1 yıldır çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyordu.çok şükür ilk aşılamam tuttu.bu sayfalara sürekli girip benim gibi pko hastalarından umut arıyordum.canım arkadaşlarım hepiniz için dua ediyorum sabır edin allah dualarımızı bir bir kabul ediyor.7 aylık tedavimde sonuca ulaştım ama sabırla,umutla.allah isteyen herkese versin.
1 yıldır çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyordu.çok şükür ilk aşılamam tuttu.bu sayfalara sürekli girip benim gibi pko hastalarından umut arıyordum.canım arkadaşlarım hepiniz için dua ediyorum sabır edin allah dualarımızı bir bir kabul ediyor.7 aylık tedavimde sonuca ulaştım ama sabırla,umutla.allah isteyen herkese versin.
çok güzel,en güzel bişeyy...allah im bizlere de nasip etsin inşallah.benimde 2 ayim kaldi ,doğal yolla olmazsa aşilama olacak,bakalimmm,olsunda hayirlisiyla...
sevilaycım çok saol cnm ve diğer arkadaşlarım.allah hepimizin sesini duyuyor ve karşılığını veriyor.sizlere bir yerlerlerden umut olduysam ne mutlu.darısı hepiniizn başına dualarım sizinle.
beni çok mutlu ettiniz hepinize teker teker teşekkürler sizlerden bu güzel tebrikleri okumak beni çok sevindirdi.allah hepiniizn yardımcısı olsun.hepiniizn hamile kalacağına inanıyorum allah hepimize hayırlısını versin.