Kızlar merhabalar. Alerjik astımım var. Atak döneminde kortizonlu inhaler alerji yaptı ve acillik oldum gece. Acil doktoru allerset yazdı. Dün akşam yatarken alayım dedim. İnternette herkes uyku yapıyor yazmış. Kesinlikle uyku yapmadı. Onu geçtim. Aradan iki saat falan geçti gözümün önünde eşyalar hareket etmeye başladı. Kilim uzuyor kısalıyor, kapı kendi içinde dönüyor. Kafam allak bullak oldu. Yürürken ayağımın altında yükseklikler var gibi. Yatağa yattım uyumaya çalışayım diye,ilacı aldıktan bir 4 saat kadar sonra yanımda bir kadın belirdi, yere eğilip birşey aldı bu senin galiba dedi. Ben orada fark ettim halüsinasyonlar yaşadığımı. Elimi uzatınca kayboldu zaten.
İlacın yan etkileri inanılmaz fazla. Halüsinasyon ciddi bir yan etki ve hemen bırakın diyor prospektüste. Hafif yan etkilerinde intahar düşüncesi var. Piyasa da bin tane antihistaminik varken neden böyle bir ilaç yazılıyor? Devlet neden bunu karşılıyor? Benzer yan etki yaşayan var mı ? Doktora gidip anlatsam mı acaba? 12 saat oldu hala sersemim, kafam aşırı bulanık.
İlacın yan etkileri inanılmaz fazla. Halüsinasyon ciddi bir yan etki ve hemen bırakın diyor prospektüste. Hafif yan etkilerinde intahar düşüncesi var. Piyasa da bin tane antihistaminik varken neden böyle bir ilaç yazılıyor? Devlet neden bunu karşılıyor? Benzer yan etki yaşayan var mı ? Doktora gidip anlatsam mı acaba? 12 saat oldu hala sersemim, kafam aşırı bulanık.