arkadasım bu doktor ne doktoru acba,hayret doktorlar böle şeleri önermezlerdi nasıl oldu da önermişler...enerjik hatun adlı arkdsm normalde kac beden sütyen gyiorsun ve bu kremden snra tam olark nasl bi degsm oldu?
arkadasım bu doktor ne doktoru acba,hayret doktorlar böle şeleri önermezlerdi nasıl oldu da önermişler...enerjik hatun adlı arkdsm normalde kac beden sütyen gyiorsun ve bu kremden snra tam olark nasl bi degsm oldu?
gogus buyutucu hıcbır urun kullanmayın!!
yan etkisi olabilir haklısın belki ama şuvar harici kullanıyorsun o yüzden içim rahat. hap fln olsa diyeceksinki hormonları etkiler
Harıcı kullanımda etkı mekanızması nasıl? dısarıdan surulen bırseyle gogusler nasıl buyur?
Sürekli yağlarla kremlerle büyütenler oldugunu görüyorum.Kısa bir dönem denedim, 1,5 cm büyüdüğünü gözlemledim.Üçengeç oldugum için bıraktım birde yaz sıcakları falan uğraşamadım.fakat forum sitelerinde rastlıyorum. bu psikolojikte olabilir çünkü insan kendini çok yoğunlaştırıyor.ama 1 2 cm olsada büyüyorlar işte.
Ayrıca dışarıdan sürülen ürün neden etki etmesin ki.. bu tüyler için bile geçerliyken hemde. o olaydada aynı dışardan serumları sürüyorsun deri altına giriyor azaltıyor. göğüs olayındada yağlar,kremler gözeneklerimizden deri altına giriyor. ve çoğu bitkilerden oluştugu için ordaki kan dolaşımınıartırıyor vs. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?