Allen carr

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
Arkadaşlar merhaba aylardır sigarayı bırakmak istiyorum ama cesaret edemiyorum dün akşam eşimle oturduk allen carr videosubu izledik oooo nasıl bir heves doğru soyluyo falan 🤣 bugün berbat bir gündü hep gergin hep stresli 3 yaşında oğlum bile gözüme batar durumda ekşi sözlükte falan baktım millet izleyip hiç zorlanmamış ben de mi bir acayiplik var çok zorlaniyorum

22 yil ictim.1 bucuk yil once biraktim.Ama her gunum hala mucadele ile geciyor.Bu basligi okuyunca bile burnuma sigara kokusu geldi.Birakanlar bir sure sonra kokusundan tiksiniyorum falan diyorlar ama ben hic tiksinmiyorum.
Bende bıraktım hamile kalmak icim simdi sigara kokusu gelince nefesim tikaniyor bogulacak gibi oluyorum ama ben 4 yil ictim birakmakta cok kolay oldu 😁

Bende bıraktım hamile kalmak icim simdi sigara kokusu gelince nefesim tikaniyor bogulacak gibi oluyorum ama ben 4 yil ictim birakmakta cok kolay oldu 😁

Sigaranin etkisi bunyeye gore farklilik gosteriyor.Kimisi Allen Carrla birakiyor kimisi ilacla birakamiyor.Kimisi birakiyor hic aklina gelmiyor kimisi 5 sene birakip tekrar baslayabiliyor.Demek istemem buydu.

22 yil ictim.1 bucuk yil once biraktim.Ama her gunum hala mucadele ile geciyor.Bu basligi okuyunca bile burnuma sigara kokusu geldi.Birakanlar bir sure sonra kokusundan tiksiniyorum falan diyorlar ama ben hic tiksinmiyorum.
Bende 14 yıldır hiç ara vermeden içtim hamileyken emzirirken bile içtim şu video ile çok kolay falan dediler ama hiç öyle değilmiş tüm gün aklımdan çıkmadı malesef ıns geçer bugün 1 bardak bile alıp yerine kaldırmadım moralim çok bozuktu

Ilk dinleyince uzaya araç göndercem kadar güçlü hissetmiştim kendimi şuanda bir kedi gibiyim :KK43:( cok
Gulsem mi uzulsem mi bilemedim.
Çocuk istiyorum ve o gelmeden bedenimin arınması gerek diye düşünüyorum. Çünkü uzun sürede atılıyormus nikotin vücuttan.
Zararlarini biliyorum ama birakmayi denemeye bile gucum yok gibi hissediyorum umarim bu video bunu basarir cok istiyorum ya da kendimi mi kandiriyorum bilmiyorum. Acaba ek olarak nikotin bandi alsak nasıl olurm çok yoksunluk cekmeden yavas yavaş biraksak

Gulsem mi uzulsem mi bilemedim.
Çocuk istiyorum ve o gelmeden bedenimin arınması gerek diye düşünüyorum. Çünkü uzun sürede atılıyormus nikotin vücuttan.
Zararlarini biliyorum ama birakmayi denemeye bile gucum yok gibi hissediyorum umarim bu video bunu basarir cok istiyorum ya da kendimi mi kandiriyorum bilmiyorum. Acaba ek olarak nikotin bandi alsak nasıl olurm çok yoksunluk cekmeden yavas yavaş biraksak
Bu vide o nikotin bandına da karşı izlediniz mi bilmiyorum ama mutlulukla sigarayı birakcaksiniz diyo ama hiç mutlu değilim 😥😥😥 bence de bırakın sigarayı bebekten önce ben bırakamadım ama çok azatmistim günde 2 veya 3 tane içtim

Bu vide o nikotin bandına da karşı izlediniz mi bilmiyorum ama mutlulukla sigarayı birakcaksiniz diyo ama hiç mutlu değilim 😥😥😥 bence de bırakın sigarayı bebekten önce ben bırakamadım ama çok azatmistim günde 2 veya 3 tane içtim
Yok izlemedim daha bu gece izlemeyi düşünüyorum kismetse. Eşli birakmak lazim sanki birde biri biraksin biri içsin cani seker insanın

Ben de bir ara 3 ay hic icmemistim ve bu 3 ayı kararliligimla götürdüm diyebilirim sonlara dogru yenildim istegime.O videoya gore 3 gunmus nikotin bagimliligini yenmek asil ugrastigimiz nokta psikolojik bagimlilik ona yenilmemek lazim.O donemde ben.ne zamam sigara isteği gelse su ictim bagimliligimi suya yonelttim ve ise yaramisti sizede tavsiye ederim.Bu ara benim gene niyetim var birakmaya ve tek umudum su.Ilk biraktigimda uykumdan uyaniyordum kriz geliyordu su felan nafile ama 1 haftadan sonra su ciddi anlamda ise yaramisti.

X