Alman erkek arkadaş deneyimi olan?

e desene soyadini paylaşmayan adamla neye baslayabilirim? diye
Haklısınız öyle demeye çalıştım zaten en son görüşmede.. ama ne önemi var gibi tavırlara giriyor. Hayır gerçekten düzgün birine de benziyor ama beni mi güvenilmez buluyor ne bu gizem ben de diyorum herhalde almanlar biraz bilgi hemen en başta paylaşmıyorlar ondan herhalde

Haklısınız öyle demeye çalıştım zaten en son görüşmede.. ama ne önemi var gibi tavırlara giriyor. Hayır gerçekten düzgün birine de benziyor ama beni mi güvenilmez buluyor ne bu gizem ben de diyorum herhalde almanlar biraz bilgi hemen en başta paylaşmıyorlar ondan herhalde
ya ne alaka cidden
sen daha bu adamla niye sevgili olmak istiyorsun ki?
anladigim kadarıyla ne bir artısı var ne bir ışvesi cilvesi.
ayrica almanlikla hic alakasi yok, ben almanla tanistim, ayni gün ev adresini verdi mektup atarim diye.
hayatimda nereli olursa olsun hic görmedim soyadini gizleyen insani. bir b.klugu var keisn.
sosyal medyada falan ekli misin?
eger ekli degilsen ya da senin ekledigin hesap isimle degil de sacma sapan bir nickle falan acildiysa ve az insan varsa birlikte yasadigi biri - hatta cocugu bile olabilir bence

ya ne alaka cidden
ayrica almanlikla hic alakasi yok, ben almanla tanistim, ayni gün ev adresini verdi mektup atarim diye.
hayatimda nereli olursa olsun hic görmedim soyadini gizleyen insani. bir b.klugu var keisn.
eger ekli degilsen ya da senin ekledigin hesap isimle degil de sacma sapan bir nickle falan acildiysa ve az insan varsa birlikte yasadigi biri - hatta cocugu bile olabilir bence
Off cidden çok safım sanırım.. sordum tabii evet var ama kapattım detoks yapıyorum dedi

Off cidden çok safım sanırım.. sordum tabii evet var ama kapattım detoks yapıyorum dedi
Whatsapptan da sadece buluşacağımjz zaman hep mesaj atıyor dedim sevmiyosun galiba mesajlaşmayı evet ya telefonu pek kullanmam dedi.. iyi de böyle nasıl gelişcek aramızdaki bağ o zaman ben anlamadım

o zaman instagraminda ya etiketli fotolarda bir kiz onu bol bol taglemistir ya da cocugu falan vardir, arada paylaşmıştır - bilmeni istemiyordur.
nereden tanistiniz?

ya ne alaka cidden
Hatta sordum hayatında biri mi var diye hayır asla ben tek eşliliğe inanan biriyim falan dedi

o zaman instagraminda ya etiketli fotolarda bir kiz onu bol bol taglemistir ya da cocugu falan vardir, arada paylaşmıştır - bilmeni istemiyordur.
nereden tanistiniz?
Bir etkinliğe gittim yanıma geldi iltifat etti ben de şaşırdım kahve içmek istediğini söyledi bunda bir sıkıntı görmedim ama böyle biri çıkacağı da aklıma gelmedi

Hatta sordum hayatında biri mi var diye hayır asla ben tek eşliliğe inanan biriyim falan dedi
bence bir insan yirmilerinin basindan büyükse her duyduguna inanmasa daha iyi
Bir etkinliğe gittim yanıma geldi iltifat etti ben de şaşırdım kahve içmek istediğini söyledi bunda bir sıkıntı görmedim ama böyle biri çıkacağı da aklıma gelmedi
ilk gün bonkörmüş ne güzel. ne olmus da degismis 😐😐
bence soyadini bile gizleyen , instasıni vermek istemeyen adamdan bir cacik olmaz. Türk de olsa bu tırttır alman da olsa afrikali da olsa
cok fazla red flagi var. sen neyinden hoslandin ki?

bence bir insan yirmilerinin basindan büyükse her duyduguna inanmasa daha iyi

ilk gün bonkörmüş ne güzel. ne olmus da degismis 😐😐
bence soyadini bile gizleyen , instasıni vermek istemeyen adamdan bir cacik olmaz. Türk de olsa bu tırttır alman da olsa afrikali da olsa
cok fazla red flagi var. sen neyinden hoslandin ki?
Kahvemi kendim ödedim😂 haklısınız elektrik aldım sanırım..

soyadini soylemiyor, calistigi yeri bilmiyor, sosyal medyasini paylasmiyor, arkadaşla tanisma zaten yok. ama "tek eslilige inanirim" sözüne inaniyor. konu sahibi de bir ilginc
Evet bana söylense ben de aynı yorumu yapardım ama bazen size de oluyodur gerçekler kabak gibi ortada olsa da donup kalıyosunuz inanmak istemiyosunuz vs. Dediğim gibi tanışalı çok olmadı dedim belki en başta paylaşmak istemiyordur ki ben de mesela sorsa söylemem henüz daha tanımadığım etmediğim birine. Az çok konuştuk ettik benim nasıl biri olduğumu anlamıştır diye düşündüm ve artık öğrenmek istediğimde de kendisi geçiştirdi. Bazen insan olmayacağını bilse bile bunu başkalarından duymak istiyor. Bu devirde gerçekten kimseye güven kalmadı çok yazık. Teşekkürler tüm yorumlar için

Adamın soyadını bilmiyorsun, çalıştığı yeri bilmiyorsun kaç tabi🙄🙄🙄
Öyle tabi ama mesela siz de daha ne olacağınızı bilmediğiniz birine verir misiniz bu bilgilerinizi ben vermem mesela, belki yarın görüşmeyelim diyeceğiz başkasının bilmesini istemezdim ben de bunları. Burda onu haklı çokarmaya çalışmıyorum asla ama

Öyle tabi ama mesela siz de daha ne olacağınızı bilmediğiniz birine verir misiniz bu bilgilerinizi ben vermem mesela, belki yarın görüşmeyelim diyeceğiz başkasının bilmesini istemezdim ben de bunları. Burda onu haklı çokarmaya çalışmıyorum asla ama
ben veriyorum adimdan soyadimdan ne olacak? cogu insanin sosyal medya ismi adi soyadi zaten. cok ekstra bir bilgi degil ki.
yabancilara guvenmeyen supheci bir insan olsa hak verecegim ama oyle birisi tanimadigi birine gidip kahve icelim demez.

Soyadı bu kızım ne var bunda söykersin tabi, diğer taraftan bak soyadını bilmediğin adamla işin ne?? Garip bir durum nerden baksan bak mantığa oturtamazsın yengeç de haklı ayrıca adamın %100iliskisi var.

Soyadı bu kızım ne var bunda söykersin tabi, diğer taraftan bak soyadını bilmediğin adamla işin ne?? Garip bir durum nerden baksan bak mantığa oturtamazsın yengeç de haklı ayrıca adamın %100iliskisi var.
Peki şunu anlamıyorum amacı benle ciddi değilse niye hala uzatıyor görüşme vs bir sürü kadın var dışarda istese daha rahat aradığını bulabilir. Amacım onu aklamak vs değil ama az çok anlatabildiö diye düşünüyorum karşı tarafa ciddi bir ilişki aradığımı.. neyse bu beni cidden çok sinirlendirdi.. ne kadar kolay insanlarla duygularıyla oynamak..

Zaten kimlik kartını bile görsrm artık onun bile doğruluğundan şüphelenirim bu saatten sonra böylesini cidden ben de görmedim daha önce . Dediğim gibi hissiyat olarak bana güvenilmez biri gibi gelmedi en başta. Eğitimli, kibar bir insan profilinde ama bu devirde güven olmaz tabi

Peki şunu anlamıyorum amacı benle ciddi değilse niye hala uzatıyor görüşme vs bir sürü kadın var dışarda istese daha rahat aradığını bulabilir. Amacım onu aklamak vs değil ama az çok anlatabildiö diye düşünüyorum karşı tarafa ciddi bir ilişki aradığımı.. neyse bu beni cidden çok sinirlendirdi.. ne kadar kolay insanlarla duygularıyla oynamak..

Cano devir değişti artık böyle kafadan sakat tipler çoğaldı. Yazdim ilk mesajıma da basbayağı sözlü olan, evlenicem diyen adam baskasıyla bariz flört ediyordu görüyordum. Bundan da hoşlanıyorum, bununla da görüşeyim kafasındalar sanırsam🙄🙄

Cano devir değişti artık böyle kafadan sakat tipler çoğaldı. Yazdim ilk mesajıma da basbayağı sözlü olan, evlenicem diyen adam baskasıyla bariz flört ediyordu görüyordum. Bundan da hoşlanıyorum, bununla da görüşeyim kafasındalar sanırsam🙄🙄
Saçma bir soru olcak ama belki sessiz sakin de görüşmeyi bitirmek istemiyorum. Şöyle ders niteliğinde ona nasıl bir şey yazıp konuyu kapatsam sizce?

e sen de onlardan birisin sonucta bulusmadan önce saat/yer belirlemek icin yaziyor, görüşüyorsunuz falan. sanki taş mi tasiyo, cebinden ekstra bir euro mi çıkıyor? bir zahmetin yok ki adama.
sonucta evet, cevrede bir sürü kadin var ama baska biriyle de tanissa zaten yine ayni eforu sarfececek. yine buluşmadan buluşmaya mesaj atacak, bir kurus para harcamayacak
yani aslinda kolayca bulur dedigi kadinlardan biri de sensin. kolayca bulmus - sıfır ozenle davraniyor. bosver bence
Saçma bir soru olcak ama belki sessiz sakin de görüşmeyi bitirmek istemiyorum. Şöyle ders niteliğinde ona nasıl bir şey yazıp konuyu kapatsam sizce?
ne yazacaksin ki, adamla sadece takılıyorsunuz. bir sey demeye hakki olan statude degilsin ama sey olabilir, bir daha bulusmak icin yazdiginda "tesekkurler ama sagol. daha iyi bir planım var o gune. soyadini bildigim - kendini benden gizlemeyen arkadaslarimla vakit gecirecegim" yazabilirsin

Back
X