Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

Desenleri fazla geldi aslışım,
Ben pek hoşlaşmıyorum böle desenlerle de :kedi:
Ama önemli olan senin içine sinmesi meleğimm. opuyorumnanaktan

Evet tatlışım sen sadelikten yanasın yerimseniben
ben düz renkte severim ama eğer kumaşı satense desenli tercihimdir canım o yüzden hoşuma gitti yerimseniben

buda güzel sağdakiniin renkleri daha ağır gibi sanki yerimseniben
ama yinede içime sinmedi sanki ben hala aramadayım sırnaşık şey

yok canım bende daha aramadayımda bulduklarımı paylaşıyorum fikirlerinz önemli çnkü bnm içn :1hug:
izlemeye alıyorum gittigidiyoda beyendiklerimi :jeyyar:
sonradan tekrar bakıcam

Sorun değil önemli olan aramıza katılmanız kaydirigubbakcemile5
hazanın ablası bizimde ablamız sayılır :1hug:

kızlar yanlız bi sorun var ben daha bu sitenin acemisiyim aradıklarımı bulmambiraz zamanımı alıyo nasılsın tatlıma.s.

kızlar yanlız bi sorun var ben daha bu sitenin acemisiyim aradıklarımı bulmambiraz zamanımı alıyo nasılsın tatlıma.s.

ilk zamanlar bizde öyleydik kaydirigubbakcemile3
yukarıda sağda seçenekler var ordan konuya abone ol dersen
kullanıcı paneline her tıkladığında konuya ulaşabilirsin kaydirigubbakcemile5

ne kusuru ablacıkk..geldin ya önemli olan o :asigim:
nasılsın?

saol canım iyiyim sen nasılsın anlaşılan sizinde telaşlarınız var inş sizde en kısa zamanda kavuşursunuz aşklarınıza hazanın azıcık zamanı kaldı kavuşmaya sıra sizde hayırlısıyla inşa.s.

hazanım canım cumartesi mehmetlere yemeğe gidiyomuşuz annesi aramış çağırmış tatlım

kızlar biraz kendimi tanıtıyım sizlere:ben evliyim iki dünya tatlısı kızım var ve deli gibi aşık olduğum sevdiğim (sevildiğim)eşe sahibim

kızlar biraz kendimi tanıtıyım sizlere:ben evliyim iki dünya tatlısı kızım var ve deli gibi aşık olduğum sevdiğim (sevildiğim)eşe sahibim

Allah bağışlasın evlatlarınızı :1hug:

Ne kadar güzel dilerim bizde sizler gibi mutlu oluruz :asigim:

Aha buldum sen en iyisi bunu giy puhahaha kalpli kalpli hemm :roflol:

Fiyatıda 279.00 TL' Miş Bedava verseler giyermiyim acaba eheuehue :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…