merhaba kızlar
derenim aramıza hoş geldin sensiz çok sezsiz burası
aslıcım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
bacım yazacak hiç halim yok mause la sürükleyerk okuyorum akşam iş çıkışı böle olursam acile gitcem tatlım
Derenimm 600 'Tl'ye bi gelinlik beğendimm.
Hatta bayıldım resmenn :1shok:
Sence nasıl zemuszemus
kızlar teskkur edrim hepinize gecen sene universitede istediğim bolumu kazanamadım bu sene tekrar hazırlanyorum annemin tepkisinden korkyorum işte
inşallah bende siz gibi mutlu olabilirim:Saruboceq:
Derenimm 600 'Tl'ye bi gelinlik beğendimm.
Hatta bayıldım resmenn :1shok:
Sence nasıl zemuszemus
kızlar teskkur edrim hepinize gecen sene universitede istediğim bolumu kazanamadım bu sene tekrar hazırlanyorum annemin tepkisinden korkyorum işte
inşallah bende siz gibi mutlu olabilirim:Saruboceq:
Buda 600 tatımm benim ilk beğendiğim buydu ama içine girememekten korktum :roflol:
Gittigidiyordan -tatlicadiarzu-
hemen dalıyorum bende araştırmalara... :)))
derenim sendemi ordan almıştın
evet balım ordan aldımmm kaydirigubbakcemile5
ben geldimm.herkese selaam opuyorumnanaktan
hoşgeldin pembelim benim nasılsın canım,bi gelişme varmı? nasıl hissediyosun kendini?
ben geldimm.herkese selaam opuyorumnanaktan
:hulya:
akıllı derenim bnm yaa..hem ucuza hem kaliteli hem şık şeyler buluyo walla alkisalkisalkis
hazanım o 600 tl değil o gelinlik 1000 tl sımdı baktım gıttıgıdıyoda CADIARZU
hoşbuldum aslıcım bilmem iyiyim heralde.yani durgunum biraz.bi gelişme de yok gibi.yani soğukluk var şu an aramızda hala.düşünmek istemiyorum bi şey şu anda kafam şişti kaç gündür düşünmekten.başka şeylerden bahsedelim olur mu canım kafamı dağıtıyım ben de biraz
sen nasılsın canım görüşmeyeli
hafta sonu nasıl geçti
hoşgeldin kekliğimmmmmmmm nasılsın varmı bi gelişmee çiçeeemmm benneyaptımki
evlenmden böyle ekonomiye can verdim evlendikten sonra nasıl olacağım acaba :roflol:
hayatın etkisi çok balım bu kadar akıllı olmamda lülülülülülü
evt o gelinlik 1.000.00 tl hatta hemen al fiyatı 2.000.00 tl ama özel mesajla indirim sağladıysa hazanım bilemeyeceğim süprizzzzz
aferin benm bitaneme yaaaa kaydirigubbakcemile3
canım hemen al fıyatı 2000 tl yse sanmıyorum kadının 600e ıncegını ben