Almanya da alışveriş,kozmetik

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
Merhaba hanımlar dert değil ama bilenler varsa yardımcı olabilir olabilir mi?Almanya dan ne alınır,buraya göre neler ucuzdur?Özellikle kozmetik hakkında bilgisi olan var mı?(Yer Münih bu arada)

tl ve euroyi dusunursek pekte ucuz degil hic bi avrupa ulkesi.
Tl yarisindan fazla degerini kaybediyor euro ya bozdurursan.
Kozmetik olarak bi bilgim yok almanyanin yabancisiyim.

DM, rossmann gibi marketler var her türlü kozmetik ürün bulunduran. Markasina göre fiyatlar degisir Türkiye de pahali olan markalar burda da pahalidir.

Ben Türkiye'de yaşıyorum aslında bir kaç kere turist gittiğim için yeterli bir bilgi veremeyebilirim. Ukalalık olmaz umarım :) Ben gittiğimde Bipa mağazasının kendi rimelerini eyelinerlarını rujlarını almıştım çok da memnun kalmıştım baya da ucuzdu. Dm'den de çok ucuza kremler fln almıştım

Dm,Rossmann gibi Mağazalar var orada uygun kozmetik bulabilirsiniz.eger Pahalı ve dünyaca tanınmış markaları tercih ediyorsanız müller drogerie ler var,Douglas var bide ama orada fiyatlar trdeki gibi zaten, eger indirime denk gelmezseniz! Yanlız Almanya'nın en Pahalı şehrine geliyorsunuz haberiniz olsun :)

Rujların markası neydi acaba :)

:) uygun kozmetikler güzel mi,alınabilir mi?Bir de ben kendim gitmeyeceğim.Ismarlama olacak o yüzdeb çekiniyorum da

Hadi ya ben ucuz olurda belki bir şeyler alınabilir demiştim oysa
Hangi markalari kullaniyorsunuz bilmiyorum. Ucuz olan ürünlerde var tabi mesela dm nin balea diye bir markasi var. O digerlerine nazaran daha ucuzdur. Biraz gezinin karsilastirin en iyisi. Iyi gezmeler :)

:) uygun kozmetikler güzel mi,alınabilir mi?Bir de ben kendim gitmeyeceğim.Ismarlama olacak o yüzdeb çekiniyorum da
Alınır tabi dm de rossmannda güzel ürünler var,hatta bazı Tanınmış markalar var ve her hafta en az birinde indirim oluyor aralarında size hitap edeni illaki bulurlar Pahalı olması Şart değil.bide bu ürünler uygun olmasına rağmen genelde kozmetik testlerinde başarılı oluyorlar.yani Pahalı olması iyi oldugu anlamına gelmiyor

Hangi markalari kullaniyorsunuz bilmiyorum. Ucuz olan ürünlerde var tabi mesela dm nin balea diye bir markasi var. O digerlerine nazaran daha ucuzdur. Biraz gezinin karsilastirin en iyisi. Iyi gezmeler :)
kendim gitmiyorum ama teşekkür ederim yine de :) Kaliteli kullanmaya çalışıyorum çünkü hemen gözlerim yanıyor .Umarım memnun kalırım alınanlardan Bu markayı da not ettim çok teşekkürler Bu arada önerebileceğinz alınması gereken başka şeyler var mı?

Ben sac maskesi, yuz maskesi tavsiye derim. Bir de imkan varsa bio urunleri, ozellikle bio sampuanlari. DM'de Bio markalar da satiliyor, onlarin el kreminden , sac kreminden ,sampuanina kadar her urununu tavsiye ederim. Bio sac urunleri cok iyi oluyor.

Peki far,allık ve ruj da markanı var mı?Bir de kozmetik dışı alınabilcek başka şeyler?

Peki far,allık ve ruj da markanı var mı?Bir de kozmetik dışı alınabilcek başka şeyler?

Lindt derim :) :) Cikolatanin her turu derim Seviyorsaniz cok guzel sicak cikolatalar da var.

Ben makyaj malzemelerimi genelde iyi markalardan aliyorum, o yuzden DM, Rossmann vb yerlerden almisligim yok, o konuda yardimci olamicam ne yazik ki.

Parfum isterseniz, ayni fiyata gelir ama burda daha cok cesit var, dus jeli + vucut kremi + parfum setleri daha cesitli.

Iyi markalardan kozmetik alicaksaniz da Almanya'dan degil duty free den alin derim. Yalniz soyle bir problem var ki, euro harcarken insanin gozune az gelir , ama kredi karti ekstresi gelince kac para oldugunu anlarsiniz Genel anlamda cok alisveris yapmamak gerek, euro/tr kuru insanin yzuune tokat gibi carpiveriyor eve donunce :)

Son düzenleme:
İyi markalarda burayla aynıymış ama bakmakta fayda var.Çikolatanın hiç bir çeşidine hayır demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…