- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Bu alman zaten.orda yasayan turklerden degil..5 parmagın 5 ıde bır olmaz bence ,
bnm bı akrabam var oda uzun yıllardır almanyada yasıyor oranın vatandaslıgına gecmıs sonradan gorme pıslık herıfın tekı mesela
anladım ,Bu alman zaten.orda yasayan turklerden degil..
Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..ya ablacım Türklerin nesli mi tükendii? boşverr hiç uğraşma sen istesen bile ailen kabul etcek mi bu durumu ??
Surekli geliyor.almanya cok uzak degil canim ucakla kisa sürüyor...bende giderim sıkıntı o degil..Nasıl olacak ki Almanya Türkiye arası ilişki?
Görüşemeden veya ayda yılda bir görüşüp sağlıklı bir ilişki kurabileceğinizi sanmıyorum.
Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..
Almanlar da turklerde rahat artik bence..zaten bir konusma olmadi o tarzda...bide o turkleri taniyor almanyada cok turk var..ben almanca bilmiyorum o sıkıntı ileri derecede ingilizcem var oda cok iyi ingilizce konusuyor..ama hemen tanuışıp tanışmaz evlenmeyeceksiniz sonuçta ki ülkeler arsı ilişki zor olur bence. belki kendi gezip tozmak isteyecek, almanlar rahat insanlar olurlar. bunu baştan konuşursan da evlilik meraklısı gibi görünürsün.. ama vakit kaybetmektense baştan konuşmak daha iyi taibkide
Olurum olurum inssçok yanlış düşünüyorsunn, öyle düşünürsen hiç mutlu olamazsın her erkek aynı değillll
Inancli biriyim..ailem sorun edebilir ama zamanla alisirlar..cok kati bir ailem yok.babam sorun etmez heralde .annem dindar biri oldugu icin sorun eder..din açısından sorun etmicekse ailen ve sen tanımaya değer derim.
bende alman olmasada bi y abancıyla birlikteyim hersey cok güzel gidiyor bizde, darısı seninde basına o halde :)Inancli biriyim..ailem sorun edebilir ama zamanla alisirlar..cok kati bir ailem yok.babam sorun etmez heralde .annem dindar biri oldugu icin sorun eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?