- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
alıp kızınızı anne kız tatil yapamaz mısınız?insan çocuğunun karısının hevesini bu derece kursağında bırakırmı bu derece burnundan getirirmi?bir şeyide bizim için yap be adam..kızım 5 yaşında evlendik evleneli ilk kez tatil planları yaptık benim zorumla kızımda bende okadar hevesliydikki ama o her fırsatta gitmesekmi şöyleymiş böyleymiş içim hiç atmıyo seneyemi kalsa hep böyle konuşmalar yaptı ben de her defasında olmaz ya çok istiyoruz kızda hevesli hadi kırma bizi falan diye diye geçirdim günleri ama dün büyük kavga sırf gitmemek için anlamıyorum ya ne varki tatil yapmakta bu derece batan..o yavruma gitmicez kızım dedim üzüldü ama belli etmedi okadar olgun davrandiki bebeğim..sonra küfürler hakaretler konuştu konuştu konuştu....kızım o konuşurken diyorki anne ben dua ettim babamın sesi kısılsın sen duyma kötü laflarını diyo içim yandı o an..hayattan bıktırdı beni inanın kurtulayım diye okadar dua ettimki..boşanmak diyeceksiniz şimdi biliyorum ama oda benim için okadar zorki babamın dırdırı hiç bitmeyecek hiç huzur vermeyecek off offf...
hayret bi şey.insan çocuğunun karısının hevesini bu derece kursağında bırakırmı bu derece burnundan getirirmi?bir şeyide bizim için yap be adam..kızım 5 yaşında evlendik evleneli ilk kez tatil planları yaptık benim zorumla kızımda bende okadar hevesliydikki ama o her fırsatta gitmesekmi şöyleymiş böyleymiş içim hiç atmıyo seneyemi kalsa hep böyle konuşmalar yaptı ben de her defasında olmaz ya çok istiyoruz kızda hevesli hadi kırma bizi falan diye diye geçirdim günleri ama dün büyük kavga sırf gitmemek için anlamıyorum ya ne varki tatil yapmakta bu derece batan..o yavruma gitmicez kızım dedim üzüldü ama belli etmedi okadar olgun davrandiki bebeğim..sonra küfürler hakaretler konuştu konuştu konuştu....kızım o konuşurken diyorki anne ben dua ettim babamın sesi kısılsın sen duyma kötü laflarını diyo içim yandı o an..hayattan bıktırdı beni inanın kurtulayım diye okadar dua ettimki..boşanmak diyeceksiniz şimdi biliyorum ama oda benim için okadar zorki babamın dırdırı hiç bitmeyecek hiç huzur vermeyecek off offf...
yok o olmaz bnm ailem açısıdanda ters bakarlarRabbim yardımcın olsun...kızının yanında nasıl bu şekilde konuşabilir....terbiyesiz...
al kızını ikiniz gidin tatile olmaz mı...
yoo maddi durum gayet iyi zaten evde para hesabı falan bana ait onlarda bi sıkıntı yokhayret bi şey.
tatil yapmak istememesinde ne gibi bi sebep var
maddi mi ne?
neden küfür edip kavga etmeye başladı durduk yerde.
afedersin ters olan ne kızını alıp tatile götüren bir anne ne tür bir Ahlaksızlığın içine girebilir ki..yok o olmaz bnm ailem açısıdanda ters bakarlar
insan çocuğunun karısının hevesini bu derece kursağında bırakırmı bu derece burnundan getirirmi?bir şeyide bizim için yap be adam..kızım 5 yaşında evlendik evleneli ilk kez tatil planları yaptık benim zorumla kızımda bende okadar hevesliydikki ama o her fırsatta gitmesekmi şöyleymiş böyleymiş içim hiç atmıyo seneyemi kalsa hep böyle konuşmalar yaptı ben de her defasında olmaz ya çok istiyoruz kızda hevesli hadi kırma bizi falan diye diye geçirdim günleri ama dün büyük kavga sırf gitmemek için anlamıyorum ya ne varki tatil yapmakta bu derece batan..o yavruma gitmicez kızım dedim üzüldü ama belli etmedi okadar olgun davrandiki bebeğim..sonra küfürler hakaretler konuştu konuştu konuştu....kızım o konuşurken diyorki anne ben dua ettim babamın sesi kısılsın sen duyma kötü laflarını diyo içim yandı o an..hayattan bıktırdı beni inanın kurtulayım diye okadar dua ettimki..boşanmak diyeceksiniz şimdi biliyorum ama oda benim için okadar zorki babamın dırdırı hiç bitmeyecek hiç huzur vermeyecek off offf...
off offfyok o olmaz bnm ailem açısıdanda ters bakarlar
yok o olmaz bnm ailem açısıdanda ters bakarlar
Siz kendinizi bildikten sonra kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz.yok o olmaz bnm ailem açısıdanda ters bakarlar
e o zaman eşinizin sıkıntısı ne.yoo maddi durum gayet iyi zaten evde para hesabı falan bana ait onlarda bi sıkıntı yok
aynen bera şahin paradise caprise gold(yanlış yazmış olabilirim)bi düzine mutaassıp otel mevcutSiz kendinizi bildikten sonra kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz.
Bayanlara ozel havuzlari olan oteller var mesela. Boyle bir tatil yapabilirsiniz.
daha çok kavga çıkaracak ozaman tek gitmemize falan izin vermezNe ailenizi ne kocanızı takmayın. Kızınızın iyiliği için onu alıp birkaç günlüğüne gidin bir yerlere. Biz gidiyoruz dediğinizde muhtemelen o da gelir zaten sizinle.
He ya.aynen bera şahin paradise caprise gold(yanlış yazmış olabilirim)bi düzine mutaassıp otel mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?