Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin kekliğimmmmmmmm nasılsın varmı bi gelişmee çiçeeemmm benneyaptımki
hoşbuldum aslıcım bilmem iyiyim heralde.yani durgunum biraz.bi gelişme de yok gibi.yani soğukluk var şu an aramızda hala.düşünmek istemiyorum bi şey şu anda kafam şişti kaç gündür düşünmekten.başka şeylerden bahsedelim olur mu canım kafamı dağıtıyım ben de biraz
sen nasılsın canım görüşmeyeli
hafta sonu nasıl geçti
valla bendece inmez acaba karıştırdımızki hazan kız hihoyyyt
kız senin hasanın damatlıklarada bakalım mı aldım dersin nerden bilecek puhahaha :roflol:
hoşbuldum derenim iyiyim işte yukarda dediğim gibi yani durumlar.bakalım artık
sen nasılsın canım
tamam canım nasıl istersen :1hug:
haftasonu iyiydi canım önceki sayfalarda anlatmıştım dur bida kopyalıyım senin için
aldım diyipte kandırabilirsem boşuna gittigidiyodan almamki o zaman derenim..patronunkini isterim :roflol: benim manilerde cebimde kalır nihauhahahah :jeyyar: :roflol:
ula manyak karı patron geri istemeyecekmi en azından burdaki sizin oluyo hemde patron ağzından filan kaçırır ne gerek var al işte burdan bidene :roflol:
CANIM SABAH YAZDIĞIMI TEKRAR KOPYALIYORUM..
EN İNCE DETAYINA KDR HAFTASONUM kaydirigubbakcemile3
iyi olmaya çalışıyorum canımm...yorgun ve uykusuzum..malum haftasonu hazırlıklar...onca kalabalık..erken kalkmak v.s
cumartesi akşamı geldiler bildiğiniz gibi canlarım.
pek buyuk bı havadıs yok cok kalabalıktı bızım taraf..cangur cungur her yerden bı ses cıktı.cocuklar bı yandan..kahve yetıstıremedım halamın kızı yardm ettı allahtan..babam gencler anlamıs ... flan dıodu tabı ben kahve fıncanlarını toplamak ıcn gıtmıstm o ara,ıcerı gıttm snra hmen..basladm aglamaya tutamadm kendmıı.. mafoldumben erkek kardesm wr benım ikizim..o geldı yanıma sarıldk epey flan.. :1hug: cok farklı bı duygu ne blym...onlar bızm ev kuck dye bızı dusunerekten kalabalk gelmedıler..ama bız haber vermdgmz halde bı suru ınsan geldı halalarım amcalarım cocukları v.s .. klava: e dogal olrk her kafadan bı ses cıkınca gerildim...aşkımda gerildi..bide cok hastaydı..cok ter atıodu... cuma gunude erken gelmıs eve.konusack halı yoktu ayakta zor duruyodu.ama soz verıldı gelınılcek dedı ve geldıler.bı gorsenız kalabalık mıllet sıgamadı falan..
gergindi işte ya ne biliyim yada ben o anki atmosferden öyle hissettim...hayatımda yaşadığım ilk duygu ilk heycan ilk gerginlik sonuçtaa...
neyse dunde bulustuk konustuk cok gerıldıgını soyledı... her kafadan bı ses cıktı dedı.. enıstem bıraz dengesız konustu hersey bu aksam konusulsun flan dye....
hasanın babasıyla benım babmda dedı herkes ne alcagnı blıo ztn dedıler.. babası dedı bu ev bızım cocuklarımızın evı bos bırakıcak halımız yok ne ıhtıyacları varsa alıcaz elbette dedı..amcamda öle olmaz lıste olsun dedı..annecıgımde saolsun gerek yok bız yabancıımıyız ıkı tarafta akraba cocuklar gıder kendılerı beyenırler dedı..bıtek bılezık konusuldu..el öptük aşkımla herkesi..bıtek babamın yuzune baktım..gozlerı dolduu bıtanecıgımın sonra kalabalık azaldı bıraz..kucuk amcam guldurdu bızı kaydirigubbakcemile3 elektrık ıslerden ıyı anlar.evın elektrık ıslerını ona yaptırcaz..bide bulask makınesı alcakms benım yıgenıme canım feda dıyp durdu :dance:
herkes gıttıkten sonra buyk amcam gece 3bucuga kdr bızdeydı onun oglu war kızı yok benı yıgenı degl kızı gıbı gorur saolsun...
yengem nedense bu ılıskıyı hc onaylamadı..hasanım onun amcasının torunu oluo.zamannda aılece kavgalılarms..ama gozlerı kan canagıydı kendısını zor tutuodu aglamamak ıcn...mafoldumben sen benm kızım gıbısın mtlu olmanı ısterm dedı.ben o evlenılmıcek demedm ama evlenılmycek bı adam olsaydı musade etmezdm dedı...
öyle konustk epey flan..bayram sonrası aralıgın ılk hftası yanı soz olcak..
dunde soz kıyafetımı aldık aşkımla..akşamda bize geldk beraber..hastaydı aşkım hala..annemde aktardan bseyler almıs zencefıl falan..onlardan yaptk hasanımaa.. babamla sohbet ettıler yıne falan işte..nişan nisan mayıs gibi olucak..düğünüde nişandan 6-7 ay sonra diyolar ama bakalım canlarım...
bilmiyorum ya size böyle anlatırken içimdeki aynen yansıtmaya çalıştığım için gergindi diye anlatıyorum ama...sanırım ben fazla duygusalım...aşkımı canımdan çok seviyorum ama anneciğimden babacığımdan ayrılmak uff ne bilem ben ya mafoldumben
Pempişimmm hoşgeldinnn.
Kızlar şuan ki fiyata bakmışım ben :1shok:
Pekte beğenmiştim hee -tatlicadiarzu-
canım sağol benim için tekrar kopyaladığın için
öncelikle tekrar tebrik ediyorum hayatım sizi
inşallah hayatınızı birleştirme yolunda attığınız bu ilk adımlarda ve daha sonrası da her zaman mutlu olursunuz canım benm
Allah sizi hiç ama hiç ayırmasın güzelim çok mutlu olun hep inşallah
sözünü nişanını düğününü de görelim burdan hep birlikte o mutlu günlerini güzel haberlerini de alalım burdan inşallah
kıyamam sana canım benim :1hug:
Rabbim görüyo içindeki yangını nı hiç üzülme elbet vardır bunda da bir hayır
Görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler :teselli:
gelecek güzel günleriniz olacak inşallah deyip kapatıyorum bu konuyu :kedi:
oooy cok sağol ballı lokmamm..
inş hep beraber gelinlik fotoğraflarımza doya doya bakıcaz..
sende sakın uzme kendnı hc bseye takma kafanı
ınan hersey olacagına varıyo
sen uzuldugnle kalıyosun
Kızlar şunu bi izleyinnn puhahahaha :roflol:
Videos Posted by Video Paylaşım: Salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk | Facebook
ben hemencecik gelicemmm :lepi:
ne vercem yöööö sırnaşık şey alsın gıysın ıste patronumdan bıda nerde gıycek damatlıgı :roflol:
ben ıyı sardım bu işe heee
nerde beleşş oraya yerleş yaptımm
bugün öğle arası elbısemı aldım geldım kızlar
tadılattaydı buyuk geldıde daralttırdılar 36bedene ındırdıler
şey ııı bide karı demezsek..malum daha olamadım onu :roflol:
dün ben bunu okan bayülgenin programında görmüştüm ya çok komik gerçekten kaydirigubbakcemile3
Ben izleyemedim yaa, dondu :1shok:
Ne oluyo pempişim, beni bi aydınlatırmısın pls :kedi:
evt yaa kadının doğallığına bittim
aslının anneliğide böyle olur kesin :roflol: