Hadika Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2021 11 6 23 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Hadika #1 Merhaba hanımlar Türkiye’den Berlin’e gelin geldim yalnızlık zor burda yaşadığım bölgede gelin gelenler var mı ?
Merhaba hanımlar Türkiye’den Berlin’e gelin geldim yalnızlık zor burda yaşadığım bölgede gelin gelenler var mı ?
M mervekaram Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2023 588 373 23 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Hadika #2 Canım bende başka bir ülkedeyim gerçekten ilk zamanlar çok zor oluyor zamanla insanlar tanıyacaksın ama zamanla Allah yardım etsin inşallah
Canım bende başka bir ülkedeyim gerçekten ilk zamanlar çok zor oluyor zamanla insanlar tanıyacaksın ama zamanla Allah yardım etsin inşallah
L Layli2000 Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2023 98 59 33 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Hadika #3 Hadika .!.: Merhaba hanımlar Türkiye’den Berlin’e gelin geldim yalnızlık zor burda yaşadığım bölgede gelin gelenler var mı ? Genişletmek için tıkla... Ayyy Ben berlinde dogdum büyüdüm 7 senedir is sebebiyle TR tasindim. gurbet zordur ama Berlinde gezilecek yer bbitmez, istersen kurslara basvur, cafelerde otur ordaki türk insanlarimiz cok samimidir Bence bulursun cabuka Bir kactane arkadas
Hadika .!.: Merhaba hanımlar Türkiye’den Berlin’e gelin geldim yalnızlık zor burda yaşadığım bölgede gelin gelenler var mı ? Genişletmek için tıkla... Ayyy Ben berlinde dogdum büyüdüm 7 senedir is sebebiyle TR tasindim. gurbet zordur ama Berlinde gezilecek yer bbitmez, istersen kurslara basvur, cafelerde otur ordaki türk insanlarimiz cok samimidir Bence bulursun cabuka Bir kactane arkadas
M Moon96 Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2022 45 9 28 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Hadika #4 Bende Hannovere geldim 3 yıl olacak arkadassızlık zor maalesef