Almanya da alışveriş,kozmetik

İyi markalarda burayla aynıymış ama bakmakta fayda var.Çikolatanın hiç bir çeşidine hayır demem

Dogrudur, ama bazen free shopta belli urunlerde, ozellikle setlerde indirim gordugum oluyor. En son ocakta geldim Turkiye'ye , Lancome un Doll Eyes mascara + goz kalemi seti vardi, super indirimliydi. Dek gelince oluyor ama dediginiz gibi %99 urunde arada fark yok

O da bize denk gelmez

Merhaba hanımlar dert değil ama bilenler varsa yardımcı olabilir olabilir mi?Almanya dan ne alınır,buraya göre neler ucuzdur?Özellikle kozmetik hakkında bilgisi olan var mı?(Yer Münih bu arada)
Münih bana çok pahalı geldi.Doğru düzgün hiçbir şey alamamıştım şahsen..Oraları orda yaşayan birilerine sorman lazım.

Münihte varmi bilmem ama bulursaniz kiko milano mağazalarini ziyaret etmenizi öneririm makyaj ürünleri harika fiyatlarida ne çok pahalı ne çok ucuz ortalama fiyatlar

douglas da bare minerals markasinda ürünler satiliyor..mineral foundation lari cok iyi.
sonra DM var..alverde, balea, catrice, essence ve p2 gibi markalar var ucuz

douglas da bare minerals markasinda ürünler satiliyor..mineral foundation lari cok iyi.
sonra DM var..alverde, balea, catrice, essence ve p2 gibi markalar var ucuz
Kaliteli markalar mı peki ?Yoksa burdaki ucuz kozmetikle eşdeğer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…