Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ
heeeh çok zekiyimmmm :mymeka: :mymeka: senin güzel yüreğin o nutellam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan tabe tabe yavrişim 8 mayısı yeni farkettim :1shok: :1shok: :1shok: oyyy sırnaşık şey sırnaşık şey oy sırnaşık şey sırnaşık şey :lepi: :lepi: tarihler konulmuş artıkım :hooray: :hooray: çok ama çoooooook sevindim bitanesi alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. a.s. Şeniz Şeniz
şekerparem kıyamam sana yaaaa :1hug: :1hug: hadi ara verelim,bende kahve cigara arası yaparım vereliniortak bunların arayacağı yok gibim sırnaşık şey sırnaşık şey amaaaaaan inşallaaaaaaaaaaah öle olsun :Saruboceq: :Saruboceq: dakkikalar geçtikçe rahatlıyooooom walla :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hadi lokumum sende rahatla gel yerimseniben :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
şekerparem kıyamam sana yaaaa :1hug: :1hug: hadi ara verelim,bende kahve cigara arası yaparım vereliniortak bunların arayacağı yok gibim sırnaşık şey sırnaşık şey amaaaaaan inşallaaaaaaaaaaah öle olsun :Saruboceq: :Saruboceq: dakkikalar geçtikçe rahatlıyooooom walla :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hadi lokumum sende rahatla gel yerimseniben :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
çatlayacan yavrişimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman haaa geçen hastanede konuşuyoduk :icecream: :icecream: çok sakıncalıymış tutmak walla ha lmaz: lmaz: sana bişey olirse walla hasanın ahanda üstteki bu h'yi napar bilin mi kötükedihüso :roflol: :roflol: :roflol: benemcan sağlığım için kısa süre aradayız ona göre ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çatlayacan yavrişimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman haaa geçen hastanede konuşuyoduk :icecream: :icecream: çok sakıncalıymış tutmak walla ha lmaz: lmaz: sana bişey olirse walla hasanın ahanda üstteki bu h'yi napar bilin mi kötükedihüso :roflol: :roflol: :roflol: benemcan sağlığım için kısa süre aradayız ona göre ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hımmmm önceki msjın için benden özetler yerimseniben ailem iyidir canısım,çanta olayı nanay ohaoldumsmile ohaoldumsmile mağaza dışında görüntüdeler ama çanta belli belirsiz komiser size iftira davası açar fela diyince bıraktık peşini Allahından bulsunlar ne diyelim kötükedihüso sağlık durumları felanda iyi bizimkilerin :Saruboceq: :Saruboceq: umudum ben aynı yoğunlukta devam kuzummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sorunlar oluyo olmuyo deel CADIARZU bitiyo diğeri başlıyooo işte akannehir akannehir Allahtan büyük yada ne bileyim sağlık sorunları yoook :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: çok şükür yana yakıla 23ünü bekliyoz şimcii hihoyyyt hihoyyyt 3gün tatil sırnaşık şey sırnaşık şey plan yapalım kaçalım diyoz ya bu haftasonu belirlicez bakalım hayırlısı sositososito sositososito
sen nasılsın bitanesi yerimseniben helesen biraz anlat a.s durgunluk mu var sen de yoksam ben miöle anladım CADIARZU herşey yolunda deel mi fıstıkım zemuszemus zemuszemus
bu aksam hasanım canakkaleye gıdıyo kuzum gunubırlık gıdıyo ama yınede durgunum ya uzun yol farklı oluyo hıc ayrı kalmamsım ya ne bılem ıs gezısıne gıdıyolar ctesı aksam doncekler ama yınede durgunluk war evet babam ızn verırse gdıcem gorumcemde kalcam yarn aksam hasanımda gece 11de oraya gelcek ıstanbulda olcakms gece 11de onun dısında ıslerım yıne yogun kuzum napalım yaw bende senın gıbıyım hasanımda sımdı sorumlulugu arttı eczacıbasında ılac sorumlusu takım lıderı olucak ıns az kaldı ılerlemeye calısıyo onun dısındada ıste nısanlık hazır hasanın takım hazır davetıyeler hazır ayakkabım hazır bıtek haftaya bohcaya cıkılcak bıde nısanlıgımı teslım aldıgım gun altınları alcaz oldu bitti ah ah bende evlı olsam 23-24-25 nısanda bı tatıl ypabılsem askımla o gunlerıde gorurmuym acaba yaw ama ıyı denk geldı he 23 nısan olayı bu sene hadı bakalım cnm ıns kacabılrsınz bı yerlere hep husran oluyo planlarınız bu sefer fazla plan yapmayın hee walla bı mal bı kere gıdınce dahada gelmıyo kuzum gıden gıttı artık canımız sagolsun bnmde telefonum calındı daha haber yok napalım amaannn hasanım var yaa gerısını boş koyyy walla handem ya bnm ısyerı tel gostermıo dısardan aranan noyu nolursun ara 1dkcık sesını duym ısyerımı ara bari kuzm
bilmimmmmmmm heralde canısım ordan kaptım :roflol: :roflol: :roflol: çok takip edemesem de muzonun kızkardeşinin gırmızı rujuna hastayımmm :lepi: sırnaşık şey geçen hava yağmurlu ankarada siyahlar giymişimmm canısım yerimseniben sürdüm ilk defa a.s :roflol: umudum gördü akşam akannehir akannehir akannehir amaaaaaaan amaaaaaaaaaan nileer nileeer :icecream: :icecream: :icecream: alsanaalsanasmile sen bütün gün bölemiydin dio :roflol: ilk ve son anlıcaaan :roflol: :roflol: :roflol: rtük girdi devreye :roflol: :roflol: :roflol:
canısımmmm amaaaaan bilmiyorumkismile geldi artık pc sırnaşık şey sırnaşık şey eskisi gibi oluruz gene kaydirigubbakcemile5 :içelim: olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile amaaan işlerini aksatma emi güzeller güzelim lmaz: benem yüzümden olcek herşeyden çok üzülürümmm bak :gitme: külahları değişmeyelim sonra boshayallersmile bu arada ofisteyim sanırım yavrişim bgn sırnaşık şey sırnaşık şey ses seda yok hihoyyyt hihoyyyt canları isterse :umursamaz: :dilcikar: bilirsin tok satıcıyım ben :dilcikar: :dilcikar: ohhhhh bea uzun zamandır ilk defa rahat bir gün :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :hooray: ve ve aslım :asigim: bitanemle görüşebildim :1hug: warmıdır benden iyisi şuan sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
unutmam mümkün deel güzeller güzelimmm lmaz: lmaz: lmaz: salonu o süper kıyafetini :lepi: :lepi: melek gibiydi benem kankam ya alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ahhhhhh ah yavriş davetiyedeki detaylara takıldım :hooray: sanırım ben tarihe deel :mymeka: çoooooook güzeldi çünkü zemuszemus zemuszemus hele zarfa bayıldım hihoyyyt hihoyyyt davetiyeyle desen uyumuna :lepi: :lepi: :lepi:
valla bugun ogleden sonram super cunku sen varsın kuzm bnm yoo hcte yavas deglsn agyet formundasn yavrummm :jeyyar: ben bı 10dk ısımı bıtıreym hemen gelcem btanem bekle benı