Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

iyidir canım bendende..gün sayıyorumm..son 2 sırnaşık şey
kız ben bi yoruluyorum bi yoruluyorumm...
sabah kalktım haftasonu sandım dedim kendi kendime daha öğlene var yatıyım
sonra aklıma geldi bugün perşembe kaydirigubbakcemile3
aşıklık uyku durumumuda etkiliyo walla naniknanik
sen napıyosun bakem gıymatlınla aran nasıl :asigim:
mobilyaları aldınızmı canım şimdi ne eksikler var başka?
beyaz eşyaları naptınız?

Henüz almadık Aslışım, mobilya belli.
Ama mağazalarda fiyat araştırıyoruz.
Bizim beyaz eşyada bi ç. makinası eksik -tatlicadiarzu-
O kısmı pek takmıyoruz yani.
Ama yemek takımı filan, daha yok ortada.
Bende onları alıcam ilk fırsatta.
Annem pek sıcak bakmıyo, yakın düğüne :gitme:
Ben gıymatlıma aşık, gıymatlım bana.
Aramız AŞK dolu aslışım :kedi::kedi::eek:

Henüz almadık Aslışım, mobilya belli.
Ama mağazalarda fiyat araştırıyoruz.
Bizim beyaz eşyada bi ç. makinası eksik -tatlicadiarzu-
O kısmı pek takmıyoruz yani.
Ama yemek takımı filan, daha yok ortada.
Bende onları alıcam ilk fırsatta.
Annem pek sıcak bakmıyo, yakın düğüne :gitme:
Ben gıymatlıma aşık, gıymatlım bana.
Aramız AŞK dolu aslışım :kedi::kedi::eek:

Anneciğin sana kıyamadığından sıcak bakmıyodur be güzelim :kedi:
Canım bak Karaca al bence yemek takımını.Yeni bir kampanyası var 3K diye,994 TL.
Porselen Yemek Takımı - Çatal Bıçak Takımı - Porselen Kahvaltı Takımı 'ndan oluşuyor.
Ben almıştım çokta güzel ve şık modelleri var üstelik çokta kaliteli.yerimseniben
Allah ayırmasın seni gıymatlından hep mutlu ol kuşummm :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazanım bak,

12 Kişilik 84 Prç. Yemek Takımı
12 Kişik 91 Prç. Çatal Kaşık Bıçak Takımı
42 Prç. 6 Kişilik Kahvaltı Takımı

günaydın ablacım hoşgeldin iyilik sen nasılsın?

hoşbuldum aslıcım bende iyiyim valla dediğin gibi bende bugün cuma haftasonu geldi diye seviniyodum ama hüsrana uğradım bende bebeğim sen cumartesileride çalışıyomusun aslıcıma.s.

hoşbuldum aslıcım bende iyiyim valla dediğin gibi bende bugün cuma haftasonu geldi diye seviniyodum ama hüsrana uğradım bende bebeğim sen cumartesileride çalışıyomusun aslıcıma.s.

insan yorulunca bi an önce haftasonu gelsin istiyo ablacım ya mirmirmirmir
benim cumartesi pazar tatil ablacım sırnaşık şey
sen çalışıyomusun cumartesileri?

Bacımm goodmorning,
Nassın görüşmeyeli lülülülülülü

iyiyim bacım sen nasılsın afiyet olsun sabah kahvenide içmişsin kıs bacım sabah işe gelirken bi çeyiz mağazası gördüm kampanya diye kocaman yazmışlar akşam erken çık metroyla demette buluşalım bakalım olarmı a.s.

insan yorulunca bi an önce haftasonu gelsin istiyo ablacım ya mirmirmirmir
benim cumartesi pazar tatil ablacım sırnaşık şey
sen çalışıyomusun cumartesileri?

malesef evet çalışıyorum aslıcım bide ben akşamlarıda dinlendiğimi pek anlamıyorum bu sene benim için çok zor ve yoğun benim büyük kızım bu sene 1 e başladı ablası akşam işten gidiyorum hemen ders başına oturuyoruz akşam 9.30 a kadar ders yapıyoruz bide biraz inatçılık var kızımda ders yaptırana kadar canım çıkıyo okumayı nasıl söktüreceğim bilemiyorum canım:bbo::uhm:

malesef evet çalışıyorum aslıcım bide ben akşamlarıda dinlendiğimi pek anlamıyorum bu sene benim için çok zor ve yoğun benim büyük kızım bu sene 1 e başladı ablası akşam işten gidiyorum hemen ders başına oturuyoruz akşam 9.30 a kadar ders yapıyoruz bide biraz inatçılık var kızımda ders yaptırana kadar canım çıkıyo okumayı nasıl söktüreceğim bilemiyorum canım:bbo::uhm:

allah kolaylık versin ablacım yaaa..gündüz büyük kızın okulda..peki diğer hanfendiye kim bakiy...annenmi? uuf çok zor bu hayat çook..çalışmadanda olmuyo çalışırkende böyle ..

allah kolaylık versin ablacım yaaa..gündüz büyük kızın okulda..peki diğer hanfendiye kim bakiy...annenmi? uuf çok zor bu hayat çook..çalışmadanda olmuyo çalışırkende böyle ..

annem bakıyo fıstığım büyük kızım sabah 8 de ders başı ölen bitiyo ama o derslerini yapmıyo annemle yapcam diye beni bekliyo ödevde çok veriyolar 3 saate sıkıştırıyoruz yoruluyor bu sefer okuma yapmak istemiyo aslıcım birde yeni sistemde el yazısı ile öğretiyolar oda daha zor:bbo:

Anneciğin sana kıyamadığından sıcak bakmıyodur be güzelim :kedi:
Canım bak Karaca al bence yemek takımını.Yeni bir kampanyası var 3K diye,994 TL.
Porselen Yemek Takımı - Çatal Bıçak Takımı - Porselen Kahvaltı Takımı 'ndan oluşuyor.
Ben almıştım çokta güzel ve şık modelleri var üstelik çokta kaliteli.yerimseniben
Allah ayırmasın seni gıymatlından hep mutlu ol kuşummm :Saruboceq:

Aminnn Aslışımmm Aminnn
Bende öyle düşünüyorum, sitesine bakıcam şimdi tatlım.

iyiyim bacım sen nasılsın afiyet olsun sabah kahvenide içmişsin kıs bacım sabah işe gelirken bi çeyiz mağazası gördüm kampanya diye kocaman yazmışlar akşam erken çık metroyla demette buluşalım bakalım olarmı a.s.

Akşam olsunda bakarız bacım,
Bu hafta olmaz belkim :kedi:

annem bakıyo fıstığım büyük kızım sabah 8 de ders başı ölen bitiyo ama o derslerini yapmıyo annemle yapcam diye beni bekliyo ödevde çok veriyolar 3 saate sıkıştırıyoruz yoruluyor bu sefer okuma yapmak istemiyo aslıcım birde yeni sistemde el yazısı ile öğretiyolar oda daha zor:bbo:

ayy özlüyodur seni ablacım ondan istemiyodur yapmak.genelde evet çabuk sıkılıyolar birinci sınıftayken.bide bu el yazısı olayı benimde canımı sıkıyo valla.sanki hep el yazısı kullanıcaklar.bizde yoktu böyle şeyler yaa.güzel yazı dersleri vardı o zaman yapılırdı el yazısı...

Aminnn Aslışımmm Aminnn
Bende öyle düşünüyorum, sitesine bakıcam şimdi tatlım.

Akşam olsunda bakarız bacım,
Bu hafta olmaz belkim :kedi:

bak canım bak.ablacığınla çeyiz mağazasına git bence canım çeyiz mağazalarındada var bu karacanın 3k takımı...sitesindende bak tabi ama gidip görmek daha farklı.daha çok içine sinsin

ayy özlüyodur seni ablacım ondan istemiyodur yapmak.genelde evet çabuk sıkılıyolar birinci sınıftayken.bide bu el yazısı olayı benimde canımı sıkıyo valla.sanki hep el yazısı kullanıcaklar.bizde yoktu böyle şeyler yaa.güzel yazı dersleri vardı o zaman yapılırdı el yazısı...

müfredat çok zor aslıcım 1 sınıf çocuğuna çok ders veriyolar bide okumayı sökmesini bekliyolar eee haliylede çocuklar çok çabuk yoruluyo sıkılıyo anne olmak çok emek istiyo aslıcım annelerinizin kıymetini bilin anne olunca anlıyo insan öncede kıymet biliyo ama anne olunca daha çok anlıyosun anneliğin değeriniopuyorumnanaktan

müfredat çok zor aslıcım 1 sınıf çocuğuna çok ders veriyolar bide okumayı sökmesini bekliyolar eee haliylede çocuklar çok çabuk yoruluyo sıkılıyo anne olmak çok emek istiyo aslıcım annelerinizin kıymetini bilin anne olunca anlıyo insan öncede kıymet biliyo ama anne olunca daha çok anlıyosun anneliğin değeriniopuyorumnanaktan

çocuklar çok haklı valla..hiç bir ülkede yok böyle bişey ya..nedir bizdeki bu ayrıcalıkk..hani çocuklarımızın her biride profosör falan çıkmıyoki... kaydirigubbakcemile3
annemin değerini şimdiden anlıyorum...aynı evdeyiz ama sanki her an gidicekmişim gibi hüzün çöküyo.bazen annemle durduk yerde birbirimize sarılıp ağlar olduk...:gitme: ben napıcam sen gidince demeye başladı..çünkü biz arkadaş gibiyiz.benim annem 37yaşında.ben hiç kimseyle paylaşmam dertlerimi sıkıntılarımı annemin yönlendirmesi yeter beni...bi tek annem olsun bana bişey olmaz... :asigim:

gulnurum cnm
anasınıfı ogr.
sertıfıkalıyım bu yıl bıze gorew wermedıler
ondan calısamadım

cwp gec werıyom cnm kusura bakma dun fırsatım olmadı
33 yasındayım 13 yasında oglum war 19da ewlendım 20 yasında anne oldum
ewt yasımı gostermıyorum
kalıtılımsal olabılır
yuzum mınyon ondanda gostermıyo olabılırım
bıde ck kokosumdur hep orama burama bıseler surerım
dustan sona bı saatımı alır bakım yapmam..

X