Almanca öğrenmek isteyenler buraya!

süper alman sanatcisini tavsiye etmissiniz. cok güzel söylüyor. ve tek tek söylüyor.. yani anlasilir sekilde. bende kesinlikle xavier naidoo'yu tavsiye ederim. olumunekankayizsmile

merhaba kizlar bende almanyada yasiyorum sonradan geldim gelistirmek istiyorum kendimi isterseniz msn de sohbet edebiliriz..Cok sevinirimolumunekankayizsmile

Hallo leute,ich lebe seit 6 jahre in Deutschland..Ich möche mich verbessern,wenn jemand mit mir chatten möchte froh mich sehr..

Son düzenleme:
merhaba kizlar ben almanyada yasiyorum bilgi isteyen herkeze yardimci olabilirim isteyenler özelden mesaj atabilirler

ich gehe sein 1,5 Jahr sprachkurs in die Universität..aber es ist nur sprachkurs nicht, gleichzeitig es ist ein allgemein Deutchkurs..und seit wann wohne in Deutchland ? Bist du ein Studentin dort ?

Echt! es ist aber sehr gut..machts du als deutschlerhrerin oder ganz normal sprachkurs?
Ich woche zeit 6 jahre in Deutschland und ich bin schülerin..

merhaba kizlar ben almanyada yasiyorum bilgi isteyen herkeze yardimci olabilirim isteyenler özelden mesaj atabilirler

merhaba canim..biz burda konusarak kendimizi gelistiriyoruz yannislar olursa düzeltiyoruz sende sohbet etmek istersen beklerizzemuszemus

ıch bın sazıye und 21jahre alt , bin ın deutschland geboren lebe aber jetzt ım turkei. und ıhr?

merhaba kızlar.. lisede ve üniversitede toplam 5 sene almanca görmeme rağmen hiç bişey bilmiyorum.. yok üniversite sınavıydı yok kpss ydi hep ihmal ettim.. öğrenmeyi çooook istiyorum..zaten ingilizce öğretmeniyim.. tek bir yabancı dille yetinmek istemiyorum.. evde nasıl çalışabilirim almancaya kızlar. bi de almanca kelimeler çok zor geliyor ezberleyemiyorummmm =(((

evet gerçekten almanca kelime ezberlemek bana da zor geliyor..kelime ezberlemenin en güzel yöntemi bence alıştırma çözmek devamlı..ben de almanca bir test kitabı bulabilirsem almayı düşünüyorum..yoksa hayatta oturup ezberleyeceğim yok..bir de kelimelerin cümle içinde kullanılışları ve tabii ki akkusativ dativ alıp almadıkları nerede ne şekilde kullanılacakları önemli..örneğin sıfatlar bile akkusativ,dativ e göre farklı ekler falan alıyor..almancada beni bitiren de bu halbuki ingilizce ne kadar kolay ..

Echt! es ist aber sehr gut..machts du als deutschlerhrerin oder ganz normal sprachkurs?
Ich woche zeit 6 jahre in Deutschland und ich bin schülerin..

çok üzgünüm bu cümleyi tam anlayamadım ben normal bir almanca kursuna gidiyorum..konuşma kursuna değil yani..sormak istedğin bu muydu acaba :))

çok üzgünüm bu cümleyi tam anlayamadım ben normal bir almanca kursuna gidiyorum..konuşma kursuna değil yani..sormak istedğin bu muydu acaba :))

evet canim buydu ama tam olarak degil..uni.de görüyormussunya kursu bende
Almanca ögretmeni olarakmi yoksa normal kursami gidiyorsun demistim ama ztn cvpini vermissin:1hug:

meraba arkadaslar avusturyada yasiyorum :) üst düzeyde almanca konusuyorum size yardimci olurum bayanssulusmilesevgilerr:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…