Almanca öğrenmek isteyenler buraya!

asagida verdigim linkte vhs ana sayfasi var. oradan bulundugunuz bölge ve sehri tiklayarak sehrinizde vhs in hangi kurslari oldugunu, ne zaman basladigini, ne kadar sürdügünü ve ücretini bulabilirsiniz...

ben söyle bir baktim. genelde 100 saat ve 100 euro ... ama siz yine de kendi sehriniz icin bakin tabiki.. bu arada sehrinizi secince direk sayfasi cikmiyor. biraz karisik yapmislar. sehri secince yine alt alta sehirler listesi cikioyor ama yukari bakarsaniz sehir adi, vhs okul adresi falan var. orada asagida web sayfasi adresi yaziyor oraya tiklamaniz lazim

vhs.de -- Hauptseite

Son düzenleme:
cok tesekkür ederim ama ben aslinda bu kursa gidip bitiren meslek yapmis kimse varmi diye merak ettim nasil oldugunu zormu kolaymi vesaire soracaktim ama yapan kimse cikmadi nedense yinede tekrar tesekkür ederim sagolun ilgilendiginiz icin
a.s.

hanimlarr almanca

ARDIC YAGI VE PARRAVIN YAGININ ISIMLERI NEDIRR bilen varsa yardimci olabilirmisinizzopuyorumnanaktan

internet sitelerinde kurs ücretlerini bulamadim,her kursun ücreti farklimi yoksa aynimi hepsi,siz ne kadar ödediniz?

sinavlarda basörtü problemi oluyrmu acaba :uhm:

mrb canim..benim dvm etmis tanidik bir arkadasim var ona sorup sana bilgi veririm

internet sitelerinde kurs ücretlerini bulamadim,her kursun ücreti farklimi yoksa aynimi hepsi,siz ne kadar ödediniz?

sinavlarda basörtü problemi oluyrmu acaba :uhm:
ben 53€ ödüyorum aylik canim eger istersen fazlada ödeyebilirsin tabi..herkezemi öyle bilmiyorum..
sinavda basörtü sorunu odugunu sanmiyorumm..ögretmenine sorup cvp veririmzemuszemus

bende gidiyom su nan tatil uc aydir gidiyommmmmm her ay 100 euro öduyommmmmm.sabah 9 ve 12 bucuga kadar sabahdan gidiyom.cok zor istemeye istemeye gidiyom zorunlu olarak ..pazartesi basliyor.ve ben kapaliyim bu konuda rahat olun benden baska kapilarda var zaten bas örtu sorun degil ..

ben 53€ ödüyorum aylik canim eger istersen fazlada ödeyebilirsin tabi..herkezemi öyle bilmiyorum..
sinavda basörtü sorunu odugunu sanmiyorumm..ögretmenine sorup cvp veririmzemuszemus

cevabin icin tesekür ederim canim,net sitesinden basvuru formu istedim,hemen aradilar o gün ama konusamadik pazartesi tekrardan ariycak evede brosür yolliycakmis sen 53 euroyu 4 kurs icinmi ödüyosun

canim anlamadim nereye gidiosun,bu kurslar acikögretim evden calisilmiyormu?

ben almanca kursuna gidiyom..........hafta ici her gun saat 9 dan 12.15 kadar gidiyommmmm...zorunlu kurs bunlar yeni kanuna göre gitmelisin ben ögrenmek icin gidiyom.ama devlet esi issiz olanlarin eslerine almanca kursunu zorunlu kiliyor.....turkiyeden yeni gelen damat ve gelinler geliyorrr.kurs araligin 25 bitecek ..diger arkadaslarim yani diger grup bitirdi kurslari cok zor gecmis sinav allah kolaylik versin .hic anlamiyom yaaaa;( evden calisiyilmiyor canimmm bu kurslar kursa gideceksin mmecbur bende sordum kabul etmediler ......

ne guzel sen almisimmmm ben hic alacagimi sanmiyom yaaaaaaaaaaa.istemiyom belkideeeee ögrenmekkkk.ama gidiyom isteeeeeeee....ben tamam herseyi yaparim ama mektup yazma olaylarini yapamam aslaaaaaa diye dusunuyommmmm......

iki sene niye gittin canim sen.....kurslar 6 aylikkkkk..........iki sene zorladilarmi onu yazsana merak ettim deeeee

iki sene niye gittin canim sen.....kurslar 6 aylikkkkk..........iki sene zorladilarmi onu yazsana merak ettim deeeee

canim istemessen tabikide ögrenemessin,kendini buna inandirma,neden sitemiyosunki hayatinin geri kalanini artik burda gecirmek zorunda degilmisin eger öyleyse ömrünün geri kalanini sürekli birilerine muhtac olarakmi gecireceksin,eminim bunu istemessin,almanca konusamassan,ne doktora gidebilirsin ne rahat bi sekilde alis veris yapabilirsin hic bir isini kenidn halledemessin bunu sende biliyosundur elbet.

ben iki sene gittim cünkü,ben buraya geldiigmde 6 aylik sistem gelmemisti daha ben o sistemden önce 3 kurs yaptim sonrada 6 aylik kursu yaptim o yüzden 2 sene sürdü.

masallah sana canim sen azimlisinnnnnnn cokkkkkkkk..ben daha uc aydir gidiyom sali tekrar baslayacak iste..dediklerin gibi aynen bu dili ögrenmeliyiz ama inanki bilemiyommmmmmmm ne yapacagimi sasirmis durumdayimmmmmm,kursa verdigim paraya da yazik oluyor isteeeeeeee

valla ben cözmeye basladim 6 ay gittim kursa simdi ikinci alti ay dayim yeni basladim ilk kurstan cok daha rahatim hamdolsun herseyi anlayabiliyorum yani hocayi ve cevap verbiliyorum ama schwerig tabiki iki yil gidipte nasil hic anlamadiniz inanin sasirdim siz paraniza niye uzuluyorsunuzki bir an önce almancayi kapmaya bakin o paralar size geri döner bende avusturyadayim kursa gittigim icin ben para aliyorum ams gönderiyor cok calismak lazim...burda yasayacaksaniz wir müssn Deutsch lernen musssssen

himmmmmm ben oglumla yapiyorum pratik ,,almancasi cok iyi ama ezberlemem gereken cok kelime var size kolay gelsin. ...................

kizlar bende 16 yasimda geldim Almanyaya..Allaha sükür almancam iyi..Günlük hayatta hic bir zorluk cekmiyorum.. Suanda okuyorum Bürokauffrau.. Ama bi bucuk sene sonra fln Türkiyeye yerlesiyorum...6 ay sonra staj yapmam gerek 6 aylik.Bende düsünüyorum nerede yapsam ki Türkiyede isime yarasin..Bankada yapmak istiyorum eger yaparsam acaba Türkiyede Bankalara girebilirmiyim oda bi soru isareti bende..Insallah istedigim yerde calisabilirim bu meslekle...

Dil ögrenmek emek ister gercekten kolayda deildir herzaman ve konusarakta pratik yapmaniz cok önemli.. Mesela doktora kendin gitmek falan gibi.. Ben ilk geldigim sene kendim gidiyordum doktoruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…