- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 38
gönlünüzce gecen bir bayram diliyorum ASIKLARopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederiizz opuyorumnanaktan
sana da iyi bayramlar diliyoruz aşıklar olarak a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh miss gıbı olmustur sımcık ewın
baRYAM ALISWERISI YAPTINMI GULUM NELER ALDIN WEYA ALMAYI DUSUNUOSUN??
yaptım canım.yani bi elbise almıştım bi iki hafta önce daha hiç giymemiştim kısmet bu bayramaymış.bir de siyah bi çizme aldım ama yapılacaktı benim bacaklar biraz kalın olduğu için çizme yukarıya çıkamadı kaydirigubbakcemile3 o yapılacaktı bugün çizmemi almaya gidicem çok mutluyummmm :teytey:
sen naptın canım aldın mı bi şeyler
ben daha hec bıse almadım bugun alıcam ne alacam onuda bılmıyom cnm ...
once kuafore gıdıp saclara kaynak yaptırcam saclarım sıyah uzun aralarına kırmızı sarı kaynak attıracam sona da alıswerıs ...
bana elbıse yakısmıo ck ıstıom elbıse gıymek ama olmuo ıstekafamçokkarıştı
ooo güzelleşiceksin bugün desene fıstık gibi olcaksın zemuszemus
yakışır canım ya neden yakışmasın elbise sana.ben bile giydikten sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaann giycem valla ben yakışsa da yakışmasa da napıyım seviyorum elbiseyi sırnaşık şey
ins bakalım cnm....
ne demek bana bile yakıstıktan sona olmadı bı soz....
bana yakısmıo cunku benım memıkler bırazcıkın abartı buyuk elbısenın on kısmı hawaya kalkıyo...
eminim sana ck yakısır gulum ....
gıy tabıkı sımdı gıymıcen de ne zman gıycen:1hug:
benm de alt taraflar biraz büyük olduğu için çıkıyo ama ben üstüne uzun hırka falan giyerim kapatırım artık napıyım :sm_confused: hem siyah çok belli etmez yani umarım kaydirigubbakcemile3
canım benim şimdi çıkmam gerek biraz işim var onları hallediyim de sonra gidip çizmeme kavuşıyım delikafadulden bu ifadeyi de her yaptığımda aslı geliyo aklıma kaydirigubbakcemile3
şimdiden iyi bayramlar canım bayramda görüşmemiz zor olur heralde o yüzden kutlıyım şimdiden :1hug: kendine dikkat et canım bayramdan sonra görüşürüz artık çoookk öptümmm opuyorumnanaktan
Benn deldimmm -tatlicadiarzu-
kızzzlaaarrr... hihoyyyt
biliyorum hiç biriniz yoksunuz şu an ama 4 gün sonrada olsa illaki okuyacaksınız..
canım sıkıliyyy işyerinde
derenim şu an uyiyy.. ablam uyiyy.. hazancık işyerinde gıymatlısıylan :jeyyar:
vildanımdan ve melisimden haber yok..gelirlermi ki acep ?
ossun ben yazam yinede demi kaydirigubbakcemile3
canlarım dün 17:30 da çıktım işten.sonracığıma aşkıma yaptırdığım kol düğmelerini almaya gittim...hiç biriniz olmadığınız için resmini çekip bilgisayara eklemedim.. çok hoşuma gitti çok hoş olmuş gerçekten.umarım sizde beyenirsiniz görünce CADIARZU düğmeleri aldıktan sonra eve geldim saat 18:30du.görümcem geldi benden 10dk sonrada bize.yardıma gelicekti sağolsun bayram için.annem bu akşam geç gelicek işten.o yüzden dün akşamdan sardık dolmaları annem ben görümcem..saat 11 falan olmuştu.hasanım dellendi nerde o saat kaç oldu daha ordan avcılara gelicek falan diye..babamda görümcemi tek göndermek istemedi akşamın o saati etilerden avcılar 1 saat rahat sürer.yolda soysuz sopsuz bir sürü insan... pijamalarımla çıktım evden sırnaşık şey ablam annem ben babam avcılara gittik saat 12de hasanlardaydık..görümcemi adrese teslim yaptık.dedik o kadar yol geldik bi kahve içip öyle gidelim.babam dedi hatta şaşırdım kaydirigubbakcemile3 onlarda daha yatmamışlar zaten.. dedikkk selammm eee bizim saatler biraz geri kalmıştaaa bu saatte misafirliğe kabul ediyomusunuz sırnaşık şey neyse kahvelerimizi içtik.kalkmaya yakın babamda dedi şu an yerimi bilmiyorum ama söz için sadece tarih konuşmadık dimi dedi.zaten yüzükleri çocuklar kendileri beyenirler dedi.konuşuldu detaylar.kim çağrılır kim çağrılmaz..aralık 12si yada 19u sözleniyorum kızlar :lepi: biraz kalabalık olabiliriz belkim ama ossun yaa değer o gecenin anlam ve önemine yerimseniben
babam bi türlü gitmiyo inat ediyodu diyodum ya
kısmet dün gece 00:00 saatinde konuşmayaymış kaydirigubbakcemile3
iyi olduu ya .. hem görümcemi bırakmış olduk hem biraz sohbet ettiler hemde konuşuldu.
nişan ve düğün işinide sözden sonra konuşucaz..
önce bi sözü atlatalım dedi her 2 tarafta.
bayramın 2.günüde onlara gidiyoruz misafirliğe... gri dar kesim yeni aldığım takımı giyicem kaydirigubbakcemile2
ben 1.günüde gidebilirim el öpmeye..dönüştede aşkımla bize geçeriz.oda k validesini k pederini bayramlar artıkın :1hug:
kızzzlaaarrr... hihoyyyt
biliyorum hiç biriniz yoksunuz şu an ama 4 gün sonrada olsa illaki okuyacaksınız..
canım sıkıliyyy işyerinde
derenim şu an uyiyy.. ablam uyiyy.. hazancık işyerinde gıymatlısıylan :jeyyar:
vildanımdan ve melisimden haber yok..gelirlermi ki acep ?
ossun ben yazam yinede demi kaydirigubbakcemile3
canlarım dün 17:30 da çıktım işten.sonracığıma aşkıma yaptırdığım kol düğmelerini almaya gittim...hiç biriniz olmadığınız için resmini çekip bilgisayara eklemedim.. çok hoşuma gitti çok hoş olmuş gerçekten.umarım sizde beyenirsiniz görünce CADIARZU düğmeleri aldıktan sonra eve geldim saat 18:30du.görümcem geldi benden 10dk sonrada bize.yardıma gelicekti sağolsun bayram için.annem bu akşam geç gelicek işten.o yüzden dün akşamdan sardık dolmaları annem ben görümcem..saat 11 falan olmuştu.hasanım dellendi nerde o saat kaç oldu daha ordan avcılara gelicek falan diye..babamda görümcemi tek göndermek istemedi akşamın o saati etilerden avcılar 1 saat rahat sürer.yolda soysuz sopsuz bir sürü insan... pijamalarımla çıktım evden sırnaşık şey ablam annem ben babam avcılara gittik saat 12de hasanlardaydık..görümcemi adrese teslim yaptık.dedik o kadar yol geldik bi kahve içip öyle gidelim.babam dedi hatta şaşırdım kaydirigubbakcemile3 onlarda daha yatmamışlar zaten.. dedikkk selammm eee bizim saatler biraz geri kalmıştaaa bu saatte misafirliğe kabul ediyomusunuz sırnaşık şey neyse kahvelerimizi içtik.kalkmaya yakın babamda dedi şu an yerimi bilmiyorum ama söz için sadece tarih konuşmadık dimi dedi.zaten yüzükleri çocuklar kendileri beyenirler dedi.konuşuldu detaylar.kim çağrılır kim çağrılmaz..aralık 12si yada 19u sözleniyorum kızlar :lepi: biraz kalabalık olabiliriz belkim ama ossun yaa değer o gecenin anlam ve önemine yerimseniben
babam bi türlü gitmiyo inat ediyodu diyodum ya
kısmet dün gece 00:00 saatinde konuşmayaymış kaydirigubbakcemile3
iyi olduu ya .. hem görümcemi bırakmış olduk hem biraz sohbet ettiler hemde konuşuldu.
nişan ve düğün işinide sözden sonra konuşucaz..
önce bi sözü atlatalım dedi her 2 tarafta.
bayramın 2.günüde onlara gidiyoruz misafirliğe... gri dar kesim yeni aldığım takımı giyicem kaydirigubbakcemile2
ben 1.günüde gidebilirim el öpmeye..dönüştede aşkımla bize geçeriz.oda k validesini k pederini bayramlar artıkın :1hug:
cnm benim
yemekte salca
kadında kalca
kafana takma...
ayyy sıırı gıbım oldu ...
tmm bebenkım hayırlı baryamlar bende kıss you
Kuzularrr Merhabaaa son 1 saatim kaldı sevgilimle buluşmama hazırlık yapacağımmmmmmm :sm_cool:
şimdiden hepinize iyi bayramlarrrr seviyorum sizii :1hug:
aiiyy çok sevindimmm işte hiçbirşey için üzülmeyeceksin hiç ummadığın biranda olmuş tüm isteklerin kalbin temiz senin meleğimmmmmm Şeniz
seviyorum seni ve cidden çoookk sevindim gelişen olaylara 4 gün sonra görüşürüz kuzummmmmmmmmm :1hug:
aslışımmmmmm gözün aydın canım ya bak her işte bi hayır var canım benimmmmmm
allahım hep daim etsin mutluluğunu):
ayy tatlımm
nasıl sevindim yaa
hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin aslımmm :1hug:
darısı bizim başımıza allah bize de nasip eder inşallah :Saruboceq:
Kuzularrr Merhabaaa son 1 saatim kaldı sevgilimle buluşmama hazırlık yapacağımmmmmmm :sm_cool:
şimdiden hepinize iyi bayramlarrrr seviyorum sizii :1hug:
Günaydın Meleklerimmmmm opuyorumnanaktan