Ailenize aşırı bağlı ,hareketli bir hayatı seviyorsanız zorlanabilirsiniz.Ama kesinlikle dilinizi geliştirin.Geldiğiniz gibi ehliyetinize başvurun.onu alın.Kurslara yazılın.Almanyada hayat rutin,ev iş ,iş ev.Bol bol market alışverişi.Tek hareketlilik o.Ben de 2006 da evlenip geldim.Kursumu yaptım Almanca,ehliyetimi aldım.Her şeyi kendi başıma yapıp,Dr a yalnız gittim,alışverişe,kendimi geliştirdim.Ve buraya gelin geliyorum diye düşünmeyin .aDeğişik bir kültür öğreneceğim diye düşünün.Çocuk olunca daha farklı oluyor , daha iyi hissetmeye başladım çocuktan sonra.Ve buranın insanları Tr göre çok değişiktir.Burdaki kişileri çok ciddiye almayın.Dedikodu boldur.Az ama öz insan olsun çevrenizde.Ve kesinlikle geldiğiniz andan itibaren birikim yapın , sırf kendinize ait.Kimse bilmesin.Ben yeni evlenip geliyor olsaydım birileri bunları bana söylese daha başka olurdum.Ama kendim öğrenip kendim başardım.Şuan kasiyerim, Alman vatandaşlığı aldım.İki oğlumla kimseye muhtaç olmadan yaşıyorum.Geçici olarak tabi.Gelirken kitap alın bir kaç tane.Ev terliği bir de
Gerisi burda var pahalı ama Tr göre kaliteli yine de..Bir de çorap alın.Başarılar..