim size bir sendedir geliyorum düsük yaptim ve hic bir kez kan almadiniz buna nasil gerek olmaz.
Esimi gönderiyorsunuz spermiograma adama bir ayda 2 kez gitti hersey normal , ben laproskopie vs yapmadan neden bir hormon tesi yapmiyorsunuz ilk yapilcak is bu degilmi ?
Dr a sorim dedi haber bekliyorum.
Kinderwunsch a gitmedim bilmiyorum güvenmiyorum ne bilim sanki para yapmak icin hersey yapiyorlar gibi geliyor, yani sizin cocugunuz olmaz sunu yapalim vs deyip hemen tedaviye baslarlar gibime geliyor güvenmiyorum ama belki bi gidip konusmak daha iyi olacak.
Kismettt

ne parami istedi normal kadin dogumcuuyuz doktor tabi kendin yapmayipta sen isteyince para koparmak icin öyle demis..kuzum devam etme böyle paraci bi doktorla öyle seymi olurr..bitanem kinder w.. zentrumlari öyle heemn tük bebek ne demiyo tüm tahlillerini yapiyo bi sorun yoksa deneyin diyo bize öyle dedi hic tüp ne demedi.öyle derse cikar gelirsiniz..aama güzel arastirma yapiyolar..kendiminz istedik hemen esimede sperm testide yaptilar..hem esimin erkeklik hormonlarina hemde benim tüm hormonlarimiza baktilarr..

Ay gideyim bari bende , haklisin ya bu manyakla ugrasip yol alamiyorum , dr benmi yönledirecegim dr benimi anlamadim gitti, ama hepsi böyle cikti burda gittigim dr lar.
Sinir oluyorum ya...

Biri hamileyken ultraon yapmaz , digeri baska birseye takar, buna gittim düsük yaptim ve hic ne kan aldi ne tansiyon ne birsey ne bicim sey anlamadim, ultrason iyi güzelde hersey ultraonla bitmio.
Gecen ay dedi gel bakim ultrasonla yumurtlamana sag olsun bakti 25€ aldi , insan onu basdan söyler öyle degilmi gittikden sonra para istiyor ...

Temin baska bir dr u aradim ondanda Termin aldim Martin ortasinda simdi Kinderwunschu aricam en iyisi orasi pakalr beni , hemde Kinderwunsch benim binamda ilginc degilmi ve ben gitmiyorum

Aradim kinderwunschu ve aldim Termin oda martin ortasi hadi hayirlsi belki gerek bile kalmaz:))))
insallah

iyi etmisin jeylommm ..inslalahta gerek kalmazziyice senle esinin tüm hormonlarina bi baksinlarrr...insalah biseyde cikmaz.en azindan icin rahat eder herseye bakilinca.

iyi etmisin jeylommm ..inslalahta gerek kalmazziyice senle esinin tüm hormonlarina bi baksinlarrr...insalah biseyde cikmaz.en azindan icin rahat eder herseye bakilinca.

Esimin herseyi normal ikinci spermiogrami da yaptirdi bugün dr ile konusmus hersey ok.
Hormon da iyimis ....

hayirlisi artik....

Ha bugün kendi dr umu aradim ya deli yardimcisi diyor ki, dr homrontesti yaptirmadi tabii cünkü siz bir kere hamile kalmisiniz hersey normal ki kalmisiniz dedi....
Bende dedim eee ozaman esiniz spermiograma gitsin demesi sacma, hamile kaldigima göre ondan , onda da bir sorun yok diye düsünmeli ozaman.
Bir sene önce hersey normaldi belki ama simdi normal degilmi belki böyle sacmalik olurmu dedim.

anaaaa tüm manyaklar ya beni buluyor yada ben cok pipirikliyim

hep öyle derler bi hamile kalinca saniyolarki hersey yillar boyunca normal olacakkk..tamamm normal olanda var ama yinede baktirmakta fayda varr.

jeylomm zaten termini almissinn git martta tüm tahlillerini yaptirr bisey cikmaz insalalhhh rabbimden dua ederek olmasini beklersinizz.

bisey cikarsada tedavine baktirirsinn...belkide yawrun bunlara gerek kalmadan bi kac ay icinde kendiliginden gelirrr

Son düzenleme:

canim nasil isterseniz tabii ki nerde kendinizi rahat hissediyorsaniz orda olursunuz bende öle yapiyorum. saka yapiyorum ben merak etme

canim benim kinderwunsch merkezi eger sorun varsa tup bebek yapar. sorun yoksa niye yapsin. he sana teklif eder. sen kabul etmezsin o sana kalmis. termini almissin. sonraki yazinda gördüm.

hele bir git bak bakalim iyice baksin herseyine. belki Allah korusun sonradan bir sorun cikmis olabilir. merak etme orda herseyine bakarlar.

bu arada esinin test sonuclarinin normal olduguna eminmisin. söyle ki; benim esimde yaptirdiginda doktor normal sorun yok dedi. bizde ok dedik. sonra ben burdan filan arastirdim olmasi gereken asil degerleri filan. birde baktim ki aslinda normalin biraz altinda. ama doktor önemsiz görmüs onu sanirim. hemen arastirdim filan. multivitamin takviyeside yaptim esime. hizi arttirmak icin filan. belki onunda etkisi olmustur hamile kalmamda bilmiyorum. yani ondan da emin olun diye bi hatirlatayim dedim.

ben sürekli giremiyorum canim buraya. ama mutlaka kinderwunsch termininden sonra sonucunu yaz buraya. girer okurum ben.

hic moralinide bozma. belki gerek bile kalmaz dedigin gibi.

Aradim kinderwunschu ve aldim Termin oda martin ortasi hadi hayirlsi belki gerek bile kalmaz:))))
insallah

Haklisin canim normal dedigim dr a göre normal , bu sekilde kesinlikle hamile kalinir dedigi normal yani:)
Bana kalirs abiraz yavas.
Ve sayisi az tam hatirlamiyorum ama 15 milion galiba.
Sen ne vitamini kullandin ve nekadar kullandikdan sonra hamile kaldin ?

Ben kadin dr umda esime biraz vitamin verdi 3 hafta kadar kullandi , ama senin tavsiye edebilecegin birsey varsa alayim bari.

Nasil geciyor hamileleigin? Tadini cikar canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…