Alman erkek arkadaş deneyimi olan?

Saçma bir soru olcak ama belki sessiz sakin de görüşmeyi bitirmek istemiyorum. Şöyle ders niteliğinde ona nasıl bir şey yazıp konuyu kapatsam sizce?

Ben olsam yemlerim , soyadını da öğrendim, sosyal medyanı da buldum sevgiline yazzıp anlatıcam ahlaksız herif yazarım

Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Kaç zaman oldu her görüşmemizde sadece bir şeyler içmeye davet ediyor. Amaç tabii ki para harcamak değil zaten öyle de bir beklentim olmaz fakat geneli mi böyle bana mı böyle pek emin olamadım. Ben de tam aksine çok verici bir insanımdır sorarım ederim aç mısın vs diye… dolayısıyla gözümde canlandıramıyorum beraber para harcadıpımız etkinliklere gitmeyi bir gün..
Bizde mesela her buluştuğumuzda yemeğe çıkardık. Genelde o öderdi ama arada bir kendimi kötü hissettiğim için ödemek için ısrar ederdim. Yani açıkçası bir Türk erkeği kadar centilmen ve düşünceliydi, hatta dahada öte.

her kültürde cimri cimri ama almanlar cimriligin kitabını yazmis bir millet :) adamlar litaretüre alman usulü kelimesini kazandirmis milletin evlatlari.
cok bir bonkörlük beklentisi olmasi bastan yanlis. adamların ilk bulusma anlayisi "bana gel netflix izleyelim"
ilk bulusmalarda para harcamak vs almanlara itici gelen biseymis . kadinlar bile ilk günden kapidan alan, restorana goturen vs insanlara, hele ki hesabini ödemek isteyene "iyy maço" derlermis.
sevgilime turkiyede bir erkegin ilk bulusmada ekstra ekstra ozenmesi gerektigini, epey bir para harcamasinin (en azindan yemek yani) elzem oldugunu anlattığımda o kadar sacma bulmustu ki dalga geciyorum sanmisti 😂😂
Çok ilginç. Bence senin çıktığın cocuk tuhaf biriymiş. Benim eski erkek arkadaşım yada diğer çıktığım yabancı erkeklerin hiç biri böyle değildi. İlk buluşmanın olmazsa olmazı ya yemek yada kahvedir. Genelde erkek öder ama yok illa ben ödeyeceğim dersende şikayet edeceklerini sanmam. Hiç öyle ilk bulusmada eve gitmem zaten, eve çağırmanın tek amacı var ve onun içinde çaba harcamaya gerek görmemiştir.

Back
X