Hadi ya ben ucuz olurda belki bir şeyler alınabilir demiştim oysaDM, rossmann gibi marketler var her türlü kozmetik ürün bulunduran. Markasina göre fiyatlar degisir Türkiye de pahali olan markalar burda da pahalidir.
Çikolatadan başka şey almak mümkün olmayacak sanırımAlamanyanin cukulatasi daha ucuz sanırım baciimm
Rujların markası neydi acaba :)Ben Türkiye'de yaşıyorum aslında bir kaç kere turist gittiğim için yeterli bir bilgi veremeyebilirim. Ukalalık olmaz umarım :) Ben gittiğimde Bipa mağazasının kendi rimelerini eyelinerlarını rujlarını almıştım çok da memnun kalmıştım baya da ucuzdu. Dm'den de çok ucuza kremler fln almıştım
:) uygun kozmetikler güzel mi,alınabilir mi?Bir de ben kendim gitmeyeceğim.Ismarlama olacak o yüzdeb çekiniyorum daDm,Rossmann gibi Mağazalar var orada uygun kozmetik bulabilirsiniz.eger Pahalı ve dünyaca tanınmış markaları tercih ediyorsanız müller drogerie ler var,Douglas var bide ama orada fiyatlar trdeki gibi zaten, eger indirime denk gelmezseniz! Yanlız Almanya'nın en Pahalı şehrine geliyorsunuz haberiniz olsun :)
Kendi ürettiği markaydı B pretty ama kaliteliydi baya çok memnun kalmıştım benRujların markası neydi acaba :)
Hangi markalari kullaniyorsunuz bilmiyorum. Ucuz olan ürünlerde var tabi mesela dm nin balea diye bir markasi var. O digerlerine nazaran daha ucuzdur. Biraz gezinin karsilastirin en iyisi. Iyi gezmeler :)Hadi ya ben ucuz olurda belki bir şeyler alınabilir demiştim oysa
Alınır tabi dm de rossmannda güzel ürünler var,hatta bazı Tanınmış markalar var ve her hafta en az birinde indirim oluyor:) uygun kozmetikler güzel mi,alınabilir mi?Bir de ben kendim gitmeyeceğim.Ismarlama olacak o yüzdeb çekiniyorum da
Not etttim bunu kenara,teşekkürler :)Kendi ürettiği markaydı B pretty ama kaliteliydi baya çok memnun kalmıştım ben
Yani burda rimele 30 lira verirken ordan B pretty rimeli 3 euroya almıştım
kendim gitmiyorum ama teşekkür ederim yine de :) Kaliteli kullanmaya çalışıyorum çünkü hemen gözlerim yanıyor .Umarım memnun kalırım alınanlardan Bu markayı da not ettim çok teşekkürler Bu arada önerebileceğinz alınması gereken başka şeyler var mı?Hangi markalari kullaniyorsunuz bilmiyorum. Ucuz olan ürünlerde var tabi mesela dm nin balea diye bir markasi var. O digerlerine nazaran daha ucuzdur. Biraz gezinin karsilastirin en iyisi. Iyi gezmeler :)
Peki far,allık ve ruj da markanı var mı?Bir de kozmetik dışı alınabilcek başka şeyler?Ben sac maskesi, yuz maskesi tavsiye derim. Bir de imkan varsa bio urunleri, ozellikle bio sampuanlari. DM'de Bio markalar da satiliyor, onlarin el kreminden , sac kreminden ,sampuanina kadar her urununu tavsiye ederim. Bio sac urunleri cok iyi oluyor.
Peki far,allık ve ruj da markanı var mı?Bir de kozmetik dışı alınabilcek başka şeyler?
Lindt derim :) :) Cikolatanin her turu derimSeviyorsaniz cok guzel sicak cikolatalar da var.
Ben makyaj malzemelerimi genelde iyi markalardan aliyorum, o yuzden DM, Rossmann vb yerlerden almisligim yok, o konuda yardimci olamicam ne yazik ki.
Iyi markalardan kozmetik alicaksaniz da Almanya'dan degil duty free den alin derim. Yalniz soyle bir problem var ki, euro harcarken insanin gozune az gelir , ama kredi karti ekstresi gelince kac para oldugunu anlarsiniz