Almak isteyen olursa elimdeki kozmetik ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1919
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
116
1
68
10. SAYFADA YENİ ÜRÜNLER EKLENMİŞTİR.

Eki Görüntüle 1042128
The Body Shop Dewberry Vücut Losyonu- 10TL (görüldüğü kadar kullanıldı, etiketin üst hizasında)
Avon Çilekli vücut spreyi- 4TL (Çilek kokusuna hassasiyetim oluştu nedense sevemiyorum.Çok az kullanıldı, etiketin üstünde seviyesi.)
Diadermine Nemlendirici Yüz Kremi-7TL (Hiç kullanılmamış,kapağı bile açılmamış durumda.)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1042140 Eki Görüntüle 1042142
The Body Shop Lily Cole serisinden Pearl Radiance Primer-15TL
Çok beğenerek aldım ama açıkçası kullanmayı beceremedim:)
Maybelline Affinitone 24H Fondöten no:21 Nude- 10TL
Çok az kullanıldı,%90ı duruyor. Yazın almıştım rengi şimdi koyu geliyor.
Essence Transparan Pudra- 5TL (az kullanıldı)
Rimmel Stay Matte Pudra 008 Cashmere- 7TL (Fotoğrafta gördüğünüz gibi az kullanıldı.
Rengi bana koyu geliyor o yüzden satıyorum, açık rengini aldım ve çok memnun kaldığım bir ürün.)
Flormar Aynalı Allık-5TL (Görüldüğü gibi logosu bile bozulmadı,çok az kullanıldı.)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1042157 $IMG_5635.jpg
Marks&Spencer'dan almıştım, aromaları güzel ama kalıcılığı pek iyi değil, sadece denedim,aldığım gibi duruyor.Her birinin fiyatı: 3TL
3lü set halinde almak isterseniz toplam fiyat:8TL

Eki Görüntüle 1042128
The Body Shop Dewberry Vücut Losyonu- 10TL (görüldüğü kadar kullanıldı, etiketin üst hizasında)
Avon Çilekli vücut spreyi- 4TL (Çilek kokusuna hassasiyetim oluştu nedense sevemiyorum.Çok az kullanıldı, etiketin üstünde seviyesi.)
Diadermine Nemlendirici Yüz Kremi-7TL (Hiç kullanılmamış,kapağı bile açılmamış durumda.)

Diadermine Nemlendirici Yüz Kremi-7TL (Hiç kullanılmamış,kapağı bile açılmamış durumda.)[/QUOTE]
bunu istiorum canım :1:

Eki Görüntüle 1042140 Eki Görüntüle 1042142
The Body Shop Lily Cole serisinden Pearl Radiance Primer-15TL
Çok beğenerek aldım ama açıkçası kullanmayı beceremedim:)
Çok az kullanıldı,%90ı duruyor. Yazın almıştım rengi şimdi koyu geliyor.
Rimmel Stay Matte Pudra 008 Cashmere- 7TL (Fotoğrafta gördüğünüz gibi az kullanıldı.
Rengi bana koyu geliyor o yüzden satıyorum, açık rengini aldım ve çok memnun kaldığım bir ürün.)
Flormar Aynalı Allık-5TL (Görüldüğü gibi logosu bile bozulmadı,çok az kullanıldı.)

bunları benim için ayırırmısın

bunları benim için ayırırmısın

Tabi kiii, Diadermine yüz kremi ve bu 2 ürün Nergis Hanım için ayrılmıştır :46:

$IMG_5638.jpg $IMG_5637.jpg

The Body Shop Lipstick Ruj no:54 - 9TL (2 defa kullandım ve bana yakışmadığına karar verdim)

$IMG_5639.jpg
NYC 16saat kalıcılık vaat eden Lip Stain.No:495-Endless Spice - 9TL (çok az kullandım.)

$IMG_5653.jpg $IMG_5654.jpg
$IMG_5655.jpg $IMG_5656.jpg

Ojelerin her biri 1 TL.
En çok kullanılmış olan Golden Rose, o da fotoğrafta gördüğünüz kadar kullanıldı. Geri kalanların %90ından fazlası duruyor.

$IMG_5640.jpg
Rossmann'dan aldığım Rival de Loop marka rujlar
açık pembe-2,5TL
cookies-2,5TL
Dış ambalajı soyulmuş dursa da iki ruj da en fazla 3 kere kullanıldı.

$IMG_5641.jpg $IMG_5642.jpg
Soldaki Lip Smacker dükkanından almıştım, jelly belly tutti frutti aromalı lip balm.-3TL
Ortadaki de Lip Smacker dükkanından limonata aromalı lip balm-3TL
(ilk ikisi çok az kullanıldı)
Sağdaki Watsons çilekli lip balm- 1TL( çilek kokusuna hassasiyetimden dolayı burada, yarısından fazlası duruyor)

$IMG_5644.jpg
Essence twilight serisinden altın parıltılı ruj.
Çok az kullandım. -3TL

$IMG_5646 (1).jpg $IMG_5648.jpg
Christian Dior Dune EDT Mini boy - 5TL
Küçük parfüm setinin içinden çıkmıştı,çok ağır geliyor bana artık bu koku, aşırı kalıcı bir parfüm. Küçücük bir damlası bile gün boyu koku bırakıyor, denemek isteyen olursa %100 orijinal ürünün küçücük minicik şişesi:))

Eki Görüntüle 1042278 Eki Görüntüle 1042280
Christian Dior Dune EDT Mini boy - 5TL
Küçük parfüm setinin içinden çıkmıştı,çok ağır geliyor bana artık bu koku, aşırı kalıcı bir parfüm. Küçücük bir damlası bile gün boyu koku bırakıyor, denemek isteyen olursa %100 orijinal ürünün küçücük minicik şişesi:))

gönderdim canım mailine bakarsın ayrıca buda benim
:8::8::8::8::8:

Back