Ekran görüntülere başlasam sabaha kadar burda olurumYok canim ya konunun ekran goruntusunu atarmisin rica etsem.yada mentorla alakali bisey varmi
Tamam canimEkran görüntülere başlasam sabaha kadar burda olurumsanırım yapılacak bir şey yok, SS yapıp eklemek durumunda kalacağım. Koymazsan kendimi suçlu hissedeceğim. Mentorda bir şey yok, yine aynı markalar, referansları arttı sadece.
Banu hanım belgeler dediniz ancak sonra google sorun dediniz ?Hekimime de söyledim mentor diye ama kendisi fda diye bir amerikan sitesinden gösterdi. Mentorun 38 tane kanser vakası çıkmış nagorun 1 tane. Sizin de böyle gösterebileceğiniz belgeler yok mudur belgeler konuşuyor demiştiniz ?Linke gerek yok google a yaz cikiyo zaten.allergan nagor sorunlu mentorda israr edin
Belgeler konusuyoru ben demedimde google a bakın dedigim dogrudur.mentorun kanser vakası nerde çıkmış ben öyle birseye rastlamadim.kendi hekimimde ayni görüste.tercih elbette sizindir.Banu hanım belgeler dediniz ancak sonra google sorun dediniz ?Hekimime de söyledim mentor diye ama kendisi fda diye bir amerikan sitesinden gösterdi. Mentorun 38 tane kanser vakası çıkmış nagorun 1 tane. Sizin de böyle gösterebileceğiniz belgeler yok mudur belgeler konuşuyor demiştiniz ?
Linke gerek yok google a yaz cikiyo zaten.allergan nagor sorunlu mentorda israr edin
Pardon konu sahibi arkadaşımız demiş belgeler konuşuyor diye ben karıştırmısım. Ama ondan da cevap gelmemiş entresan şekilde. :)Belgeler konusuyoru ben demedimde google a bakın dedigim dogrudur.mentorun kanser vakası nerde çıkmış ben öyle birseye rastlamadim.kendi hekimimde ayni görüste.tercih elbette sizindir.
Az evvel fda nin sitesine girdim lakin sizin yolladiginiz gorseli bulamadim.geri cagirilan ve kanser riski tasiyan protezlerin listesi ayni duruyor .Pardon konu sahibi arkadaşımız demiş belgeler konuşuyor diye ben karıştırmısım. Ama ondan da cevap gelmemiş entresan şekilde. :)
siz ondan taktırın o zamanBanu hanım belgeler dediniz ancak sonra google sorun dediniz ?Hekimime de söyledim mentor diye ama kendisi fda diye bir amerikan sitesinden gösterdi. Mentorun 38 tane kanser vakası çıkmış nagorun 1 tane. Sizin de böyle gösterebileceğiniz belgeler yok mudur belgeler konuşuyor demiştiniz ?
2019 daki yayınlanan habere göre 90 üstü vaka var bu sayı sadece avusturalya ve yeni zelanda icin gecerliBanu hanım belgeler dediniz ancak sonra google sorun dediniz ?Hekimime de söyledim mentor diye ama kendisi fda diye bir amerikan sitesinden gösterdi. Mentorun 38 tane kanser vakası çıkmış nagorun 1 tane. Sizin de böyle gösterebileceğiniz belgeler yok mudur belgeler konuşuyor demiştiniz ?
Merhaba. Bu listede kanser vakası nasıl anlaşılıyor ben anlamadım. Burada sadece capsül contraktür oluşum sayısı yazıyor.
Bu listede kanser vakasi yok zaten.arkadaşın hekimi kapsul olusumunu gostermis kendisine..kanser vakasi gorulen ve geri cagirilan implant listesi ayni mentor yokMerhaba. Bu listede kanser vakası nasıl anlaşılıyor ben anlamadım. Burada sadece capsül contraktür oluşum sayısı yazıyor.
Ne enteresan insanlarsınız, 7/24 forumdayız sanki. Az bekleyin ya da kendiniz araştırın. Yazmadığıma göre demek ki müsait değilim, değil mi? Sahte hesaplarla gelip sadece bana yazıp yokluğumda bana laf sokmanızı görüyorum.Pardon konu sahibi arkadaşımız demiş belgeler konuşuyor diye ben karıştırmısım. Ama ondan da cevap gelmemiş entresan şekilde. :)