Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende aldim Zertifikat Deutsch B1 var bende oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy
paylasmak istedim
tebrikleeeerrrrrrrrrr alkisalkisalkis
aklinda kalan sorulari özellikle konusma ve kompozisyon sorularini yazarsan ilerde girecek arkadaslar da faydalanir yerimseniben
af ya bende kursa basladim... 1 ay oldu.. türkiyede ayri bir stres yasadim kursa gittim sinavi 75 puanla aldim.. burdakilerde cok zor bakalim ne olur... dua edin bana ne olur insaallah burdaki sinavida gecerim... sikinti sikinti üstüne ne zaman rahat edecegiz bilmem ki? ooooooooooooooffffffffffffff offfffffffffffffff -
ilk girdiğim prüfungdaki mektup konusuda
bir mağazadan ocak alıyorsunuz ve ocak bozuluyor bundan dolayı satıcıya mektup yazıyorsunuz
1- repariert.. ocağı tamir ettirmek istediğinizi
2- ocağın tamiri için ne kadar para ödemeniz gerektiği
3- parayı nasıl ödeyeceğiniz
bu benim ilk sınavımda çıkan mektup konusuydu. bu mektupta 14 aldım. biliyorsunuz b1 için 15-20 arası puan almanız gerekiyor. ben 1 puanla kaybettim.... umarım 2. sınavdaki mektubum 15 üzeri olur. inanın kızlar bu sınav için 1 yıldır ecel terleri döktüm. zahmetime değsin istiyorum. tekrar kalırsam çok üzülürüm zira...