slm arkadaslar,
almancayi en iyi ögrenme yöntemi kulak doldurmak, yani devamli almanca tv izlemek ve sarki dinlemek hem ezberlemeye yardimci oluyor hemde biriyle almanca konustugunuzda cabuk anlamayi kolaylastiriyo...birde cizgi filmler cok etkili:)
bakin size su aralar Almanya'da cok ünlenen bir sarkicinin klibini ekliyeyim devamini youTube bulabilirsiniz.
link ekliyemiyorum neden bilmiyorum
sarkicinin adini yazayim "xavier naidoo" youTube girerseniz bütün albümünü bulabilirsiniz..
ich bin hier :))
wie geht es dir ?
vielen danke..es geht mir gut.. :))Danke schön schatz..Mir gehts gut! Und wie gehts dir ?
vielen danke..es geht mir gut.. :))
ich gehe sein 1,5 Jahr sprachkurs in die Universität..aber es ist nur sprachkurs nicht, gleichzeitig es ist ein allgemein Deutchkurs..und seit wann wohne in Deutchland ? Bist du ein Studentin dort ?Seit wann gehst du sprachkurs,und wo?
ich gehe sein 1,5 Jahr sprachkurs in die Universität..aber es ist nur sprachkurs nicht, gleichzeitig es ist ein allgemein Deutchkurs..und seit wann wohne in Deutchland ? Bist du ein Studentin dort ?
merhaba kizlar ben almanyada yasiyorum bilgi isteyen herkeze yardimci olabilirim isteyenler özelden mesaj atabilirler
ıch bın sazıye und 21jahre alt , bin ın deutschland geboren lebe aber jetzt ım turkei. und ıhr?
evet gerçekten almanca kelime ezberlemek bana da zor geliyor..kelime ezberlemenin en güzel yöntemi bence alıştırma çözmek devamlı..ben de almanca bir test kitabı bulabilirsem almayı düşünüyorum..yoksa hayatta oturup ezberleyeceğim yok..bir de kelimelerin cümle içinde kullanılışları ve tabii ki akkusativ dativ alıp almadıkları nerede ne şekilde kullanılacakları önemli..örneğin sıfatlar bile akkusativ,dativ e göre farklı ekler falan alıyor..almancada beni bitiren de bumerhaba kızlar.. lisede ve üniversitede toplam 5 sene almanca görmeme rağmen hiç bişey bilmiyorum.. yok üniversite sınavıydı yok kpss ydi hep ihmal ettim.. öğrenmeyi çooook istiyorum..zaten ingilizce öğretmeniyim.. tek bir yabancı dille yetinmek istemiyorum.. evde nasıl çalışabilirim almancaya kızlar. bi de almanca kelimeler çok zor geliyor ezberleyemiyorummmm =(((
Echt! es ist aber sehr gut..machts du als deutschlerhrerin oder ganz normal sprachkurs?
Ich woche zeit 6 jahre in Deutschland und ich bin schülerin..
çok üzgünüm bu cümleyi tam anlayamadımben normal bir almanca kursuna gidiyorum..konuşma kursuna değil yani..sormak istedğin bu muydu acaba :))
meraba arkadaslar avusturyada yasiyorum :) üst düzeyde almanca konusuyorum size yardimci olurum bayanssulusmilesevgilerr:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?