simdi okullar tatil oldugu icin kapali o yüzden soramiyorum bende yapan biri varsa aranizda nasil kacgun ve ücreti ne kadar diye sormak istedim ama yapan olmadi heralde aslinda buraya gelen herkes mecburen yapiyor b1i ama dvm eden olmamais galiba neyse tesekkür ederim cevabiniz icin
slm canim..
ben yapiyorum..eger calismaya ögrenmeye istekliysen kendine guveniyorsan yap derim..
ben 4kurs yapiyorum..temel almanca,ileri almanca,kozmetik ve bilgisayar..
ben cok kisitli olarak calisiyorum suan bastayim ama cok iyi bence
cunki okulda ögrenmedigim anlamadigim konulari cok acik anlatiyor..ama yalin-hal, e-hali, i-hali bunlari almanca turkce anlatimli olarak ögrenmeni tavsiye ederim gecen sayfalarda vermistim bi adres ordan bakabilirsin..
kozmetigede basladim ben calismaya cok zevkli..
ögrenme istegin varsa gunde 1 saat zaman ayirabilirim diyosan yap derimopuyorumnanaktan
ben tsk ederim canim..insallah hayirlisiyla bitiririz kurslari..
ben kozmetigi seviyorum okuldada bunun uzerine staj yapmistim..
elimde yatkin oldugu icin kozmetigi sectim..
bilgisayar kursunada kayit oldum ona calismaya baslamadim daha..
temel ve ileri tercumanlik almanca kurslarim var suan temeldeyim..
kozmetikte,estetik cilt,vucut,diyet,beslenme bu tur konular anlatiliyor..
suan ben ilk kitaptayim biraz goz attim kitaplara yani kadin dediginde akla gelen hersey var..
sonucta bir meslegin olmus olucak burda yapamasanda turkiyede kendi dukkanini acabilirsin..
tabikide tereddut etmekte haklisin canim..evet sinava girdiginde harc parasi oduyorsun benden 130€ istemislerdi ama ben girmedim calisamadigim icin ödemedim..
ayrica bu para sadece 1kerelik odeniyor kurs basina,yani seneye bidaha girmek istediginizde ödemiyorsunuz..
sinava giren arkadasim söyledi bana.. uni. sinavi gibi oldugunuda söyledi..
sinava girmek istemedigimi okula bildirdigimdede israr etmislerdi gir diye cunki trden sira aliyorlarmis..
ben bi ara yapamiycagimi bile dusundum ögretmenimle konsutum kozmetik ve bilgisayar kursunu iptal etmek icin ama onlar beni ikna ettiler..iyikide dvm etmisim
insan calisip biseyler ögrendikce cok mutlu oluyor..
simdi okullar tatil oldugu icin kapali o yüzden soramiyorum bende yapan biri varsa aranizda nasil kacgun ve ücreti ne kadar diye sormak istedim ama yapan olmadi heralde aslinda buraya gelen herkes mecburen yapiyor b1i ama dvm eden olmamais galiba neyse tesekkür ederim cevabiniz icin
internet sitelerinde kurs ücretlerini bulamadim,her kursun ücreti farklimi yoksa aynimi hepsi,siz ne kadar ödediniz?
ben 53€ ödüyorum aylik canim eger istersen fazlada ödeyebilirsin tabi..herkezemi öyle bilmiyorum..sinavlarda basörtü problemi oluyrmu acaba :uhm:
ben 53€ ödüyorum aylik canim eger istersen fazlada ödeyebilirsin tabi..herkezemi öyle bilmiyorum..
sinavda basörtü sorunu odugunu sanmiyorumm..ögretmenine sorup cvp veririmzemuszemus
bende gidiyom su nan tatil uc aydir gidiyommmmmm her ay 100 euro öduyommmmmm.sabah 9 ve 12 bucuga kadar sabahdan gidiyom.cok zor istemeye istemeye gidiyom zorunlu olarak ..pazartesi basliyor.ve ben kapaliyim bu konuda rahat olun benden baska kapilarda var zaten bas örtu sorun degil ..
ben almanca kursuna gidiyom..........hafta ici her gun saat 9 dan 12.15 kadar gidiyommmmm...zorunlu kurs bunlar yeni kanuna göre gitmelisin ben ögrenmek icin gidiyom.ama devlet esi issiz olanlarin eslerine almanca kursunu zorunlu kiliyor.....turkiyeden yeni gelen damat ve gelinler geliyorrr.kurs araligin 25 bitecek ..diger arkadaslarim yani diger grup bitirdi kurslari cok zor gecmis sinav allah kolaylik versin .hic anlamiyom yaaaa;( evden calisiyilmiyor canimmm bu kurslar kursa gideceksin mmecbur bende sordum kabul etmediler ......[/QUO
him anladim canim,sen konu baslignia göre yorum yapmissin son yorumlar baska olunca yalnis anladim ben seni,evet biliyorum almanca kursu zorunlu böyle olmasida gerekli zaten Allah yaridmcin olsun zor diye sartlandirma kendini kolay olmadigi bi gercek ama azmin elinden hic birsey kurtulmaz bende gittim zamainda o kurslara 2 sene bouynca sonudnada aldim zertifikami cok sükür darisi basina
iki sene niye gittin canim sen.....kurslar 6 aylikkkkk..........iki sene zorladilarmi onu yazsana merak ettim deeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?