Almanya da hamilelik

frankfurta yakinbiyerdeyim, hamilelik ilkaylar cok zordu ama simdi iyiyiz sükür ewet yeni yeni basladi tekmelere insaallah enyakin zamanda hepinize nasib olur

selam kizlar.bende varim.nasilsiniz,yazisalim.bir birimize cok ihtiyacimiz var.qurbetci gebeler

frankfurta yakinbiyerdeyim, hamilelik ilkaylar cok zordu ama simdi iyiyiz sükür ewet yeni yeni basladi tekmelere insaallah enyakin zamanda hepinize nasib olur

Senin adina cok sevindim canim insallah saglikla alirsin bebegini kucagina bu arada ben hamburgtayim..

Ah Ah nerede yasakhayalim bazen cok korkuyorum hic mi olamicam diye

loorim yapma daha yolun basindasin bunu sende biliyosun...

simdiden sakin sanki yasin gecmiste hamilelik umudun kalmamis gibi düsünme...

ama nazlma biz gebe degiliz adayiz sadece...

olsun guzelim yakinda olacaksiniz insallah.benim internet cok zayif.kendimi topdan tanitiyim.ben 22 yasindayim.1 kizim var 22 aylik.aman hepimiz 22 oldukkismetse ikincim yolda.Koblenze yakin.bir kasabada Neuwiedde yasiyorum.31 agustosdan beri hastanedeyim.cok kusuyorum.birde Almancam kotu.iste boyle.bende haberler

ama nazlma biz gebe degiliz adayiz sadece...

olsun guzelim yakinda olacaksiniz insallah.benim internet cok zayif.kendimi topdan tanitiyim.ben 22 yasindayim.1 kizim var 22 aylik.aman hepimiz 22 oldukkismetse ikincim yolda.Koblenze yakin.bir kasabada Neuwiedde yasiyorum.31 agustosdan beri hastanedeyim.cok kusuyorum.birde Almancam kotu.iste boyle.bende haberler

Ne guzel canimm 2 bebegin demek sevindim seninde adina hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina gecmis olsun bu arada olsun benimde Almancam kotu buraya evlenerek gelenlerdenim 1 yildir buradayim 2 yillikta evliyim sonuc 0 bebek bu arada bende 21 yasindayim

bendensin arkadasim, bende cok yattim hastanede, cok kötüydüm önceki hamileliklerimde bunda daha iyiyim, bende almancadan muzdaribim

sagol canim.RABBIM yakinda sizede nasip etsin bebisler.sana inanamiyorum.bu kadar gencsin,daha yeni evlisin.olacak insallah.sen simdiden kafana boyle kotu sinyaller gonderirsen ohosakin neqatif dusunme.bu arada bende 3 senedir burdayim

kendimi cok yasli hissettim bian biriniz 22 digeri 21, bende yeni 28 oldum yani kisabisüre önce 27diydim

bendensin arkadasim, bende cok yattim hastanede, cok kötüydüm önceki hamileliklerimde bunda daha iyiyim, bende almancadan muzdaribim

ogreniriz canim almancayi..benim esimde bilmiyor o yuzden ben kendim konusdukca ogreniyorum.yok canim benimki baska.ben serum olmasa gunde 16 17 kere kusuyorum.

sagol canim.RABBIM yakinda sizede nasip etsin bebisler.sana inanamiyorum.bu kadar gencsin,daha yeni evlisin.olacak insallah.sen simdiden kafana boyle kotu sinyaller gonderirsen ohosakin neqatif dusunme.bu arada bende 3 senedir burdayim

Yalnizligin ne oldugunu hepimiz eminim ki cok iyi biliyoruz bende istiyorum ki bi bebegim olsun tum vaktimi onunla geciriyim iste yalvariyorum rabbime dua edin bana da kizlar

ogreniriz canim almancayi..benim esimde bilmiyor o yuzden ben kendim konusdukca ogreniyorum.yok canim benimki baska.ben serum olmasa gunde 16 17 kere kusuyorum.

biliyorum canim bende ayniydim serum cikip ewe gelirdim hemn baslardi, sürekli ögürmekten nefes alicak halim kalmazdi benim ücüncü bebegim bu iki kizimdada neredeyse 100 serum aldim bunda öyle olmadi sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…