- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
Allah yardimciniz olsun. Bence siz bu yasında bile olanları büyük bir olgunlukla karsilayan kizinizin varlığı icin sükredin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama netleşmişti tamam dedi araştırdı kaçta çıkacağımıza bile karar verdi ara ara sadece mırıldanıyodu o gün koptu işte alışverişe çıkalım deyinceactırma kutuyu söyletme kötüyü,sız böle olacğaını bıldığınız halde kızınıza bunu yaşatan sızsınız,eşiniz değil,bunu önce eşinizle görüşüp netleşınce kızınıza söylemelıydınız,bence böle bişrye ıçın boşanılmaz,ama başka birşey varsa bılemem
derdini anlatmayı beceremeyen, her konuşmayı bağıra çağıra çözmeye çalışan erkekler var. bizimkiler de yapıyor bazen, forumda çokça örneği mevcut.tabi bu kadar bilinçli bi anne düşünemez demi kocasına "kızım mutlu olsun ben denize falan girmem yeter ki birlikte bişeyler yapalım" demeyi.
öncelikle teşekkür ederim bütün ayrıntısıyla düşündüğün için..evet ben çocuğum için her türlü konuşmayı denedim ama direk kavgaya dönüştü..eşim ne dedi diye sormuşsunya cnm eşim net mantıklı birşey demiyorki karabalık olur ne gerek var seneye gideriz falan gb.saçma sapan laflar anlam veremiyorum ben sadece onun gerikafalılığına veriyorumderdini anlatmayı beceremeyen, her konuşmayı bağıra çağıra çözmeye çalışan erkekler var. bizimkiler de yapıyor bazen, forumda çokça örneği mevcut.
o söylemiştir ama eşi kim bilir ne dedi. bağırdı, konuyu kapattı ama 'kıskanırım' diyemedi belki. -kıskanç biri de olmayabilir bu arada, sadece örnekti- küfür etmesi elbet hoş bir şey değil.
benim tepkim, eğer sıkıntı yalnızca buysa; boşanmaya kadar gitmemesi. tatile gidilmemesinin sebebi irdelenmeli. psikolojik olarak.
konu sahibine sordum eşin ne dedi diye, yanıt vermedi.
ama sizin tepkinizi anlamadım.