- Konu Sahibi bendebilmiyorum
-
neden sende kendine arkadas cevresi edinmiyorsun. kaynana gelen giden kisilerin kizlari yada gelinleri yokmu?
böyle sadece aile icinde kalirsan bunalirsin, bunun icin illada türkiyeden gelmen gerekmiyor canim. burda yasayip arkadasi olmayan herkesen belirli zaman sonra bunala bilir.
canım çalışmayı düşünüyor musun? çok kolayçevre edinirsin o zaman ya da yaşadığınız yerde yok mu türkler? dilin var mı?
Bence kendini topla güzel bir başlık aç foruma Almanya'daki üyeler tanışalım diye :) Orda eminim senin durumunda olanlarda çıkabilir :) Elinin altında dünyanın her noktasına ulaşabileceğin bir alet var. iyi değerlendir. Facebooktada bile eminim bir grup falan vardır..
canim benim bende almanyada yasiyorum ve türkiyeden geldim seneler oldu. Inan seni cok iyi anliyorum. Cünkü ayni seyleri ilk seneler bende yasadim, kolay degil tabi daha yeni evlendin evliligine adaptasyon olamadan daha yalnizliginla tanisiyorsun yepyeni bi cevre, baska ülke ve ayri dil, bunlar zaten cok yeterli bi sebep senin bunalima girmen icin. Ama umudunu kaybetme vede esinle cok önemli bi sorununuz yoksa bosanma kendine ve esine zaman vermelisin. cevren olucak mutlaka burada camiler var oralarda kermesler oluyor oralara gidebilirsin kurstan tanistiklarinla daha samimi ol, olsun cocuklari bisey olmaz yalnizliktan iyidir bi evine davet et sonra onlar seni cagirirlar onlarin cevreleriylede tanisirsin bakarsin öyle öyle senin gibi yeni evlenmis cocuksuz kafana göre insanlarla tanisirsin, burada ilk basta arkadas secme gibi bi sansin yok aile yapisi düzgünse anlasmaya calis sicak kanli ol, kimseyi kücümseme, ilk geldigimde bende ayni senin gibi düsünüyordum cevrem sürekli degisti ve sonunda bana daha yakin olan arkadaslarimi buldum cok sükür senelerdir iyiyim, sana tavsiyem tanistigin herkesle sohbet et problemlerini sakin anlatma insanlara ilk basta itici gelir cok samimi olursan paylasirsin inan bana zamanla asacaksin ve ilk senem aklima geldi cok ama cok kötüydü sonra tam yalnizliga alitim galiba derken yeni insanlar cevrende beliriyo merak etme canim Almanyanin neresindesin tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?