Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ
bende ıyıym btanem yarn askımı gorcem nasl ıyı olmym dmı :))[ cok sevndm dha ıı olmana btanem aaa usenmek yok kalk bakıym yarn askını gorceksn.. guzel bı gun gecırceksn mustakbel kaynvalıdenı kaynpederını gorceksn kız dha ne ıstıosn ben olsam coktan kuafordeydm uca uca gtmıstm wlla
yok canım aynı sehır allahtan o avcılarda oturuyo ben akatlarda ama 1 saat yol var yınede cok yakn degl slmlar hurmetler enısteye :)) cnm facebook varmı senn?
haklısın cnm ya... aynı sehır aynı havayı solumak dmı :) ya sen yarısmaya katılmısmıydn cıft yarısmasına sız secılmıstınz sanırm yanlsmı hatrlıyorm ben
evet canım gittim saç,kaş,bıyık,üstüme bişeyler aldım,sevgilime aldım hediye geldim sonra bide 1 saat yürüyüşe gittim yoruldum uykum da yok heyecandan :)