allbres lotion

dewey

kozmetikasigi.blogspot
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.007
13
68
arkadaşlar bugün aktara gittim sordum hangi yağı önerirsinz filan diye

yağlardan kalıcı sonuç alamazsın ama krem istiosan allbres lotion ı dene,çok yoğun oyzden çok az kullanıosun,1ay sonra bitince 10gün bekliosun sonra bi kutu daha alıp onuda 1ay kullanınca tam sonucu alcaksn dedi

kullananlar var mı ne diyolar krem hakkında dedim

göğüs büyütmeyle ilgili yok sattığımız hatta tek sattığımız ürün bu çok memnunlar gerçekten kullanan devam eden çok dedi.

yalnız avcum kadar krem 40milyon.kullanan var mı bunu arkadaşlar?
:Saruboceq:

kdv dahil 82 liraya aldığım Allbres Lotion 60 ml'ı 10 gündür kullanıyorum. küçücücük göğüslerim var ve düpdüz bi görüntüm vardı. şu an hatları belirginleşti sanki azcıcık dolgunlaştı. ama kutusu küçücük hemen bitiyo. acaba büyümeyi görebilecekmiyim mirmirmirmir

arkadasım bu doktor ne doktoru acba,hayret doktorlar böle şeleri önermezlerdi nasıl oldu da önermişler...enerjik hatun adlı arkdsm normalde kac beden sütyen gyiorsun ve bu kremden snra tam olark nasl bi degsm oldu?

arkadasım bu doktor ne doktoru acba,hayret doktorlar böle şeleri önermezlerdi nasıl oldu da önermişler...enerjik hatun adlı arkdsm normalde kac beden sütyen gyiorsun ve bu kremden snra tam olark nasl bi degsm oldu?

bence iice araştırmak lazım sağlık sonuçta güzellik uğruna sonradan sıkıntılar ortaya çıkmasın holybra içinde geçerli bu konular bence hassas ama kremin içeriği konusunda alerjik durum ortaya çıkmasın silikon olan holybra bambu lifi ya bence bambu lifinden birçok malzeme var korseler çatlak gideri serumlar felan kullandıktan sonra etkisine göre yazınki ona göre hangisini alacağımı karar verebileyyiiim

o kadar çok ürün varkı inannın kafam karıştı ne yapıcağımı bılmıyorum tam karar verıyorum hadıı bı yaz işe yaramadı dıye vazgecıyorum holybra baktınızmı hıç aslında en mantıklı o geldı bana ama bazı arkadaşlarda işe yaramamış. bilmiyorumkismile

kullanalı neredeyse 2 hafta olacak ama değişimleri gözlemleyebiliyorum, hatlandı yuvarlandı ileri çıkar gibi bişiler bişiler oldu :) bende dolgulu destekli 75 bile dandirik duruyodu. gidip aynı sütyenin 80ini aldım. tahta gibi dümdüz olan üst tarafımda artık bişeyler var inanmıyorum ama göğüs çatalı dedikleri olayı görmekde ne kadar ilginç, insanın kendine güveni geliyo be bilmiyorum herkeste aynı şey olmayabilir. tek sıkıntım krem küçücük çabuk bitiyo. bi de pahalı.. değer mi diye düşünüyorum. sanırım değer ya..

acaba geçici mi bu dabilmiyorumkismile

nerdeyse 1 ay oldu. kullanım talimatına göre 1 ay olunca 10 günlük ara vermem gerek. 1 hafta kullanmayıp geri başlıycam. bu arada daha önceden bana 82 liraya patlayan bu kremi, başka yerden 90 liraya 2 adet aldım. ilkinde kazıklandım yani :) neyse.. sonuç olarak bu kremin yaptığı olay göğüs büyütmek gibi değil. yuvarlaklık ve dolgunluk kazandırmak. göğüslerim düz tahta gibiydi yuvarlandı şekil aldı. benim için iyi oldu. şu an düşündüğüm olay ise allbresin tabletini alıp onu denemek. bi yandan tablet bi yandan krem kullanmayı düşünüyorum.

ben albress losyondan 2 solusyon kullandım. göğüslerimin sarkıklığından dı hep şikayetim boşuna dert etmişim.şuan oldukça toparlandılar bir kaç hafta ara verip tekrar kullanayımki kalıcı olsun diye düşünüyorum kalıcı olsun tek yeterki ben parasına razıyım. giydiğin kıyafeti göğüs gösteriyor öyle değilmiiii

Harıcı kullanımda etkı mekanızması nasıl? dısarıdan surulen bırseyle gogusler nasıl buyur?

Sürekli yağlarla kremlerle büyütenler oldugunu görüyorum.Kısa bir dönem denedim, 1,5 cm büyüdüğünü gözlemledim.Üçengeç oldugum için bıraktım birde yaz sıcakları falan uğraşamadım.fakat forum sitelerinde rastlıyorum. bu psikolojikte olabilir çünkü insan kendini çok yoğunlaştırıyor.ama 1 2 cm olsada büyüyorlar işte.
Ayrıca dışarıdan sürülen ürün neden etki etmesin ki.. bu tüyler için bile geçerliyken hemde. o olaydada aynı dışardan serumları sürüyorsun deri altına giriyor azaltıyor. göğüs olayındada yağlar,kremler gözeneklerimizden deri altına giriyor. ve çoğu bitkilerden oluştugu için ordaki kan dolaşımınıartırıyor vs. vs.

tamam ıste kan dolasımını arttırıyor...kan dolasımını sureklı orda arttırabılırmısınız? bu gecıcı bır etkıdır ve urunu bıraktıgınızda eskı halıne gelıcektır. o dedıgınızde gogus buyumesı degıl gogus sıskınlesmesıdır.benım spoylemek ıstedıgım su. gogus buyuten urunler sadece kapsuldur. yanı dahılı alınır ve bunlarda sakıncalıdır.cok hemde

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…