Allergan Arion Nagor protezlere dikkat

Yok canim ya konunun ekran goruntusunu atarmisin rica etsem.yada mentorla alakali bisey varmi
Ekran görüntülere başlasam sabaha kadar burda olurum sanırım yapılacak bir şey yok, SS yapıp eklemek durumunda kalacağım. Koymazsan kendimi suçlu hissedeceğim. Mentorda bir şey yok, yine aynı markalar, referansları arttı sadece.

Tamam canim

POLYTECH PROTEZLERI 1.

Eklentiler

• 89D3E0DB-9FF1-49D5-9E4C-8A9BD8C47733.png
    536,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 96A11360-19EC-4370-A8A6-6D64344B28FF.png
    537,6 KB · Görüntüleme: 42
SEBBIN PROTEZLERI

Eklentiler

• 9BDA24C9-3C73-40A2-8B5C-5FFCA69961E3.png
    242,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 00A2A041-B788-492E-ACB0-63461F58C210.png
    262,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 687CB113-5B6E-4520-B2D0-6EFD0211E194.png
    176 KB · Görüntüleme: 53
Linke gerek yok google a yaz cikiyo zaten.allergan nagor sorunlu mentorda israr edin
Banu hanım belgeler dediniz ancak sonra google sorun dediniz ?Hekimime de söyledim mentor diye ama kendisi fda diye bir amerikan sitesinden gösterdi. Mentorun 38 tane kanser vakası çıkmış nagorun 1 tane. Sizin de böyle gösterebileceğiniz belgeler yok mudur belgeler konuşuyor demiştiniz ?

Belgeler konusuyoru ben demedimde google a bakın dedigim dogrudur.mentorun kanser vakası nerde çıkmış ben öyle birseye rastlamadim.kendi hekimimde ayni görüste.tercih elbette sizindir.

Belgeler konusuyoru ben demedimde google a bakın dedigim dogrudur.mentorun kanser vakası nerde çıkmış ben öyle birseye rastlamadim.kendi hekimimde ayni görüste.tercih elbette sizindir.
Pardon konu sahibi arkadaşımız demiş belgeler konuşuyor diye ben karıştırmısım. Ama ondan da cevap gelmemiş entresan şekilde. :)

siz ondan taktırın o zaman
2019 daki yayınlanan habere göre 90 üstü vaka var bu sayı sadece avusturalya ve yeni zelanda icin gecerli
Countries such as France, Canada and the Netherlands have already taken action against the Allergan brand of textured implants.

Though other countries took steps to ban the implants earlier this year, the FDA was slower in its decision.

Pardon konu sahibi arkadaşımız demiş belgeler konuşuyor diye ben karıştırmısım. Ama ondan da cevap gelmemiş entresan şekilde. :)
Ne enteresan insanlarsınız, 7/24 forumdayız sanki. Az bekleyin ya da kendiniz araştırın. Yazmadığıma göre demek ki müsait değilim, değil mi? Sahte hesaplarla gelip sadece bana yazıp yokluğumda bana laf sokmanızı görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…