- 12 Temmuz 2006
- 180
- 2
- Konu Sahibi brontebronte
Biraz farkli bir sekilde almanca ögrenelim diye bende bu topigi actim…
Sitede bir cok arkadas almancasini ilerletmek istiyor…
Bu oyunu ben ingilizce kursumda ögrenmistim …cok faydali oluyor…
Sayfaya ben bir klib ekliyecem…
Almanca ögrenmek isteyen arkadas’larda bu videoklibinden anladiklarini türkce yazmaya calisacaklar…
Yardim olarak almanca-türkce tercüme sayfasini’da kulanabilirsiniz...anlamadiginiz kelimeleri burdan arama yapabilirsiniz…
Burdan: (Umarim sorun olmaz ...silebilirimde bu linki...)
bu sekilde bir kac yeni kelime ögrenebilirsiniz…
Hepsini cok düzgün ve dogru tercüme etmeniz gerekli degil…
Videoyu bir kere izleyin…aklinizda ne kalirsa onu yazin… ne kadar dogru ne kadar yanlis önemli degil herkez katilsin…(kendine cok güvenmeyen arkadaslar tabii bir kac kez izleyip öylede cevap yazabilirler)…icinden tek kelime anliyanlarda …tek kelime yazabilirler…Hepsini bir kerede tercüme eden arkadaslar'benden bir :hooray: hediye...ama burda dogup büyüyüp cok iyi almanca bilenler, lütfen bunu yapmasina.s. ...
Videoklibini dogru tercüme edildigini düsünen arkadas yeni bir klip ekliyecek…
Mümkün oldugu kadar almanca sarkilar ekleyelim…
Cizgi filimlerindende eklemeler yapabiliriz…cok zor olmasin…
Arada bende gelip kontrol etmeye calisacam…
Almanca cok iyi bilen arkadaslarda mümkünse yeni ögrenen arkadaslara biraz yardimci olsunlar…yanlis kelimeler ögrenilmesin diye…ben calistigim icin her an kontrol edemem …bakmaya calisacam tabii…yanlis yazdigi icinde düzeltilen arkadaslarda lütfen alinmasin …sadece sizin iyiliginiz icin bu …yanlis ögrenmiyesiniz diye…(pek olacagini sanmiyorum)
Ben cok faydasini görmüstüm …kulak bu sekilde gelisiyor…günlük hayatta söylenilenlere daha cabuk algilayabilirsiniz…
Basliyoruz:
Roger Cicero: Zieh die Schuh' aus!
[youtube]brLqM9dt4tI[/youtube]
Sitede bir cok arkadas almancasini ilerletmek istiyor…
Bu oyunu ben ingilizce kursumda ögrenmistim …cok faydali oluyor…
Sayfaya ben bir klib ekliyecem…
Almanca ögrenmek isteyen arkadas’larda bu videoklibinden anladiklarini türkce yazmaya calisacaklar…
Yardim olarak almanca-türkce tercüme sayfasini’da kulanabilirsiniz...anlamadiginiz kelimeleri burdan arama yapabilirsiniz…
Burdan: (Umarim sorun olmaz ...silebilirimde bu linki...)
bu sekilde bir kac yeni kelime ögrenebilirsiniz…
Hepsini cok düzgün ve dogru tercüme etmeniz gerekli degil…
Videoyu bir kere izleyin…aklinizda ne kalirsa onu yazin… ne kadar dogru ne kadar yanlis önemli degil herkez katilsin…(kendine cok güvenmeyen arkadaslar tabii bir kac kez izleyip öylede cevap yazabilirler)…icinden tek kelime anliyanlarda …tek kelime yazabilirler…Hepsini bir kerede tercüme eden arkadaslar'benden bir :hooray: hediye...ama burda dogup büyüyüp cok iyi almanca bilenler, lütfen bunu yapmasina.s. ...
Videoklibini dogru tercüme edildigini düsünen arkadas yeni bir klip ekliyecek…
Mümkün oldugu kadar almanca sarkilar ekleyelim…
Cizgi filimlerindende eklemeler yapabiliriz…cok zor olmasin…
Arada bende gelip kontrol etmeye calisacam…
Almanca cok iyi bilen arkadaslarda mümkünse yeni ögrenen arkadaslara biraz yardimci olsunlar…yanlis kelimeler ögrenilmesin diye…ben calistigim icin her an kontrol edemem …bakmaya calisacam tabii…yanlis yazdigi icinde düzeltilen arkadaslarda lütfen alinmasin …sadece sizin iyiliginiz icin bu …yanlis ögrenmiyesiniz diye…(pek olacagini sanmiyorum)
Ben cok faydasini görmüstüm …kulak bu sekilde gelisiyor…günlük hayatta söylenilenlere daha cabuk algilayabilirsiniz…
Basliyoruz:
Roger Cicero: Zieh die Schuh' aus!
[youtube]brLqM9dt4tI[/youtube]