- 27 Haziran 2009
- 1.517
- 0
- 40
hazanım canım cumartesi mehmetlere yemeğe gidiyomuşuz annesi aramış çağırmış tatlım
Ben ne giyicem ki bacım yaa kafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazanım canım cumartesi mehmetlere yemeğe gidiyomuşuz annesi aramış çağırmış tatlım
saol canım iyiyim sen nasılsın anlaşılan sizinde telaşlarınız var inş sizde en kısa zamanda kavuşursunuz aşklarınıza hazanın azıcık zamanı kaldı kavuşmaya sıra sizde hayırlısıyla inşa.s.
evet ablacım çok tşk ederim inş. bende hazan gibi görebilirim o günleri :asigim: :Saruboceq:
Aha buldum sen en iyisi bunu giy puhahaha kalpli kalpli hemm :roflol:
Fiyatıda 279.00 TL' Miş Bedava verseler giyermiyim acaba eheuehue :roflol:
buda çok tatlıymış yaa
50 Tl
Bu ıçime Sindi Ama ben çok beğendim bunu şahsen opuyorumnanaktan
Görürsün Aslışım :jeyyar:
Sen anca karar vericen belli zati,
Hazırlıklara tez vakitte başla kuşum :mymeka:
evet canım çok hoş bu walla yaa yerimseniben fiyatı ne kadardı? başka rengi varmıydı?
45 Tl Canım
aaa çok iyiymişş.... :1shok: canımm linkini hatırlarsan yada bulursan bana mesaj at yaa..
rengi nasıl sence?
Lİnki bende varda zaten
ürün kapanmıştır yazıyo görmemişim :kedi:
Daha güzelini bulursun Aslışım :kedi:
Peki Ya buu :uhm:
evet canım çok hoş bu walla yaa yerimseniben fiyatı ne kadardı? başka rengi varmıydı?
45 Tl Canım
kızlar biraz kendimi tanıtıyım sizlere:ben evliyim iki dünya tatlısı kızım var ve deli gibi aşık olduğum sevdiğim (sevildiğim)eşe sahibim
uuff..şans olsa zaten bendeee :bbo:
içimede sinmişti yaaa....
beyendim yaa kapanacağı tutmuş
:uhm: :1shok: budamı bitmiş derenim yoksaaa... :uhm: :1shok:
istersen bulabiliriz aynısını ama bayağı araştırmak lazım :ecrin_bebek:
son olarak bide bunu buldum canım CADIARZU
50 TL
bu zaten diğerinin rengiydi tatlım ürün komple kapanmış hepiciğini almışlar :mymeka: