Yasakhayalim cook heyecanlandim ya boyle hamisleri gorunce
selam kizlar.bende varim.nasilsiniz,yazisalim.bir birimize cok ihtiyacimiz var.qurbetci gebeler
frankfurta yakinbiyerdeyim, hamilelik ilkaylar cok zordu ama simdi iyiyiz sükür ewet yeni yeni basladi tekmelereinsaallah enyakin zamanda hepinize nasib olur
selam kizlar.bende varim.nasilsiniz,yazisalim.bir birimize cok ihtiyacimiz var.qurbetci gebeler
insaallah bi zaman gelecek biz sana hamislikle ilgili sorular sooracagiz...
Ah Ah nerede yasakhayalim bazen cok korkuyorum hic mi olamicam diye
loorim yapma daha yolun basindasin bunu sende biliyosun...
simdiden sakin sanki yasin gecmiste hamilelik umudun kalmamis gibi düsünme...
ama nazlma biz gebe degiliz adayiz sadece...
sende hosgeldin canim, güzel paylasimlara insaallahselam kizlar.bende varim.nasilsiniz,yazisalim.bir birimize cok ihtiyacimiz var.qurbetci gebeler
insaallah yakinda oda olur arkadasimama nazlma biz gebe degiliz adayiz sadece...
Senin adina cok sevindim canim insallah saglikla alirsin bebegini kucagina bu arada ben hamburgtayim..[/QUO
sagol canim insaallah
ama nazlma biz gebe degiliz adayiz sadece...
olsun guzelim yakinda olacaksiniz insallah.benim internet cok zayif.kendimi topdan tanitiyim.ben 22 yasindayim.1 kizim var 22 aylik.aman hepimiz 22 olduk kismetse ikincim yolda.Koblenze yakin.bir kasabada Neuwiedde yasiyorum.31 agustosdan beri hastanedeyim.cok kusuyorum.birde Almancam kotu.iste boyle.bende haberler
olsun guzelim yakinda olacaksiniz insallah.benim internet cok zayif.kendimi topdan tanitiyim.ben 22 yasindayim.1 kizim var 22 aylik.aman hepimiz 22 olduk kismetse ikincim yolda.Koblenze yakin.bir kasabada Neuwiedde yasiyorum.31 agustosdan beri hastanedeyim.cok kusuyorum.birde Almancam kotu.iste boyle.bende haberler
Ne guzel canimm 2 bebegin demek sevindim seninde adina hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina gecmis olsun bu arada olsun benimde Almancam kotu buraya evlenerek gelenlerdenim 1 yildir buradayim 2 yillikta evliyim sonuc 0 bebek bu arada bende 21 yasindayim
Ne guzel canimm 2 bebegin demek sevindim seninde adina hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina gecmis olsun bu arada olsun benimde Almancam kotu buraya evlenerek gelenlerdenim 1 yildir buradayim 2 yillikta evliyim sonuc 0 bebek bu arada bende 21 yasindayim
bendensin arkadasim, bende cok yattim hastanede, cok kötüydüm önceki hamileliklerimde bunda daha iyiyim, bende almancadan muzdaribim
sagol canim.RABBIM yakinda sizede nasip etsin bebisler.sana inanamiyorum.bu kadar gencsin,daha yeni evlisin.olacak insallah.sen simdiden kafana boyle kotu sinyaller gonderirsen oho sakin neqatif dusunme.bu arada bende 3 senedir burdayim
ogreniriz canim almancayi..benim esimde bilmiyor o yuzden ben kendim konusdukca ogreniyorum.yok canim benimki baska.ben serum olmasa gunde 16 17 kere kusuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?