• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahtan bul koca müsvettesi

He ya.

Hem tatile goturme, hem tek gitmelerine izin verme.
Coluk cocuk sahibi ol, hala kocadan baska bir de kendi ailene hesap ver.
Zor ismis velhasil.
aileye hesaptan kurtulamayacak varsa zaten...yok yok kandil günü yeni polemik oluşturmayayım..kadının çocuğu 5 yaşında hala ya kocaya ya aileye hesap derdinde yazık..

ilk konularını okudum nişanlıyken de çok mutsuzmuşsun ayrıl diyenler olmuş evlenmişsin sonraki konular da böyle 5 sene yeterli bi süre bence bir şey değişmmemiş yazdıklarına göre konuşuyorum tabiki bence artık hayatını kendin ve çocuğun için yaşamaya başla annem babam ne der babamın dırdırı kocamın bilmem nesi diye değil hayata kaç sefer gelceksinki böyle bi hayat geçirmek istiyo musun gerçekten bunları düşün deriiin deriin düşün sonra da kararını ver kimse seni üzemez kimsenin buna hakkı yok küçük kızının ettiği dua aslında her şeyi açıklıyor

ilk konularını okudum nişanlıyken de çok mutsuzmuşsun ayrıl diyenler olmuş evlenmişsin sonraki konular da böyle 5 sene yeterli bi süre bence bir şey değişmmemiş yazdıklarına göre konuşuyorum tabiki bence artık hayatını kendin ve çocuğun için yaşamaya başla annem babam ne der babamın dırdırı kocamın bilmem nesi diye değil hayata kaç sefer gelceksinki böyle bi hayat geçirmek istiyo musun gerçekten bunları düşün deriiin deriin düşün sonra da kararını ver kimse seni üzemez kimsenin buna hakkı yok küçük kızının ettiği dua aslında her şeyi açıklıyor
inan şuan o geçiyor aklımdan sağlığımdan olucam düşünmekten baba ne kadar konuşursa konuşsun benim sağlığımdan önemli değil böyle düşünüyorum ama çokta korkuyorum ya off..

inan şuan o geçiyor aklımdan sağlığımdan olucam düşünmekten baba ne kadar konuşursa konuşsun benim sağlığımdan önemli değil böyle düşünüyorum ama çokta korkuyorum ya off..
ben hala anlamadım neden gitmek istemiyor
para yönünden mi yoksa köye gitme sevdası falan mı var
annenizi alıp gitseniz küçük yavrucak üzülmese
bu ne böyle yaaa!!!

keske cocugunuz boyle seylere tanık olmasa canım ya allah bagıslasın cimcimeyı
uzulmeyın.. haklısınız kesınlıkle ama huzurunuz kacmasın .

Çocuğunuzun hevesi, mutluluğu her şeyden daha önemli. Hadi siz eşinizin sürekli hevesini kursağınızda bırakmasına alışmışsınızdır ya da sürekli sizi böyle hayal kırıklığına uğratmasına. Ama yavrunuz daha doğru düzgün farkında değil ki olayların. Kıyamam heveslenmiş çocuk haliyle, ben kızımı evladımın üzülmesini kabullenemezdim sanırım.

Zaten diğer üyelerde demiş. Uzak bir yere olmasa dahi birkaç günlük yakın illere kızınızla beraber kaçamak yapın. İkinize de değişiklik olur. Eğer çok sorun olacağını düşünüyorsanız hiç gidememektense annenizi de alın yanınıza hep beraber gidin.

ayy yavrum benim dua ettim demiş bide :( aynı benim babamda öyle..
geçen bende annemle gitcektik o da kursağımızda bırkatı hevesimizi olmaz olasıca:KK61::KK62::KK34::KK34:

Kızının yanında böyle erkeklenen öküz kocana birşey demiyorum kandil günü ama kızına burnumun direği sızladı.2 gün bile olsa insan evladı için yapar.İşten bazen öyle yorgun geliyorum ki ama oğlum elinde araba hadi anne oynayalım deyince bile kıyamıyorum o yavrucaga nasıl kıymış hadi kıydın adam gibi konuş kozalak

Allah yardimciniz oksun, bu mubarek gunde esinizin gonlunu size karsi yumusatsin. insanin ailesinden onemli neyi olabilir ki. hem de gul gibi bur evlat vermissiniz ona. dilerim pisman olur hic kufurunu kotu sozunu duymazsiniz bundan sonra :(

tatile gitmiyorsunuz diye mi boşanacaksınız?

akıllı mı akıllı da bir kızınız var. hakime ne diyeceksiniz?

adam belki erkekler sağınızı solunuzu görücek diye kıskanıyor. sebep olarak ne diyor?

Keşke siz anne ve baba kızınızın olgunluğunda olsanızda o yavrucağın yanında böyle konuları tartışmasaydınız, yazık ya çocuğun maruz kaldığı durumu bak, psikolojisi sarsılacak.

tatile gitmiyorsunuz diye mi boşanacaksınız?

akıllı mı akıllı da bir kızınız var. hakime ne diyeceksiniz?

adam belki erkekler sağınızı solunuzu görücek diye kıskanıyor. sebep olarak ne diyor?

tabi bu kadar bilinçli bi anne düşünemez demi kocasına "kızım mutlu olsun ben denize falan girmem yeter ki birlikte bişeyler yapalım" demeyi.

kızınızla konuşup babasına bir de onun demesini söyleyin.belki o söyleyince dayanamaz fikri değişir.yada babana tatile gitmemizi iptal etti diye küsmüş gibi yapalım deseniz belki kızı için kabul eder.

Back
X