- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
Neden götürmek istemiyormuş sebep olarak neyi gösteriyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aileye hesaptan kurtulamayacak varsa zaten...yok yok kandil günü yeni polemik oluşturmayayım..kadının çocuğu 5 yaşında hala ya kocaya ya aileye hesap derdinde yazık..He ya.
Hem tatile goturme, hem tek gitmelerine izin verme.
Coluk cocuk sahibi ol, hala kocadan baska bir de kendi ailene hesap ver.
Zor ismis velhasil.
inan şuan o geçiyor aklımdan sağlığımdan olucam düşünmekten baba ne kadar konuşursa konuşsun benim sağlığımdan önemli değil böyle düşünüyorum ama çokta korkuyorum ya off..ilk konularını okudum nişanlıyken de çok mutsuzmuşsun ayrıl diyenler olmuş evlenmişsin sonraki konular da böyle 5 sene yeterli bi süre bence bir şey değişmmemiş yazdıklarına göre konuşuyorum tabiki bence artık hayatını kendin ve çocuğun için yaşamaya başla annem babam ne der babamın dırdırı kocamın bilmem nesi diye değil hayata kaç sefer gelceksinki böyle bi hayat geçirmek istiyo musun gerçekten bunları düşün deriiin deriin düşün sonra da kararını ver kimse seni üzemez kimsenin buna hakkı yok küçük kızının ettiği dua aslında her şeyi açıklıyor
ben hala anlamadım neden gitmek istemiyorinan şuan o geçiyor aklımdan sağlığımdan olucam düşünmekten baba ne kadar konuşursa konuşsun benim sağlığımdan önemli değil böyle düşünüyorum ama çokta korkuyorum ya off..
belli bi sebebi yok bu bekarlığındada ailesiyle hiç tatile gitmemiş tek gitiği yer kaplıcalar alışkın değilmiş ne bileyim saçmalıyo işteNeden gelnek istemiyormus sebeb neymis ?
Yerinde olsam alir kizimi kendim giderdim ..
tatile gitmiyorsunuz diye mi boşanacaksınız?
akıllı mı akıllı da bir kızınız var. hakime ne diyeceksiniz?
adam belki erkekler sağınızı solunuzu görücek diye kıskanıyor. sebep olarak ne diyor?